X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Dahlia Inn

Lipova 20, Prague 2, Praha, Tšekki

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google KULJETUS LENTOKENTÄLTÄ
Helpoin tapa päästä Dahlia Inn lentokentältä on taksi, vaikka julkinen liikenne voidaan käyttää yhtä hyvin. 119 bussi lähtee lentokentältä, joka on toteutettu metroaseman Devicka jossa otat vihreän linjan Mustek. Lopettamisen jälkeen metro on Vaclavske Namesti puolella, kun kävelet korttelin, tehdä aivan Stepanksa kadulla, ja seuraa sitä noin 8 minuuttia ennen kuin se tulee Lipova kadun ylityksen jälkeen raitiovaunu. Vieras kuljetuksen ja lentokentältä voidaan järjestää myös kanssa Cedaz yritys, joka sijaitsee Prahan lentokentän lisätietoja osoitteessa www.cedaz.cz. Yhteensä matka-aika lentokentältä on noin 45-60 minuuttia.
Kuljetus linja-autoasema
Firenzen bussiasemalta sinun tulee metrolla 4 asemat Florence metro Karlova Namesti sitten kävellä Jecna katua noin 5 minuuttia kunnes näet Lipova kadun oikealla. Matkustaminen aika on noin 20 minuuttia.
Kuljetus juna-asemille
Alkaen Hlavni nadrai - Take metro kaksi pysäkkiä on punainen viiva IP Pavlova ja kävele Jecna noin 5 minuuttia kunnes tulet Lipova kadun vasemmalla. Matkustaminen aika on noin 20 minuuttia.
Alkaen Nadrai Holesovice - Take metro 5 pysähtyy punaisen linjan Nadrai Holešovicen IP Pavlova seuraa ohjeita edellä. Matkustaminen aika on noin 30 minuuttia.
Alkaen Smichovske nadrai - Take metro on keltainen viiva 2 pysäkin päässä Smichovsk "Nadrai on Karlovo Namesti sitten kävellä ylös Jecna kunnes näet Lipova oikealla tai sinulla on myös mahdollisuus ottaa raitiovaunut 22, 23, 4, 10, 16 tai 6 alkaen Karlovo Namesti yksi pysäkki Stepanska pysäyttää. Matkustaminen aika on noin 20 minuuttia.
Autolla pihaan
Vieras saapuvat kautta autolla löydät yksityiskohtaista suuntiin www.viamichelin.com, jossa he voivat antaa lähtö- osoitteen ja meidän, "Lipova 20, Prague 2 '. Hallipysäköinti, joka sijaitsee 200 metrin päässä Dahlia Inn, on asiakkaiden käytettävissä lisämaksusta 20 euroa per 24 tuntia.