X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen City Center Hostel

Sofiivska Str. Nr 2, apt. Nr 10, Kiev, Ukraina

Kartta ja saapumisohjeet


57%Arvosana

  • 55%Rahanarvoinen
  • 55%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 45%Henkilöstö
  • 45%Ilmapiiri
  • 45%Siisteys
  • 55%Palvelut

Kääntäjä: Google Keski Traine Station:
Ottaa metro klo Vokzalna ja jää pois Khreshatik kadulla (3stops). . Kun ulos junasta, käänny vasemmalle, mene ylös liukuportaita ja tulet ulos Kreschatik katu - kaupungin pääkadulle. Ylitä sitä, käänny oikealle ja kävele eteenpäin noin 5 minuuttia kohti Independence Square (Maidan Nezalezhnosti). Kuin mennä Macdonalds ja oikean paikan näet Sofiivska Street Pidä katsomassa numero 2 kyltti näet ovikoodin 10k paina. Kirjoita se ja ottaa hissillä 7. krs ap 10. Nähdä.


Lentokentältä:

On olemassa useita tapoja saada meidän hostellissa
Voimme järjestää taksilla tulla tapaamaan sinua lentokentällä ja ajaa sinut suoraan hostellissa. Tällöin kuljettaja tapaa sinut, kun poistut tulli sisällä lentoaseman merkki nimelläsi. Hinta taksi on 26Euro/car. Tämä on halvempaa kuin normaali hinta lentokentällä. Voit maksaa taksinkuljettaja suoraan tai maksaa hostellissa myöhemmin, kuin haluat.
Lentokenttä on 45 km päässä kaupungin, ja julkisen liikenteen pysäkit ovat klo 12, joten varsinkin tällä hetkellä se on parempi vaihtoehto ottaa taksi.

2.There on myös bussikuljetus lentokentältä päärautatieasemalle. Nämä bussit lähtevät 10-15 minuutin välein. Kerran rautatieasemalta, seuraa ohjeita yllä.


FROM pääbussiasemalta:

Mene Lybidska metroasema (pitäisi kestää noin 10-15 minuuttia), metrolla ja mene Maidan Nezalezhnosti asema (eli Itsenäisyyden aukio). Kun ulos Metro Independence Square, seuraa ohjeita yllä.