X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Equity Point Lisboa

Travessa do Fala-S� 9, Lissabon, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 89%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Travessa do Fala-S, numero 9

Alkaen Airport (Bus):

Ottaa Aerobus ja jää pois Restauradores. Matka-aika on 20 minuuttia ja hinta on 3,50 (se on voimassa 24 busseissa ja raitiovaunuissa)
Taksilla: Se maksaa 12-16 viikonloppuisin ja yöaikaan. Osta taksikuponki matkailualan lähtöselvitykseen. Antaa ohjeet toTravessa do Fala-S numero 9. (Lähellä Praa da Alegria)

Alkaen Airport (metro):
45 min. 1,40 - Metro - Take Red Line suuntaan Joten Sebastio (päätepysäkki). Vaihda Blue Line (vielä niin Sebastio) ja ottaa suunnan Santa Apolnia. Jää pois Restauradores.
20 min. 3,5 - Ota Aerobus ja jää pois Restauradores
15 min. 12-16 viikonloppuisin ja yöllä - Taxi -. Antaa ohjeet Travessa do Fala-S, numero 9. (Lähellä Praa da Alegria). Kerran Praa da Alegria, taksi on mennä suoraan ylös ja käänny vasemmalle Santo Antnio da Glria. Kahden korttelin, kadun nimi muuttuu Travessa do Fala-S.


Santa Apolnia rautatieasemalta:
Metrolla: toteutettava sininen viiva suuntaan Amadoran Este ja jää pois Restauradores. Matka-aika on seitsemän minuuttia ja maksaa 1,40.
Bussilla: bussilla numero 759 ja jää pois Restauradores. Matka-aika on 10 minuuttia ja maksaa 1,80.
Taksilla: Anna suuntiin Travessa do Fala-S, numero 9. (Lähellä Praa da Alegria). Matka-aika on 10 minuuttia ja pitäisi maksaa 8.

Gare do Oriente rautatieasema:
Metrolla: toteutettava punainen viiva Joten Sebastio, ja vaihda sitten sininen viiva menossa suuntaan Santa Apolnia. Lopeta Restauradores. Matka-aika on 25 minuuttia ja hinta on 1,40.
Taksilla: Anna suuntiin Travessa do Fala-S, numero 9. (Lähellä Praa da Alegria) Matka-aika on 15 minuuttia ja pitäisi maksaa noin 15.

Alkaen Sete Rios Juna-asemat / Bus terminal:
Metrolla: ottaa sininen viiva suuntaan Santa Apolnia ja jää pois Restauradores. Matka-aika on 15 minuuttia ja hinta on 1,40.
Taksilla: Anna suuntiin Travessa do Fala-S, numero 9 (lähellä Praa da Alegria). Matka-aika on 25 minuuttia ja maksaa noin 9.

Kun Restauradores!
Poistu Restauradores, ja vastakkaisella puolella Hard Rock Caf sinulla Elevador da Glria, tyypillinen keltainen raitiovaunut Lissabonissa. Seuraa raitiovaunu polkua ylämäkeen ja kytke kolmanneksi oikealla. Tuo pieni neliö on nimeltään Largo da Oliveirinha. Mennä hieman pidemmälle ja näet Travessa do Fala-S. Me olla numero 9, vaaleanpunainen rakennus vasemmalla! Tervetuloa Equity Point Lisboa!