X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen El Clandestino

C/Mirador de Rolando n� 16, Granada, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


74%Arvosana

  • 81%Rahanarvoinen
  • 72%Turvallisuus
  • 76%Sijainti
  • 74%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 71%Siisteys
  • 69%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen auto-ja rautatieasema:

Bussilla n3 tai 33 ja saada alas Jardines del Triunfo pysäkki (Triunfo Gardens). Näet iso Spanigh lippu ja puutarhan takana. Ottaa Hospicio Av vain puolella puisto, mennä eteenpäin loppuun asti (puisto on vasemmalla ja ohitamme Hospital Real rakennuksen. Seuraa saada Real de Cartuja kadulla, mennä eteenpäin ja ottaa ensimmäinen oikealla, Cuesta de San Antonio Street (siellä on Tattoo Shop kulmassa). Mene noin 10 metriä ja näet rappu vasemmalla puolella. Hanki rappu ja tulet olemaan meidän kadulla, Calle Mirador de Rolando. Olemme vasemmalla puolella numero 16. Useimmat ihmiset eivät tiedä kadulla, mutta iso mökki talot alueella kukkulalla, joka on lähes sama nimi!, joten jos kysyimme kertoa heille joko Real de Cartuja tai Cuesta de San Antonio, muuten ne saattavat johtaa sinut huipulle mäkeä mökki taloa.

Rautatieasemalle kävely:

Päästä päätielle Gran Via de Colon kohti kaupungin keskustaa (tuomiokirkko). Saapuessaan neliö iso Espanjan lipun voit olla Jardines del Triunfo (iso puutarha-alue). Ottaa Hospicio Av vain puolella puisto, mennä eteenpäin loppuun asti (puisto on vasemmalla ja ohitamme Hospital Real bulding. Seuraa saada Real de Cartuja kadulla, mennä eteenpäin ja ottaa ensimmäinen oikealla, Cuesta de San Antonio Street (siellä on Tattoo Shop kulmassa). Mene noin 10 metriä ja näet rappu vasemmalla puolella. Hanki rappu ja tulet olemaan meidän kadulla, Calle Mirador de Rolando. Olemme vasemmalla puolella numero 16. Useimmat ihmiset eivät tiedä kadulla, mutta iso mökki talot alueella kukkulalla, joka on lähes sama nimi!, joten jos kysyimme kertoa heille joko Real de Cartuja tai Cuesta de San Antonio, muuten ne saattavat johtaa sinut huipulle mäkeä mökki taloa.

Taksilla:
Useimmat taksinkuljettajat eivät tiedä kadulla, mutta iso mökki talot alueella kukkulalla, joka on hyvin samankaltainen nimi!, Joten jos taksilla kertoa heille joko Real de Cartuja tai Cuesta de San Antonio kaduilla muuten ne saattavat johtaa sinut Top Hill mökki taloa. Niissä on otettava Carretera de Murcia ja sitten Cuesta de San Antonio kadulla menossa alaspäin. Pysähtyä alareunassa Cuesta de San Antonio näet rappu vasemmalla puolella. Mene ylös ja tulet olemaan meidän kadulla Calle Mirador de Rolando. Olemme vasemmalla puolella numero 16.