X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen City Central International Hostel

No.300 Wuning Road, Putuo District, Shanghai, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


81%Arvosana

  • 82%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 79%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 82%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 78%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: No.300, Wu Ning Road, Putuo District, Shanghai, Kiina 200063
Osoite kiinaksi: 上海市 普陀 区 武宁 路 300 弄 (武宁 小城 内) 万里 路 酒店

HUOMIO: Jos otat metro, olemme lähellä Caoyang Road Station 3-linjan ja Line 4, kun saat pois metrolla, mene ulos EXIT 6 tai EXIT 7, käänny oikealle ja kävele pitkin pikkuteistä lisäksi asemalta Wuning Road risteys. Cross Wuning Road, käänny oikealle, ja sen jälkeen 20 metriä näet N: o 300 ja merkki nimemme. Kävellä sisään ja näet meidän hostellissa.

FROM
1.. Pudong Airport:

Ota metrolinja 2: lentokenttä ja eritasoliittymä Zhongshan Park Station Line3 tai line4 ja jää pois Caoyang Road (Shanghai Railway Station suuntaan). Sitten, toimi kuten edellä.

Kuten viileä kokemus, voit myös ottaa Maglev Train (menee jopa 430 km / h) päässä lentokentältä Longyang metroasemalta. Siellä voit siirtää Linja 2 jatkaa Zhongshan Park. Jatka sitten kuten edellä. Kertalippu on 40 RMB, jos sinulla on voimassa oleva lentolippu kyseisenä päivänä.

Tarjoamme myös bussi noutopalvelu päässä Pudongin lentokentältä 300RMB (1-majoittaa 3 henkilöä), 500 RMB (4-8persons). Ota yhteyttä etukäteen varata tämän palvelun.
Koska kaikki metrolinjaa lopetetaan 10:00-23:30, sinun täytyy varata noutopalvelu tai taksilla yöllä.
2. Hongqiao Airport:

Helpoin tapa on ottaa metrolinja 2 Zhongshan Park, jossa voit siirtää joko Line 3 tai 4 (suuntaan Jinshajiang Road Station) ja Caoyang Road. Sitten, toimi kuten edellä. Jos otat taksin pitäisi olla noin 40-50 RMB.

3. SHANGHAI HONGQIAO RAUTATIEASEMALTA

Voit ottaa metrolinja 2 Zhongshan Park Station, vaihtakaa Linja 3 tai 4. rivi ja jää pois Caoyang Station, sitten jatka kuten edellä. Jos otat taksin suoraan, se maksaa noin 50RMB.

4.SHANGHAI rautatieasema:

Kun poistut Shanghai rautatieasema (alkaen Kaakkois-exit), ota metrolinja 3 tai 4 (suuntaan Zhongshan Park) ja Caoyang Road. menettele HUOMIO edellä.

Ilmoitus: metro on saatavilla 06:30-22:30. Jos haluat ottaa taksi Shanghai Railway Station, sinun tulee saalis taksilla maanalaisen taksiasema, maksaa 18RMB meidän hostellissa. Varmista, että otat rekisteröitynyt taksin ja että kuljettaja kytkee mittarin matkalle.

5. SHANGHAI South Railway Station:

Kun poistut rautatieasema, ottaa metrolinja 3 (suuntaan Shanghai Railway Station) ja Caoyang Road. Sitten, toimi kuten edellä.

Ilmoitus: metro on saatavilla 06:30-22:30. Jos haluat ottaa taksi Shanghai South Railway Station, sinun tulee saalis taksilla maanalaisen taksiasema, maksaa 45RMB meidän hostellissa. Varmista, että otat rekisteröitynyt taksin ja että kuljettaja kytkee mittarin matkalle.