X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Eazy's Place

Nyakisinde Road, Dar es Salaam, Tansania

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 80%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Eazy Place sijaitsee laitamilla Dar es Salaam noin 12 km pohjoiseen kaupungin keskustasta. Saavumme kansainvälinen lentokenttä, halvin tapa päästä Eazy paikka on mukaan Daladala, paikallisbussilla. Joten koko matka on enintään 4000 TZS (2,50 USD). Sinun täytyy kävellä ulos lentokentältä alueen päätielle ja yrittää pysäyttää bussi menee keskustaan ​​siellä. Kaupungin keskusta on oikea, kun olet lentokentällä selän takana. Muista, että ne ajaa vasemmalla puolella tietä Tansaniassa, joten sinun täytyy ylittää tien. Etsi ihmisiä odottamassa bussia ja liittyä niihin. Voit myös yrittää kysyä bussien kaupunkiin. Daladalas usein jo täynnä ihmisiä menossa kaupunkiin, joten saatat nähdä joitakin niistä kulkee ennen kuin voit saada yhteen. Mind matkatavarat todennäköisesti he heittävät sen katolla, jos se on mahdollista, tai jos olet onnekas saat sen sisälle jonnekin. Oletko matkustaa valoa tämä voisi toimia. Varmista, että otat bussi, joka menee Posta (posti), joka on kaupungin keskustassa tai jos olet onnekas ja bussit kulkevat lentoaseman alueella, bussilla suoraan Mwenge. Kysyä noin: daladala mpaka Mwenge? On merkkejä edessä linja kertoa kohteisiin. Jos päätyen Posta löytää bussi Mwenge, sen ympärille tai saapuu pian. Siinä sanotaan Posta ja Mwenge edessä linja. Muista saapua Posta hyvin ennen ruuhka-aikoina, koska se on vaikea saada kiinni bussi ja joudut odottamaan tunnin tai kaksi tai kolme tai youll on tehdä kuten paikalliset: taistella tiesi päälle väylään.

Saavumme Mwenge löytää bussi Tegeta. Ne sijaitsevat toisessa päässä alueen bussit, lähempänä huoltoaseman että saatat nähdä toisella puolella tien risteys. Ole tietoinen taskuvarkaudet klo Mwenge älä näyttää kadonnut muukalainen. Ihmiset ovat mukavia, mutta ehkä vähän ujo ulkomaalaisia ​​kohtaan matkustettaessa tällä tavalla, koska ei paljon turisteja tehdä. Muista olla helposti saatavilla muutos lippusi. Sinun täytyy saada pois Mbuyuni.

Jos et ole varma, mistä saa pois, joko pyytää kapellimestari, hän kertoo - tai muutaman minuutin ohitettuaan Karibu taidegalleria oikealla (katso kuva) sinun täytyy saada pois. Täällä Eazy tulee hakemaan sinut joko Bajaji tai Pikipiki ja vie hänen paikka, joka on noin 4 km päässä Mbuyuni.

Jos tulet autolla mennä pohjoiseen kautta uusi Bagamoyon Road, siirtää Africana kunnes näet Karibu taidegalleria oikealla. Voit pysäköidä tässä, on juoda tai ruokaa ja kutsuvat Eazy, joka johtaa sinut hänen paikalleen.