X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen City Backpackers Hostel

Upplandsgatan 2a, 11123, Tukholma, Ruotsi

Kartta ja saapumisohjeet


92%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Talomme on 19th Century rakennus neliön Anglais, jonka löydät noin 400 metrin päässä päärautatieasemalta ja Cityterminalen (linja-autoasemalta). Meidän kadulla, Upplandsgatan, on laajentaminen Vasagatan, pääkadun ulkopuolella päärautatieasemalta. City Backpackers hostelli sijaitsee ensimmäinen rakennus oikealla puolella Upplandsgatan kun saapuvat Central Station. Et voi missaa sitä!
Osoite: Upplandsgatan 2A

Junalla:
Kun saavut Central Station, ota pääuloskäynnin kadulle Vasagatan. Ota vasemmalle ja seuraa Vasagatan noin 400 metriä, kunnes tulet aukiolle Anglais. Täällä Vasagatan muutoksia nimiä Upplandsgatan. Hostelli on ensimmäinen builing oikealla. Käytössä jalka se kestää alle kymmenen minuutin kävelymatka päärautatieasemalle. Bussit 69 ja 53 sekä pysähtyvät Anglais, aivan hostellin ulkopuolella.

Bussilla:
Suurin osa pysähtyvät Cityterminalen, linja-autoasemalta, viiden minuutin kävelymatkan päässä City Backpackers. Lähin tapa hostelli on ottaa takaoven ulos linja-autoasemalta, juuri kun linja ajoi sisään Kävele aivan Kungsgatan, siirtää kasino, ja sitten käänny vasemmalle Vasagatan. Sieltä voit nähdä iso neliö Anglais, ja thats josta löydät meidät!

Jos kävelet ulos bussiterminaalin kautta pääsisäänkäynnin, liukuportaita pitkin vasemmalle exit silta Klarabergsviadukten. Portaat vievät sinut alas kadulle Vasagatan. Ota vasemmalle ja seuraa Vasagatan on iso neliö Anglais, ja näet meidän iso vihreä lippu torin poikki.

Lentäen:
Jos saavut lentoasemilla Arlanda, Bromma, Skavstan tai Västerås, otat lentokenttäkuljetuksen Cityterminalenista. Vain seurata edellä annettuja ohjeita saapuville vieraille bussilla.
Arlandan lentokentältä voit myös halutessasi ottaa suurnopeusjuna, Arlanda Express, keskustaan. Juna on kalliimpi kuin bussi, mutta se saa sinut kaupungin 20 minuutin sijasta 40.

Autolla:
Jos saapuvat Tukholmasta etelään E4-tai E20 moottoriteitä otat exit ohjaa sinut Fridhemsplanin. Tällä Fridhemsplanin käännyt vasemmalle S: t Eriksgatan. Muutaman sadan metrin näet kyltti oikealla puolella sanomalla "Anglais". Klo merkki käänny oikealle Fleminggatan. Seuraa, että kadulla, kunnes se päättyy ja jatka sillan yli päälle Kungsgatan. Kun tulet risteykseen Kungsgatan / Vasagatan kääntyy vasemmalle ja pian löydät itsesi neliön Anglais.
Jos saavut autolla pohjoisesta, seuratkaa S: t Eriksplanin. Torilla S: t Eriksplan voit käännytään Torsgatan, ja seuraa sitten, että katu meidän neliö, Anglais. Pysäköinti kadulla Upplandsgatan, hostellin ulkopuolella, on sallittua. Se maksaa 15 kruunua tunnissa, mutta on ilmainen yöllä (paitsi yöllä, kun keskiviikkona, kun pysäköinti on kielletty lainkaan).