X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Don Moustache Hostel

Girona 33, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google On kolme metroasemaa, Urquinaona (L1-L4), Girona (L4) ja Tetuan (L2), viiden minuutin kävelymatkan päässä hostellista.

Päässä lentokentän Barcelona-El Prat

) Lentokenttäkuljetus poimia: alkaen ja Barcelonan lentokentälle. Hinnat per hlö sisältäen yhden matkalaukun ja yhden palan käsimatkatavaroiden ovat seuraavat:

* Poimi @ lentokentältä: 24 € (1 hlö), 12.5 € (2 hlöä), 9 € (3 ja enemmän henkeä)
Keräyksen @ lentoaseman lähetä sähköpostia osoitteeseen varausvahvistuksessa nimellä, lennon numero, päivämäärä ja saapumisaika.

* Vuodesta hostellissa lentokentälle on 9 € / hlö

b) Ota aerobus tai junalla Plaça Catalunya. Sieltä voit kävellä hostellissa kävelee Passeig de Gracia kääntymällä oikealle Caspe st (ensimmäinen katu); kävellä 4 korttelin kunnes tulet Girona Street ja sitten etsiä numero 33 ... siellä me olemme!

c) Jos päätät ottaa taksin Barcelonan lentokentältä hostellin se maksaa noin 30 € yhteensä.

Gironan lentokentältä:
Jos lennät Ryanairin Gironan lentokentälle joudut bussilla sieltä Estació del Nord, Barcelonassa. Joka vie sinut 1h ja 15 min. Päässä Estació del Nord voit kävellä hostellissa ja joka vie sinut 20 min. Kävellä Napoles kadun Caspen katu ja käänny vasemmalle ja kävele 4 korttelin kunnes tulet Girona street. Sitten etsiä numero 33.

Sants Estació (päärautatieasema)
Ottaa linja 3 (vihreä) ja mennä suoraan Passeig de Gràcia. Sieltä etsiä Consell de Cent kadulla, kävele neljä korttelia kunnes tulet Girona street ja sitten kävellä alas, kunnes numero 33.