X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Dover Castle Hostel and Bar

6a Great Dover Street, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 83%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 79%Henkilöstö
  • 79%Ilmapiiri
  • 71%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Dover Castle Hostel sijaitsee vieressä Borough metroasemaa Pohjois (musta) Line. Tämä on yksi metroasema etelään London Bridge ja yhden aseman pohjoispuolella Elephant ja Castle. Borough metroasemalta ja rajat suoraan yli risteyksen Great Dover Street. Olemme vain 1 minuutin kävelymatkan alas Suuri Dover Street oikealla puolella numero 6.

Olemme myös lähellä London Bridge metro-sekä rautatieasemilta. From London Bridge voit kävellä 5 minuuttia alas Borough High Street Borough'n Station ja Iso Dover Street.

Waterloon tai Paddington rautatieasemilta ottaa Bakerloo metrolinja etelään Elephant ja Castle ja Pohjois-line yhden pysäkin pohjoiseen Borough.

Heathrow'n lentokentältä toteutettava Piccadilly Line itään Green Park ja sitten ottaa Jubilee linja itään London Bridge. From London Bridge joko kävellä tai Northern Line yksi pysäkki etelään Borough.

Gatwickin lentokentälle, ota maitse junalla Etelä Terminal London Bridgelle. From London Bridge joko kävellä Borough High Street tai ottaa Northern Linen maanalainen yhden pysäkin etelään Borough.

Lontoon Stanstedin lentokentälle, ottaa joko Stansted Express-junalla tai bussilla (paljon halvempaa) Liverpool Street. Liverpool Street bussilla 35 etelään Borough.

Luton Airport, ottaa maitse junalla London Bridge tai St Pancrasin rautatieasemilta. Sitten siirtyä Pohjois Metrolinjalla ja matkustaa etelään Borough asemalle.