X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Dover Castle Hostel and Bar

6a Great Dover Street, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


72%Arvosana

  • 75%Rahanarvoinen
  • 71%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 72%Henkilöstö
  • 67%Ilmapiiri
  • 67%Siisteys
  • 67%Palvelut

Kääntäjä: Google Dover Castle Hostel sijaitsee lähellä Borough metroasema Pohjois (musta) Line. Tämä on yksi metroasema etelään London Bridge ja yhden aseman pohjoispuolella Elephant and Castle. Borough metroasemalta ja rajat suoraan yli risteyksen Great Dover Street. Olemme vain 1 minuutin kävelymatkan alas Suuri Dover Street oikealla puolella numero 6.

Olemme myös lähellä London Bridge Underground ja rautatieasemilta. London Bridge voit kävellä 5 minuuttia alas Borough High Street Borough'n asemalta ja Iso Dover Street.

Waterloon tai Paddington rautatieasemille, ota Bakerloo metrolinjan etelään Elephant and Castle ja sitten Pohjois-linjalla yksi pysäkki pohjoiseen Borough.

Heathrow'n lentokenttä, ottaa Piccadilly Line itään Green Park ja sitten ottaa Jubilee Line itään London Bridge. London Bridge joko kävellä tai Northern Line yksi pysäkki etelään Borough.

Gatwickin lentokentälle, ota maitse junalla Etelä Terminal London Bridge. London Bridge joko kävellä Borough High Street tai ottaa Northern Line metrolla yhden pysäkin etelään Borough.

Lontoon Stanstedin lentokentältä, ota joko Stansted Express-junalla tai bussilla (paljon halvempaa) Liverpool Street. Liverpool Street bussilla 35 etelään Borough.

Lutonin lentokentälle, ota maitse junalla London Bridge tai St. Pancras rautatieasemilta. Sitten siirtyä Pohjois-metrolinjalla ja matkustaa etelään Borough asemalle.