X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Latvia

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 97%Rahanarvoinen
  • 96%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 96%Siisteys
  • 94%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokenttä:
Poistu saapumiset ja pää poikki parkkipaikka bussipysäkille. Bussi 22 tulee joka 15-20 min 5 1 am. Bussilla (Fare - 0,70 LVL) ja pysäkillä Autoosta- se on toinen pysäkki kun olet ylittänyt Daugava-joen. Pidä kävelee kadun samaan suuntaan kuin liikenteen noin 50 metriä. Tulet joukko johtavat portaat alas tunneliin. Kävele portaat alas ja pitkin tunnelia kunnes tulet mikä on tehokkaasti liikenneympyrään (kauppoja keskellä) monien portaat ulos tunnelista kaikkiin suuntiin. Löytää portaat ryhtyä, aloittaa käveleminen tämä "liikenneympyrä" myötäpäivään - ottaen neljäs portaikko ulos. Sinun pitäisi pinta maanpinnan tasolla Marijas kadulla. Pidä kävely suoraan eteenpäin kunnes tulet McDonalds ja käänny vasemmalle. Oviaukko joka johtaa hissi, joka vie sinut hostelli, on vajaat kirjain M kyltin, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa !!!

Kansainvälinen linja-autoasema:
Bussit saapuvat takana linja-autoaseman suuri saapuminen alueelle, joka on yhdensuuntainen joki. Joten sinun on ensin törmätä bussiterminaali ja poistumalla pääte vaikka sen pääsisäänkäynti alueella, jossa taksit odota. Lopettamisen jälkeen pääte, ylittää kadun, käänny vasemmalle ja kävele sillan alla. Kun tulet nurkkaan suuri Stockman ostoskeskus, käänny oikealle nurkkaan ja pitää kävelyä noin 50 metriä. Tulet joukko johtavat portaat alas tunneliin. Kävele portaat alas ja pitkin tunnelia kunnes tulet mikä on tehokkaasti liikenneympyrään (kauppoja keskellä) monien portaat ulos tunnelista kaikkiin suuntiin. Löytää portaat ryhtyä, aloittaa käveleminen tämä "liikenneympyrä" myötäpäivään - ottaen neljäs portaikko ulos. Sinun pitäisi pinta maanpinnan tasolla Marijas kadulla. Pidä kävely suoraan eteenpäin kunnes tulet McDonalds ja käänny vasemmalle. Oviaukko joka johtaa hissi, joka vie sinut hostelli, on vajaat kirjain M kyltin, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa !!!

Main Train Terminal Riika:
Kun poistut junaterminaaliin, varmista kävelet kohti kaupungin keskustaa, ei kohti Central Market. (Sinulla on runsaasti aikaa käydä myöhemmin). Riippuen mikä exit otat, et poistua vähän lähemmäksi tai vähän kauempana Origo kauppakeskus, joka on liitetty rautatieasemalta. Jos katsot kadun näet McDonalds yksi katujen kulmissa - siitähän olet menossa. Jos et näe McDonalds, kävele kohti liikennevalot perällä Origo, ylittää kaksi kaduilla liikennevalot, yksi toisensa jälkeen. Vasemmalla puolella katua olet varmasti nähdä McDonalds. Oikealla McDonalds on sisäänkäynti Cinnamon Sally. Oviaukko joka johtaa hissi, joka vie sinut hostelli, on vajaat kirjain M kyltin, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa !!!!

NB.If eksyt ja kääntyä paikallisten neuvoa, he eivät tiedä hostellissa, mutta he varmasti tietävät Station McDonalds! :)