X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Eastern Comfort Hostelboat Berlin

Mühlen Str 73-77, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 78%Palvelut

Kääntäjä: Google BUS: (ZOB on linja-autoaseman). Ostaa kertalipun (AB tällä hetkellä 2,60 €), ja ottaa S-Bahn (nopea juna) on "Warschauerstrasse". (Katso "Ajo Warschauerstrasse ')


Junalla: Kun saapuu hiljattain rakennettu pääaseman ("Hauptbahnhof"), sinun täytyy ottaa "S-Bahn" (nopea juna) on "Warschauerstrasse" asemalle. (Katso "Ajo Warschauerstrasse ')

Lentokentältä: Airport Tegel Osta kertalippu (AB nykyisin 2,60). TXL bussi X109 Alexanderplatz ", sieltä ottaa S-Bahn (nopea juna) on Warschauerstrasse asemalle. (N. 20min päässä "Tegel" ja "Warschauer Str.). (Ks. Ajo Warschauerstrasse)

Lentäen: lentokenttä Schönefeldin SXF:
Lentoaseman ulkopuolella ottaa shuttlebus tai kävellä (kävelytie katto) asemalle. Ostaa kertalipun (ABC nykyisin 3,20). Voit ottaa Expresstrain (RE), joka kulkee 30 minuutin välein Ostbahnhof tai ottaa S-Bahn (nopea juna) ja Warschauerstrasse asemalle. (N. 30min päässä "Schönefeldin" ja "Warschauerstr" ) (ks. Ajo Warschauerstrasse)


Ajo Warschauerstrasse:

Kun poistut asemalta saat olla silta. Käänny vasemmalle ja seuraa tietä, sinulla on menossa alamäkeen suuntaan joen Spree. Kun tulet liikennevaloihin, ylitä katu ja sitten rajat uudelleen (kävelet kohti Berliinin muurin). Kävele seinää kunnes tulet toisen portin / aukko. Näet Eastern Comfort opasteet selvästi. Kävelymatkan päässä Warschauerstrasse kestää noin 10 minuuttia.

Schönefeldin (Expressbus) ja Ostbahnhof (pienempi rautatieasemalta entisen Itä), voit poistua asemalta, kävele kohti päätietä (Mhlenstrasse), tien yli, käänny vasemmalle ja kävele Wall asti tulet Eastern Comfort. Kävelymatkan päässä Ostbahnhof kestää jopa 15 minuuttia. Siellä on paljon ohjaamot aseman ulkopuolella, ratsastaa pitäisi maksaa noin 5, jos sinulla on liikaa matkatavaroiden kävellä.

CAR: "ympäristö tarroja tarvitaan:
http://www.umwelt-plakette.de/
kaikki moottoritiet Berliiniin johtaa sinut kiinni Berliner Ring (A10) (valtatie rengas Berlin). Ota ulos johtavalle voit Berlin Zentrum, varoa merkkejä ohjaa sinut kohti Mitte / Alexanderplatz. Sieltä ajaa kohti Dresden / Kpenick, alkaen Holzmarktstr ajaa syvemmälle Mhlenstrasse (tämä on B96 kartassa) (muista, on monia "Mhlenstr Berliinissä, osoite navigointijärjestelmään on 10243 Berlin, Muehlenstr 73!) (entinen seinä tulee oikealla, kun ajaa pitkin Mhlenstrasse). Juuri ennen kuin tulet loppuun Mhlenstrasse, näet Eastern Comfort. Pysäköinti on maksutonta tiellä