X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Discovery Hostel

Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 95%Rahanarvoinen
  • 94%Turvallisuus
  • 93%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 97%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Rio de Janeiro - Galeao International Antonio Carlos Jobim (GIG)

BUSSILLA - Bussit lähtevät alemman / saapuvien kerroksessa sekä terminaalien 20 minuutin välein. Yrityksen nimi on todellinen ja sen sininen bussi. Bussi menee Gloria on numero 2018 ja on Aeroporto Internacional eivät RJ / Alvoradan (Via Orla da Zona Sul) kirjoitettu.

Bussit kulkevat 05:30 ja 23:35, maksaa R 12 dollaria (US $ 6) ja kestää noin tunnin päästä alueelle, jossa hostelli sijaitsee.

Bussi kulkee koko matkan Galeao (GIG) keskustan läpi ja tekee pysähtyy Santos Dumont Airport (SDU). Oikea lähdettyään kotimaan lentokentältä, anna kuljettaja tietää, että saat pois edessä Gloria metroasemalta ja sieltä sen vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Discovery Hostel.

Taksilla - Pre-paid taksit toimivat tältä lentokentältä. Lahjakortit voi ostaa osastolla saapuvien alue tai vastaanotossa, ennen kuin lopetat Tulli.

Yleensä nämä taksit ovat kalliimpia kuin keltainen taksit ulkopuolella. Veneessä on kiinteä hinta R 100 dollaria useimmissa paikoissa Zona Sul.

Matka Gloria naapuruston kestää noin 30 minuuttia ja maksaa noin R $ 50-60 (US $ 25-30) ja keltaisia ​​takseja. Kysy hinta ensin ja kertoa kuljettaja kääntää taksamittari päälle.

Tarjoamme taksi hakupalvelu R 70 dollaria samoin. Vaikka se on hieman kalliimpaa kuin tavallinen keltainen taksin lentokentälle, voit varmistaa, että joku odottaa sinua, varsinkin myöhään saapuville.


Rio de Janeiro - Santos Dumont (SDU)

BUSSILLA - Bussit lähtevät ulkopuolelta saapuvien rakentaa 30 minuutin välein. Yrityksen nimi on todellinen ja se on sininen bussi. Bussi menee Gloria on numero 2018 ja on Alvoradan (Via Orla da Zona Sul) kirjoitettu.

Bussit kulkevat välillä 05:30 ja 22:30 ja maksaa R 6 dollaria - R 12 dollaria (U $ D 3-6).

Kerro bussikuski, että saat pois Gloria metroasemalta ja sieltä its 5 minuutin kävelymatkan päässä Discovery hostellissa.

Julkinen Bussi 497 - Kulkee Santos Dumont Airport (SDU) ja Catete, Flamengo ja Laranjeiras. Se on vähemmän kuin 5 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, joten kiinnitä huomiota ja anna bussikuski tietää, että saat pois Gloria metroasemalta.

Jää pois Avenida Augusto Severo (aivan lopussa Parque do Paris sijaitsee vasemmalla), ylitä katu ja kävellä Rua da Gloria kunnes saat metroasemalle. Rua Benjamin Constant (meidän kadulla) on aivan se ja Discovery Hostel sijaitsee numero 26.

Taksilla - Taksit odottaa ulkopuolella saapuvien rakennuksen.

Transcootour on työpöydällä saapumiset exit ja tarjoaa kiinteään hintaan taksit. Yleensä nämä taksit ovat kalliimpia kuin keltainen yhteistä taksit ulkopuolella.

Glorian pitäisi maksaa noin R 15 dollaria (U $ D 7) ja kestää alle 10 minuuttia.