X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Equity Point London

Westbourne Terrace 100-102, Paddington, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


78%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 74%Ilmapiiri
  • 74%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Paddington on hyvin tunnettu alueella Lontoossa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Hyde Parkista. Tämä on hyvin käytetty reitti taksit, joten liputus ohjaamo on täällä helppoa.

Jos käytät putkea, Paddington Station Circle Line on lähin asema meidän omaisuutta, vain noin 200 metrin päässä, mutta myös Lancaster Gate alkaen Central Line on hyvin lähellä, enintään 300 metrin päässä. Queensway, Bayswater ja Royal Oak eivät ole niin kaukana.

Heathrow'n lentokenttä:
Seuraa merkkejä lentokentällä kunnes tulet Heathrow Express-lennolle alustalla. Nousta Heathrow Express, joka vie sinut Paddingtonin asemalle 18 minuutissa. Poistua asemalta päälle Praed Street. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed Street tulee Craven Road. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.

Gatwickin lentokentälle:
Seuraa merkkejä Gatwick Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Liverpool Street Station (30 minuuttia). Siirtyä Lontoon metro ja nousta Central Line juna kohti West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway tai White City, ja jää pois Lancaster Gate-asema. Asemalta poistuessasi vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens ja sitten Westbourne Terrace. Mene suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.

Stanstedin lentokentältä:
Seuraa merkkejä Stansted Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Liverpool Street Station (45 minuuttia). Siirtyä Lontoon metro ja nousta Central Line juna kohti West Ruislip, Northolt, Ealing Broadway tai White City, ja jää pois Lancaster Gate-asema. Asemalta poistuessasi vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Mene suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.

Lutonin lentokenttä:
Kun maa on London Luton Airport, saalis ilmainen Luton Airport bussikuljetus terminaalin ulkopuolella Bay 1. Tämä vie sinut Luton Airport Parkway asemalle noin 10 minuutissa. Sieltä voit saalis First Capital Connect junalla etelään Lontooseen First Capital Connect rautatieasemalta. Junaan ja pysyvät aluksella, kunnes tulet Lontoon Kings Crossin asemalta (45 minuuttia). Siirto Lontoon metro ja kartongin länteen Circle Line juna kohti High Street Kensington. Jää pois Paddingtonin asemalta. Poistua asemalta päälle Praed Street. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed Street tulee Craven Road. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.

Lontoosta rautatieasemille tai metroaseman:
Central Line: metrolla ja jää pois Lancaster Gate-asema. Asemalta poistuessasi vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Mene suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.

Circle Line / District Line: metrolla ja jää pois Paddingtonin asemalta. Poistua asemalta päälle Praed Street. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed Street tulee Craven Road. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.