X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen City Backpackers Hostel

Upplandsgatan 2a, 11123, Tukholma, Ruotsi

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Talomme on 19th Century rakennus aukiolla Norra Bantorget, josta löydät noin 400 metrin päässä päärautatieasemalta ja Cityterminalenista (päälinja-autoasemalta). Meidän kadulla, Upplandsgatan, on laajentaminen Vasagatan, pääkadun ulkopuolella päärautatieasemalta. Kaupungin Backpackers Hostel sijaitsee ensimmäinen rakennus oikealla puolella Upplandsgatan kuin tulet päärautatieasemalta. Et voi missaa sitä!
Osoite: Upplandsgatan 2A

Junalla:
Kun saavut Central Station, ota pääuloskäynnin kadulle Vasagatan. Toteutettava vasemmalle ja seuraa Vasagatan noin 400 metriä, kunnes tulet aukiolle Norra Bantorget. Täällä Vasagatan muuttuu nimiä Upplandsgatan. Hostelli on ensimmäinen builing oikealla. Käytössä jalka kestää alle kymmenen minuuttia kävelymatkan päässä päärautatieasemalta. Bussit 69 ja 53 sekä pysähdy Norra Bantorget, aivan hostellin ulkopuolella.

Bussilla:
Valtaosa pysähtyvät Cityterminalenista, linja-autoasemalta, viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin Backpackers. Lähinnä tapa hostelli on ottaa takaoven pois linja-autoasemalta, juuri kun bussit ajoi sisään. Kävele aivan Kungsgatan, siirtää kasino, ja käänny vasemmalle Vasagatan. Sieltä voit nähdä iso neliö Norra Bantorget, ja thats josta löydät meidät!

Jos kävelet ulos bussiterminaalin kautta pääsisäänkäynnin, ottaa liukuportaat vasemmalla exit silta Klarabergsviadukten. Portaat vievät sinut alas kadulle Vasagatan. Toteutettava vasemmalle ja seuraa Vasagatan iso neliö Norra Bantorget, ja näet meidän iso vihreä lippu torin poikki.

Lentäen:
Jos saavut lentokentille Arlandan, Bromman, Skavstan tai Västerås, otat lentokenttäkuljetuksen Cityterminalenista. Vain seurata edellä annettuja saapuvia vieraita bussilla.
Arlandan lentokentälle voit myös halutessasi ottaa suurnopeusjuna, Arlanda Express, keskustaan. Juna on kalliimpi kuin bussi, mutta se saa sinut kaupunkiin 20 minuutissa eikä 40.

Autolla:
Jos tulet etelästä Tukholmassa E4 tai E20-moottoriteiden otat exit ohjaa sinut Fridhemsplanin. Klo Fridhemsplanin käännyt vasemmalle S: t Eriksgatan. Muutaman sadan metrin näet merkin oikealla puolella sanomalla "Norra Bantorget". Klo merkin käänny oikealle Fleminggatan. Seuraa, että katu, kunnes se loppuu ja jatka sillan yli päälle Kungsgatan. Kun tulet rajan Kungsgatan / Vasagatan käännyt vasemmalle ja pian löydät itsesi neliön Norra Bantorget.
Jos saavut autolla pohjoisesta, seuratkaa S: t Eriksplan. Torilla S: t Eriksplan käännytään Torsgatan, ja seuraa sitten, että kadun meidän neliö, Norra Bantorget. Pysäköinti kadulla Upplandsgatan, hostellin ulkopuolella, on sallittua. Se maksaa 15 kruunua per tunti, mutta on ilmainen yöllä (paitsi yön jälkeen keskiviikkona, kun pysäköinti on kielletty ollenkaan).