X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Cordial House Hostel

Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:19, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 97%Sijainti
  • 78%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 73%Siisteys
  • 75%Palvelut

Kääntäjä: Google Getting Cordial House Atatürkin kansainvälinen lentokenttä
Metrolla (metro) / raitiotien:
Mene alas liukuportaita, läpi liukuva lasiovet, käänny oikealle ja seuraa Hafif Metro / kevytrautatiellä merkkejä pitkin laaja maanalainen väenpaljous on Havalimanı (lentokenttä) Metroasema vasemmalla lopussa. Tämä väenpaljous alle parkkihalli yhdistää Kotimainen ja kansainvälinen terminaalit. Osta yksi tai kaksi Metro kuponkia (jeton) klo booththe hinta on merkitty paperille merkki ikkunassa, ja olisi TL2 kukin. Tarvitset kaksi kuponkia matkustaa Atatrk lentokentältä Sultanahmetin Eminn tai Kabataşin. Kulkevat portti, laskeudu liukuportaita (tai hissi) ja nousta metromainoksia Aksaray. Havalimanı (lentokenttä) sijaitsee lopussa metrolinja, joten voit aluksella trainthey kaikki mene Aksaray. Et voi saada väärän junan. Bumab Zeytinburnu, 6. pysäkki. Poistu metron ja ostaa toinen merkki tulla raitiovaunulla turnstiles samalla alustalla. Etsi raitiovaunut merkitty Eminn tai Kabataşin (ei Bağcılar). (Eminn ja Kabataşin asemia samalla linjalla: Eminn on osan matkaa pitkin raitiovaunu päätepysäkki Kabataşin.) Hallituksen raitiovaunulla Eminn ja / tai Kabataşin. Koska Zeytinburnu on läntiseen päätepisteeseen raitiovaunu linja, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää tyhjä paikka. (Jos raitiovaunu on jo tungosta ja matkatavarat on iso, haluat ehkä odottamaan seuraavaa raitiovaunu, jotta saat paikan. Ride raitiovaunu itään ja Cemberlitas, 15 pysäkki (tallennettu asemalle luukun ilmoitus sanoo Cemberlitasin ja ulos. Sitten toteutettava aivan ensimmäinen vuoro ja kävele 60 metriä suoraan, näet Cordial House.

Taksilla:
Ne, whod luopua kaikista ongelmia kookkaita matkatavaroita voi ottaa lentokentältä taksilla. Ajaa Atatürkin kansainväliseltä lentokentältä Sultanahmet on noin 16 km yhteensä. Se kestää noin 20-25 min. Älä unohda pyytää kuljettajaa päälle taksamittari.

Yksityisen siirto Cordial House:
Yksityinen siirto kustannukset: 30 euroa per auto jopa 4 henkilölle yksi ajoneuvo. Ole hyvä ja kerro meille lentosi tiedot (lennon numero, kaupunki olet lähtevät, lentoyhtiöiden ja arvioitu saapumisaika), jos haluat saada tätä palvelua.
Kuljettajamme odottaa sinua kyltti, johon nimesi on kirjoitettu saapumista lentokenttäterminaalille. On vain yksi portti kulkea jälkeen tulli, hän odottaa toisella puolella portti, jossa näet paljon ihmisiä odottamassa matkustajia. Katsokaa nimi aluksella, johon olemme kirjoittaneet nimesi ja älä jätä lentoasema, tarpeen tullen, soita vastaanotolle +90 212 517 27 27

Miten päästä päässä Gokcenin lentokenttä

* Taksilla (40-45 euroa) tai ottaa bussikuljetuksen Taksim ja sitten taksilla Sultanahmetin Emme suosittele ottamaan taksin (saatat olla ylihintaa ja ottaa ympäri kaupunkia ensin). Olemme valmiita auttamaan sinua ja antaa kaikki tiedot, joita tarvitset, jotta vierailustasi Istanbulissa mahdollisimman miellyttävä ..

Tarjoamme yksityinen kuljetuspalvelu Gokcenin lentokentältä. Kustannukset kuljetuspalvelua: Gokcenin Airport - Hotel 60 euroa yhteen suuntaan, 110 euroa paluu

* Ohjeet riippumaton matkustaa Cordial House - Gokcenin Airport (SAW) - Hotelli taksilla (40-45 euroa), bussikuljetus Taksim ja sitten taksilla Cordial House Hotel.