X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Eastern Comfort Hostelboat Berlin

Mühlen Str 73-77, Berliini, Saksa

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 83%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 79%Palvelut

Kääntäjä: Google BUS: (ZOB on linja-autoaseman). Ostaa kertalippu (AB nykyisin 2,60 €), ja ota S-Bahn (pikajunat) ja "Warschauerstrasse". (Katso "Ajo Warschauerstrasse ')


TRAIN: Kun saapuu hiljattain rakennettu päärautatieasemaa ('Hauptbahnhof'), sinun täytyy ottaa "S-Bahn (pikajunat) ja" Warschauerstrasse "station. (Katso "Ajo Warschauerstrasse ')

Lentokentältä: Lentokenttä Tegel Osta kertalippu (AB nykyisin 2.60). TXL bussi x109 Alexanderplatz ", sieltä ottaa S-Bahn (pikajunat) ja Warschauerstrasse asemalle. (N. 20min päässä "Tegel" on "Warschauer Str '). (Ks Ajo Warschauerstrasse)

Lentokentältä: Airport Schönefeldin SXF:
Lentoaseman ulkopuolella ota shuttlebus tai kävellä (kävelytie katto) asemalle. Ostaa yhden lipun (ABC nykyisin 3,20). Voit ottaa Expresstrain (RE), joka kulkee 30 minuutin välein Ostbahnhof tai ottaa S-Bahn (pikajunat) ja Warschauerstrasse asemalle. (N. 30min "Schönefeldin 'to' Warschauerstr" ) (ks Ajo Warschauerstrasse)


Ajo Warschauerstrasse:

Kun poistut asemalta tulee olemaan silta. Käänny vasemmalle ja seuraa tietä; sinun on menossa alamäkeen suuntaan joen Spree. Kun tulet liikennevaloihin, ylitä katu ja sitten rajat uudelleen (kävelet kohti Berliinin muurin). Kävele pitkin seinää, kunnes tulet toisen portin / aukko. Näet Itä Comfort opasteet selvästi. Kävelymatkan päässä Warschauerstrasse kestää noin 10 minuuttia.

Schönefeldin (Expressbus) ja Ostbahnhof (pienempi rautatieaseman entisen Itä), voit poistua asemalla, kävele kohti päätietä (Mhlenstrasse), tien yli, käänny vasemmalle ja kävele pitkin Wall asti tulet Eastern Comfort. Kävelymatkan päässä Ostbahnhof kestää jopa 15 minuuttia. Siellä on paljon ohjaamojen ulkopuolella asemalla; ride pitäisi maksaa noin 5, jos sinulla on liikaa matkatavaroita varten kävellä.

CAR: "ympäristö tarroja tarvitaan:
http://www.umwelt-plakette.de/
kaikki moottoritiet Berliiniin johdattaa sinut kiinni Berliner Ring (A10) (valtatie rengas Berliini). Ota ulos johtavalle voit Berliiniin Zentrum; varoa merkkejä ohjaa sinut kohti Mitte / Alexanderplatz .from täällä ajaa kohti Dresden / Kpenick, mistä Holzmarktstr ajaa syvemmälle Mhlenstrasse (tämä on B96 kartassa) (muistakaa, on olemassa monia "Mhlenstr Berliinissä, osoite navigointijärjestelmään on 10243 Berlin, Muehlenstr 73!) (entinen seinä on oikealla, kun ajaa pitkin Mhlenstrasse) . Juuri ennen kuin tulet loppuun Mhlenstrasse, näet Eastern Comfort. Pysäköinti on maksutonta tiellä, kun matkamuistomyymälä kaikki tavalla jopa Ostbahnhof asemalle (ja jossa ei ole "Parkverbot" merkkejä).