X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen City Center Hostel

Sofiivska Str. Nr 2, apt. Nr 10, Kiev, Ukraina

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 89%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Keski-traine Station:
Ottaa metron Vokzalna ja jää pois Khreshatik street (3stops). . Kun ulos junasta, käänny vasemmalle, mene ylös liukuportaita ja tulet ulos Kreschatik katu - kaupungin pääkatu. Ylittää sen, käänny oikealle ja kävele eteenpäin noin 5 minuuttia kohti Independence Square (Maidan Nezalezhnosti). Kuin mennä Macdonalds ja oikea sivusto näet Sofiivska Street Pidä katsomassa numero 2 kyltti näet ovikoodin 10k paina. Anna se ja ottaa hissillä 7. kerroksessa ap 10. Nähdään.


Lentokentälle:

On olemassa useita tapoja saada meidän hostelli
Voimme järjestää taksilla tulla tapaamaan sinua lentokentällä ja ajaa sinut suoraan hostellissa. Tällöin kuljettaja tavata, kun poistut tulli sisällä lentoaseman merkki nimesi. Hinta taksi on 26Euro/car. Tämä on halvempaa kuin normaali hinta lentokentällä. Voit maksaa taksinkuljettaja suoraan tai maksaa hostellissa myöhemmin, kuin haluat.
Lentokenttä on 45 km päässä kaupungin, ja julkinen liikenne pysähtyy klo 12, joten varsinkin tällä hetkellä se on parempi vaihtoehto ottaa taksin.

2.There on myös bussikuljetus lentokentältä päärautatieasemalle. Nämä bussit lähtevät 10-15 minuutin välein. Kerran rautatieasemalta, noudata ohjeita.


FROM pääbussiasemasta:

Siirry Lybidska metroasema (pitäisi kestää noin 10-15 minuuttia), metrolla ja mennä Maidan Nezalezhnosti asema (eli Itsenäisyyden aukio). Kun ulos Metro Independence Square, noudata ohjeita.