X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Ruanda

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 75%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 85%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 75%Siisteys
  • 70%Palvelut

Kääntäjä: Google Tutustu Ruanda Hostelli sijaitsee aivan Boulevard de L'Umuganda vastapäätä Top Tower Hotel ja vieressä kiinalainen ravintola.

Lentokentältä: Ota vain tiellä kohti kaupungin keskustassa Kigali, jatkan tätä tietä kunnes Kigali Liikekeskus (KBC) liikenneympyrä on saavutettu ja kytke ensin oikealle liikenneympyrästä. Seuraa tietä alas, juuri ohitettuaan Top Tower Hotel vasemmalla, käänny oikealle (tämä on toinen oikealla tiellä, kun KBC liikenneympyrä) ylittämään tien, joka tulet heti, kulkee kiinalainen ravintola vasenta ja toimistotalo oikealla. Tutustu Ruanda Youth Hostel on suoraan edessäsi kanssa valkoinen portti.

Kotoisin Centre of town: Kotoisin unionin Trade Centre (UTC) rakennus keskellä kaupunkia karhu oikealle liikenneympyrästä ottaen second. Saat heti alkaa laskeutua kaupungin keskustasta. Jatka kunnes esittämä liikennevalot Kobil Petrol Station. Käänny vasemmalle ja seuraa tietä kuin se taipuu vasemmalle, sitten oikealle, sitten vasemmalle ja taas oikealle. Samalla tiellä, mene ylös mäkeä - olet nyt menossa kohti puolustusministeriö. Ota seuraava vasemmalle (ennen puolustusministeriön, mutta näköpiirissä siitä), tämä vie Kigali Liikekeskus (KBC) liikenneympyrä. Käänny vasemmalle, kun 3rd Lopeta. Seuraa tietä alas, juuri ohitettuaan Top Tower Hotel vasemmalla, käänny oikealle (tämä on toinen oikealla tiellä, kun KBC liikenneympyrä) ylittämään tien, joka tulet heti, kulkee kiinalainen ravintola vasenta ja toimistotalo oikealla. Tutustu Ruanda Youth Hostel on suoraan edessäsi kanssa valkoinen portti.

Yhteystiedot: +250782265679