X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Ecomama

Valkenburgerstraat 124, Amsterdam, Hollanti

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 92%Palvelut

Kääntäjä: Google Julkisen liikenteen Schiphol AMS Airport: Take mitään Junalla Amsterdamin keskusrautatieasemalle. Matka-aika on 15-20 minuuttia. Lippuja voi ostaa lipun koneiden lentokentän juna. Yksi tapa liput ovat 4,40 euroa. Amsterdamin keskusasemalta seuraa ohjeita kuin edellä.

Julkisilla liikennevälineillä Amsterdamin Central Station:
Kävele ulos edessä sisäänkäynnin aseman vasemmalle, kunnes näet sinisen kyltin iso "M", joka seistä Metro. Kävele alas portaita osaksi metroasemalta. Vasemmalla näet check-in portit. Siirtää nämä joilla on voimassa oleva lippu, joka voi ostaa asemalla Euro 2,80 (24 tuntia joukkoliikenne osakelennättimet ovat Euro 7,50). Kävele portaat alas ja ottaa Metro numero 51, 53 tai 54 (älä välitä suuntaan).
Pois metron at 'Waterlooplein ". Kun saat pois junasta, etsi sininen suunta merkkejä ja toteutettava poistumisen joka johtaa Waterlooplein. Kävele ylös liukuportaita ja siirtää lähtöä portille. Näet nyt snackbar edessäsi. Käänny oikealle ja ottaa toinen liukuportaiden jopa poistuminen asemalta. Oikealla näet iso neliö (päivisin on markkinat käynnissä). Ylitä katu kohti neliön ja pää suorassa (pass markkinoiden ja rajat toinen katu), kunnes "Valkenburgerstraat". Kävellä kadulla noin 4 minuuttia, kunnes tulet talon numero 124. Täällä näet kahvinurkkaus nimeltään "Filter". Kävellä sisään ja mene toiseen desk. Nyt olet saavuttanut Ecomama Hotel.

Julkisen liikenteen Amstel Bus Station:
Toteutettava metro 51, 53 tai 54 keskusaseman ja ulos pysäkillä "Waterlooplein". Sieltä on lyhyt kävelymatka (katso kuvaus yllä).

Taxi:
Taksilla Valkenburgerstraat 124. Lentokentältä matka on 17,3 km, Matka-aika n. 20 minuutissa liikennettä. Taksi pitäisi maksaa noin 45 euroa säännöllisesti taksilla (mahtuu 4 henkeä), 55 euroa minibussilla. Taksit ovat velvollisia Käynnistä mittari, joka alkaa 2,65 euroa. Hinta kilometriä kohden on 1,95 euroa kilometriä kohden, odotusaika 0,32 euroa per minuutti. Jotta tila-auto alkaa korko on 5,40 euroa, plus 2,46 euroa kilometriä kohti, odotusaika 0,37 euroa per minuutti.