X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Eazy's Place

Nyakisinde Road, Dar es Salaam, Tansania

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 80%Palvelut

Kääntäjä: Google Eazy Place sijaitsee laitamilla Dar es Salaam noin 12 km pohjoiseen kaupungin keskustasta. Saavumme kansainvälinen lentokenttä, halvin tapa päästä Eazy paikka on vuoteen daladala, paikallisbussilla. Joten koko matka on enintään 4000 TZS (2,50 EUR). Sinun täytyy kävellä ulos lentokentältä alueen päätien ja yrittää pysäyttää bussi menee keskustaan ​​siellä. Kaupungin keskusta on oikeassa, kun olet lentokentällä selän takana. Muista, että ne ajaa vasemmalla puolella tietä Tansaniassa, joten joudut ylittämään tien. Etsiä ihmisiä odottamassa linja ja liittyä niihin. Saatat myös yrittää kysyä bussit kaupunkiin. Daladalas ovat usein jo täynnä ihmisiä menossa kaupunkiin, niin saatat nähdä joitakin niistä kulkee ennen kuin voit saada yhteen. Mind matkatavarat - todennäköisesti he heittävät sen katolla, jos se on mahdollista tai jos olet onnekas saat sen sisälle jonnekin. Oletko matkustaa valoa tämän voisi toimia. Varmista, että otat bussi, joka menee Posta (posti) - joka on kaupungin keskustassa - tai jos olet onnekas ja bussit kulkevat lentoaseman alueella, bussilla suoraan Mwenge. Kysy ympärillä: daladala Mpaka Mwenge? On olemassa merkkejä edessä väylän kertoa kohteisiin. Jos päätyen Posta löytää bussi Mwenge, sen ympärille tai saapuu pian. Siinä sanotaan Posta ja Mwenge edessä linja. Muista saapua Posta hyvin ennen ruuhka-aikoina, koska se on vaikea saada kiinni bussilla ja joudut odottamaan tunnin tai kaksi tai kolme - tai sinun täytyy tehdä kuten paikalliset: taistella tiesi päälle bussiin.

Saavumme Mwenge löytää bussi Tegeta. Ne sijaitsevat toisessa päässä alueen bussit, lähempänä huoltoasemalle että saatat nähdä toisella puolella tien risteystä. Ole tietoinen taskuvarkaudet klo Mwenge - eivät näytä aiheeton muukalainen. Ihmiset ovat mukavia, mutta ehkä vähän ujo ulkomaalaisia ​​kohtaan matkustaessaan tällä tavalla, koska ei paljon turisteja tehdä. Muista olla helposti saatavilla muutos lippusi. Sinun täytyy jäädä pois Mbuyuni.

Jos et ole varma, mistä saa pois, joko pyytää kapellimestari, hän kertoo sinulle - tai muutaman minuutin ohitettuaan Karibu Art Gallery oikealla (katso kuva) sinun täytyy saada pois. Täällä Eazy tulee hakemaan sinut joko Bajaji tai Pikipiki ja vie kotiinsa, joka on noin 4 km päässä Mbuyuni.

Jos tulet autolla mennä pohjoiseen kautta uuden Bagamoyo Road, välittää Africana kunnes näet Karibu Art Gallery oikealla. Voit pysäköidä tähän, on juoman tai ruokaa ja kutsuvat Eazy, joka johtaa sinut hänen paikalleen.