X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen City Circus Athens

16 Sarri street, Ateena, Kreikka

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 95%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 97%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Kaupunki Circus sijaitsee vain 250 metrin päässä kaksi keskeistä metroasemien (Monastirakin & Thission), josta suora ja usein palvelun sekä lentokentälle ja Pireuksen satamaan.

Lentokentältä:
TAXI: Saat kiinteä hinta EUR35 voit napata ohjaamon joka saa sinut keskustaan ​​noin tunnissa riippuen liikenteestä.

BUS: Vaihtoehtoisesti voit käyttää X95 AIRPORT EXPRESS linja, joka vie sinut keskustaan ​​Syntagma station ehkä nopeammin kuin taksilla. Tämä on ainoa palvelu ja lentokentälle, joka toimii 24 tuntia vuorokaudessa (5 euroa), joten jos tulet liian aikaisin (tai liian myöhään) se saattaa olla ainoa vaihtoehto. Syntagma, voit joko päästä ohjaamon lyhyt matka n. 5 euroa tai kävellä Ermoun str. ja saapuvat Monastirakin neliö.

METRO: Tämä on nopein tapa päästä kaupungin keskustasta. Suoraan palvelun kulkee 06:33 asti 23:33 ja kestää 42min päästä Monastirakin, joka on lähin metroasema City Circus. Seuraa uloskäynti Athinas str. ja kerran maanpinnan tasolla tehdä käännöksen oikealle muutaman metrin, kunnes saat klo Ermoun str. (Tärkeimmät Monastirakin neliön tulisi olla edessäsi). Käänny oikealle Ermoun ja sitten taas oikealle Miaouli str., Muutaman metrin päähän. Pidä kävely Miaouli str kunnes näet pienen neliön edessäsi. Seuraa vasen mutka katu ja pään päälle Agion Anargyron str, joka on jalankulkijoiden tavalla. Lopussa se, kun noin 200m, saavut Sarri str. Käänny oikealle ja näet kaupungin Circus tien vasemmalla puolella numero 16.
Pireuksen satamaan:
Taksilla, se maksaa noin 25 euroa ja sinun saapuvat noin 30 "liikenteestä riippuen.

METRO: Voit myös käyttää linja 1 (VIHREÄ) Metro (EUR1.40) ja pysähdy Thission asemalla. Kun kävelet ulos asemalta, käänny vasemmalle, mene kulkea pieni kirkko ja toisella puolella, löydät Sarri str. Olemme sijaitsevat No16, noin 200m.

Jos sinulla on erityistarpeita kuljetuksen tarpeisiin, ota meihin yhteyttä etukäteen, ja me varmista, että saat kaikki haluamasi avun.