X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Cordial House Hostel

Divanyolu Caddesi Peykane Sokak No:29, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 76%Turvallisuus
  • 92%Sijainti
  • 79%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 74%Palvelut

Kääntäjä: Google Getting Cordial House Atatürkin kansainvälinen lentokenttä
Metrolla (metro) / raitiotien:
Siirry alas liukuportaita kautta liukuva lasiovet, käänny oikealle ja seuraa Hafif Metro / kevytrautatieverkon merkkejä pitkin laaja maanalainen väenpaljous on Havalimanı (Airport) metroasema vasemmalla lopussa. Tämä väenpaljous alla parkkihallissa yhdistää Kotimainen ja kansainvälinen terminaalit. Osta yksi tai kaksi Metro pelimerkeillä (jeton) klo booththe hinta on merkitty paperissa merkki ikkunassa, ja pitäisi olla TL2 jokaisen. Tarvitset kaksi kuponkia matkustaa Atatrk lentokentältä Sultanahmetin Eminn tai Kabataş. Kulkevat portti, laskeudu liukuportaita (tai hissi) ja hallituksen Metro junan Aksarayn. Havalimanı (Airport) sijaitsee lopussa metrolinja, joten voit nousta tahansa trainthey kaikki mene Aksaray. Et voi saada väärän junan. Jää pois Zeytinburnu, 6. pysäkki. Poistu metron ja ostaa toinen merkki tulla raitiovaunu turnstiles samalla alustalla. Etsi raitiovaunut merkitty Eminn tai Kabataş (ei Bağcılar). (Eminn ja Kabataş asemia samalla linjalla: Eminn on osa tapa pitkin raitiovaunu päätepysäkki Kabataş.) Hallituksen raitiovaunulla Eminn ja / tai Kabataş. Koska Zeytinburnu on läntiseen päätepisteeseen raitiovaunulinja, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää tyhjä paikka. (Jos raitiovaunu on jo täynnä ja matkatavarat on iso, voit odottaa seuraavaa raitiovaunu niin, että voit saada paikan. Ride raitiovaunu itään ja Cemberlitas, 15 pysäkki (kirjattu asema-stop ilmoitus sanoo Cemberlitas , ja ulos. Sitten ottaa aivan ensimmäinen vuoro ja kävele 60 metriä suoraan, näet Cordial House.

Taksilla:
Ne whod haluavat luopua kaikista ongelmia kookkaita matkatavaroita voi ottaa lentokentältä taksilla. Ajaa Atatürkin kansainväliseltä lentokentältä Sultanahmet on noin 16 km yhteensä. Se kestää noin 20-25 min. Älä unohda pyytää kuljettajaa päälle taksamittari.

Yksityisen siirron Cordial House:
Yksityinen Siirron kustannukset: 30 euroa per auto jopa 4 henkilöä yksi ajoneuvo. Ole hyvä ja kerro meille lentosi tiedot (lennon numero, kaupunki olet lähtevät, lentoyhtiöiden ja arvioitu saapumisaika), jos haluat tätä palvelua.
Kuljettajamme odottaa sinua kyltti, joka nimesi on kirjoitettu saapumista lentokenttäterminaalille. On vain yksi portti siirtää jälkeen tulli, hän odottaa toisella puolella portin, jossa näet paljon ihmisiä odottamassa matkustajia. Ole hyvä ja katso nimi aluksella, johon olemme kirjoittaneet nimesi ja älä jätä lentokenttä, jos tarve soita vastaanotto +90 212 517 27 27

Miten päästä alkaen Gokcenin lentoasemalle

* Taksilla (40-45 euroa) tai ottaa bussikuljetus Taksim ja sitten taksilla Sultanahmetin Emme suosittele ottamaan taksin (saatat olla liikaa ja ottaa ympäri kaupunkia ensin). Olemme valmiita auttamaan sinua ja antaa kaikki tiedot, sinun täytyy tehdä Istanbulin lomasi mahdollisimman miellyttävä ..

Tarjoamme yksityinen kuljetuspalvelu Gokcenin lentoasemalle. Kustannukset kuljetuspalvelu: Gokcenin lentoasemalle - Hotel 60 euroa yhteen suuntaan, 110 euroa tuotto

* Ohjeet riippumaton matkustaa Cordial House - Gokcenin lentoasemalle (SAW) - Hotelli taksilla (40-45 euroa), bussikuljetus Taksim ja sitten taksilla Cordial House Hotel.