X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen City Central International Hostel

No.300 Wuning Road, Putuo District, Shanghai, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


77%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 82%Turvallisuus
  • 73%Sijainti
  • 70%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite: No.300, Wu Ning Road, Putuo piiri, Shanghai, Kiina 200063
Osoite Kiinan: 上海市 普陀 区 武宁 路 300 弄 (武宁 小城 内) 万里 路 酒店

HUOMIO: Jos otat metro, olemme lähellä Caoyang Road Station 3-linjan ja linjan 4, kun saat pois metro, mene ulos EXIT 6 tai EXIT 7, käänny oikealle ja kävele pitkin pienen kadun lisäksi asemalta Wuning Road risteys. Cross Wuning Road, käänny oikealle, ja kun 20 metriä näet o 300 ja merkki nimemme. Kävellä sisään ja näet meidän hostellissa.

FROM
1. Pudong Airport:

Take metrolinja 2 lentokentältä ja eritasoliittymä Zhongshan Park Station Linja3 tai line4 ja jää pois Caoyang Road (Shanghai Railway Station suuntaan). Sitten, toimi kuten edellä.

Kuten viileä kokemus, voit myös ottaa Maglev Train (menee jopa 430 km / h) lentokentältä Longyang metroasemalta. Siellä voit siirtää Line 2 ja edelleen Zhongshan Park. Edetään edellä. Kertalippu on 40 RMB, jos sinulla on voimassa oleva lentolippu kyseiselle päivälle.

Tarjoamme myös bussi noutopalvelu päässä Pudongin lentokentälle 400RMB (1-3persons), 500 RMB (4-8persons). Ota yhteyttä etukäteen varata tämän palvelun.
Koska kaikki metrolinjaa lopettaa käynnissä 10:00-23:30, sinun täytyy varata noutopalvelu tai taksilla yöllä.
2. Hongqiao Airport:

Helpoin tapa on ottaa metrolinja 2 Zhongshan Park, jossa voit siirtää joko Linja 3 tai 4 (suuntaan Jinshajiang Road Station) ja Caoyang Road. Sitten, toimi kuten edellä. Jos otat taksin pitäisi olla noin 40-50 RMB.

3. Shanghai Hongqiao RAUTATIEASEMALTA

Voit ottaa metrolinja 2 Zhongshan Park Station, vaihtakaa Linja 3 tai Linja 4 ja jää pois Caoyang Station ,, Sitten, toimi kuten edellä. Jos otat taksin suoraan, se maksaa noin 50RMB.

4.SHANGHAI Rautatieasema:

Kun poistut Shanghai Railway Station (peräisin Kaakkois-exit), ota metrolinja 3 tai 4 (suuntaan Zhongshan Park) ja Caoyang Road. menettele HUOMIO yllä.

Huomaa: metro on käytettävissä 06:30-22:30. Jos haluat ottaa taksin päässä Shanghain rautatieasemalta, sinun tulee saalis taksilla maanalaisen taksiasema, maksaa 18RMB meidän hostellissa. Varmista, että otat rekisteröitynyt taksin ja että kuljettaja kytkee mittarin matkalle.

5. SHANGHAI South Railway Station:

Kun poistut rautatieasemaa, ottaa metrolinja 3 (suuntaan Shanghai Railway Station) ja Caoyang Road. Sitten, toimi kuten edellä.

Huomaa: metro on käytettävissä 06:30-22:30. Jos haluat ottaa taksi Shanghai South Railway Station, sinun tulee saalis taksilla maanalaisen taksiasema, maksaa 45RMB meidän hostellissa. Varmista, että otat rekisteröitynyt taksin ja että kuljettaja kytkee mittarin matkalle.