X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Cinnamon Hostel Poznan

Gwarna 10/2, Poznan, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


73%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 70%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 70%Henkilöstö
  • 70%Ilmapiiri
  • 50%Siisteys
  • 70%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten päästä HOSTEL?

Lentoasemalta:

On parasta ottaa bussi numero 48 tai 77 ja jää pois pysäkillä nimeltä Rondo Kaponiera. Sieltä sinun täytyy ottaa tunel alla roundabout Święty Marcin Street. Ottaa suuntiin kohti Old Market Square kunnes tulet risteykseen Gwarna Street. Käänny vasemmalle ja lopussa kadun oikealla puolella meillä on numerolla 10.

Alkaen päärautatieasema:

Päärautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä hostel.You olisi toteutettava katu Kollataja joka on juuri edessä aseman ja mennä aina suoraan kunnes Dominikanski Square.Then käänny vasemmalle Kazimierza Wielkiego Street ja löydät meitä vasemmalla puolella jälkeen noin 250 meteres numerolla 67.You voi tarttua myös raitiovaunu edestä rautatieasemalta. Kaikki raitiovaunu otsikossa "Galeria Dominikańska" (2 pysäkin päässä). Sieltä kannattaa suunnata länteen päin Kazimierza Wielkiego Street ja löytää meidät vasemmalla puolella jälkeen noin 250 meteres.The päärautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä hostellista.
Helpoin tapa päästä meitä, kun saavut junalla on kävellä. Sinun tulee noudattaa Dworcowa Street, joka on suoraan edessä aseman, ja päätä kohti Uniwersytecki Bridge. Käänny oikealle hän lopettaa fo kadun Święty Marcin Street. Päätä kohti Old Market Square kunnes tulet risteykseen Gwarna Street. Käänny vasemmalle ja lopussa kadun oikealla puolella meillä on numerolla 10.

Voit myös bussilla numero 51 tai 68 ja saat of pysäkillä nimeltä Zamek. Sieltä suuntaamme kohti Oopperatalo ja käänny oikealle Fredry Street vieressä. Contunue noin 250 metriä, kunnes tulet Gwarna kadulla. Käänny oikealle ja sen jälkeen muutaman askeleen vasemmalle siellä on numero 10.

Alkaen Main Bus Station:


On parasta kävellä hostellissa. Lähdettyään asemalta päätä kohti Stanisława Matyi Street. On rajan käänny vasemmalle Niezłomnych Street ja sen jälkeen noin 70 metriä jälleen vasemmalle Aleje Niepodległości. Päätä kohti linnaa ja käänny oikealle Święty Marcin kadulle. Jatka noin 200 metriä, kunnes tulet risteykseen Gwarna Street. Käänny vasemmalle ja lopussa kadun oikealla puolella meillä on numerolla 10.

Voit myös bussilla. Bussilla numero 71. Przemysłowa Street ja jää pois pysäkillä nimeltä Zamek. Sieltä päätä kohti oopperataloa ja käänny oikealle Fredry Street vieressä. Contiunue noin 250 metriä, kunnes tulet Gwarna Street. Käänny oikealle ja sen jälkeen muutaman askeleen vasemmalla huomaat numero 10 ja meitä.
Autolla:

Seuraa merkkejä Centrum. Meidän kadulla (Gwarna) on liikenne ilmaiseksi, joten sinun täytyy pysäköidä naapurimaiden kaduilla (Święty Marcin, Fredry tai 27 Grudnia). 27. Grudnia kadulla on kaksi turvallinen parkkipaikoilla.