X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Latvia

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokenttä:
Poistu saapumiset ja pään accross parkkipaikka bussipysäkille. Linja 22 tulee joka 15-20 min 5 1 am. Bussilla (hinta - 0,70 LVL) ja pysäkillä Stockmann - se on toinen pysäkki kun olet ylittänyt Daugava-joen. Pidä kävelee kadun samaan suuntaan kuin liikenteen noin 50 metriä. Tulet joukko portaat johtavat alas tunneliin. Kävele alas portaita ja tunnelia pitkin, kunnes tulet mikä on tehokkaasti liikenneympyrään (kauppoja keskellä) ja monet portaat johtavat ulos tunnelista kaikkiin suuntiin. Löytää portaat ryhtyä, aloittaa käveleminen tämä "liikenneympyrä" myötäpäivään, - ottaen neljäs portaat pois. Sinun pitäisi pintaan maanpinnan tasolla Marijas kadulla. Jatka matkaa suoraan eteenpäin, kunnes tulet McDonalds ja käänny vasemmalle. Oviaukko, joka johtaa hissi, joka vie sinut hostellissa, on vajaat M-kirjaimella kyltti, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa!

Kansainvälinen linja-autoasema:
Bussit saapuvat takana linja-autoaseman suuri saapuminen alueelle, joka on yhdensuuntainen joelle. Joten sinun on ensin törmätä linja-autoasemalta ja poistu terminaaliin vaikka sen pääsisäänkäynti alueella, jossa taksit odottamaan. Lopettamisen jälkeen päätelaite, ylittää kadun, käänny vasemmalle ja kävele sillan alla. Kun tulet nurkassa suuri Stockman ostoskeskus, käänny oikealle nurkkaan ja pitää kävelyä noin 50 metriä. Tulet joukko portaat johtavat alas tunneliin. Kävele alas portaita ja tunnelia pitkin, kunnes tulet mikä on tehokkaasti liikenneympyrään (kauppoja keskellä) ja monet portaat johtavat ulos tunnelista kaikkiin suuntiin. Löytää portaat ryhtyä, aloittaa käveleminen tämä "liikenneympyrä" myötäpäivään, - ottaen neljäs portaat pois. Sinun pitäisi pintaan maanpinnan tasolla Marijas kadulla. Jatka matkaa suoraan eteenpäin, kunnes tulet McDonalds ja käänny vasemmalle. Oviaukko, joka johtaa hissi, joka vie sinut hostellissa, on vajaat M-kirjaimella kyltti, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa!

Main Train Terminal Riika:
Kun poistut junaterminaalista, varmista kävelet kohti kaupungin keskustaa, ei kohti Keski-Market. (Sinulla on runsaasti aikaa käydä myöhemmin). Riippuen mikä exit otat, poistut hieman lähemmäs tai vähän kauempana Origo kauppakeskus, joka on liitetty rautatieasemalta. Jos katsot kadun näet McDonalds yksi katujen kulmissa - se missä olet menossa. Jos et näe McDonalds, kävelevät liikennevalot perällä Origo, ylittää kahden kadun liikennevalojen, yksi toisensa jälkeen. Vasemmalla puolella katua olet varmasti nähdä McDonalds. Jos haluat suoraan McDonalds on sisäänkäynti Cinnamon Sally. Oviaukko, joka johtaa hissi, joka vie sinut hostellissa, on vajaat M-kirjaimella kyltti, jossa lukee "McDonalds". Ota hissi 3. kerroksessa. Tervetuloa!!

NB.If eksyt ja kääntyä paikallisten neuvoja, he eivät tiedä hostellissa, mutta he varmasti tietävät Station McDonalds! :)