X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Eco Wave Lodge

11 Gladioli Way, Kommetjie, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Kartta ja saapumisohjeet


95%Arvosana

  • 100%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 95%Siisteys
  • 95%Palvelut

Kääntäjä: Google Julkinen liikenne: On säännöllinen juna, joka kulkee Cape Town päärautatieasemalta suoraan Fish Hoek. Vuodesta Fish Hoek voit joko taksilla tai voimme järjestää kuljetuksen (100 EUR) sinulle, jos kerrot meille etukäteen. Se kestää 20 minuuttia päästä Fish Hoek ja Kommetjie.


Voit Kommetjie lentokentältä autolla: Seuraa tienviittoja valtatie N2 Cape Town Centre. Jatka pitkin N2, kunnes yhdyskäytävä M3 Muizenberg vasemmalla puolella. Seuraa tätä moottoritien ja ohitamme University, Kirstenbosch ja Constantia loppuun asti valtatie. Klo T-risteykseen, käänny oikealle suuntaan M64 Ou Kaapse Weg. Noin 1 km edelleen käännytään vasemmalle "Ou Kaapse Weg". Pitkin tätä mountain tie ohitamme Silvermine Nature Reserve ja Noordhoek. Kun vuoren yli tien tulee M65 Kommetjie Road. Jatka M65 menneisyyden Sun Valley ja toinen joukko liikennevalot, käänny oikealle Kommetjie. Jatka suoraan ja ohitamme Masimumphele ja Imhoff Farm loppuun asti Kommetjie. Näet Surf Shop kyltti oikealle ja ruokakauppaan vasemmalla. Käänny oikealle Surf Shop kirjautua Sommerset Way ja seuraa sitä varten 100 metriä, kunnes se muuttuu Gladiolukset Way / Gladioliusweg oikealla kädellä mutka. Löydät Eco Wave Long Beach numero 11 oikealla puolella.


Voit Kommetjie kaupungilta autolla: N2 alkaa Kapkaupunki keskustassa klo pohjoispäässä Buitengracht Street ulkopuolella V & A Waterfront. Ensimmäinen osa N2 on jaettu alku N1. Jatka pitkin N2, kunnes yhdyskäytävä M3 Muizenberg vasemmalla puolella. Seuraa tätä moottoritien ja ohitamme University, Kirstenbosch ja Constania loppuun asti valtatie. Klo T-risteykseen, käänny oikealle suuntaan M64 Ou Kaapse Weg. Noin 1 km edelleen käännytään vasemmalle "Ou Kaapse Weg". Pitkin tätä mountain tie ohitamme Silvermine Nature Reserve ja Noordhoek. Kun vuoren yli tien tulee M65 Kommetjie Road. Jatka M65 menneisyyden Sun Valley ja toinen joukko liikennevalot, käänny oikealle Kommetjie. Jatka suoraan ja ohitamme Masimumphele ja Imhoff Farm loppuun asti Kommetjie. Näet Surf Shop kyltti oikealle ja ruokakauppaan vasemmalla. Käänny oikealle Surf Shop kirjautua Sommerset Way ja seuraa sitä varten 100 metriä, kunnes se muuttuu Gladiolukset / Gladiolius Way oikealla mutka. Löydät Eco Wave Long Beach numero 11 oikealla puolella.