Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point London

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hinnat
kartta
Arviot
 • Rahanarvoinen 7.3
 • Turvallisuus 7.6
 • Sijainti 8.6
 • Henkilöstö 7.5
 • Ilmapiiri 6.5
 • Siisteys 6.7
 • Palvelut 6.0

Sijainti

Westbourne Terrace 100-102, Paddington

Ajo-Ohjeet Kohteeseen

Kääntäjä: Google
Alkaen Heatrow AIRPORT
Seuraa merkkejä lentokentällä kunnes tulet Heathrow Express lennolle alustalla. Hallituksen Heathrow Express (lauta Heathrow kytkeä myös halvempi vaihtoehto). Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.
Gatwickin lentokentälle
Seuraa merkkejä Gatwick Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Victorian asemalta. Vaihda Lontoon metro ja nousta Bakerloo linja. Jää Paddingtonin asemalta. Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street.
Päässä Stanstedin lentokentältä
Seuraa merkkejä Stansted Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Liverpool Street Station. Vaihda Lontoon metro ja nousta Central Line juna ja jää pois Lancaster Gate Station. Poistuminen asemalta vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street.
Päässä Lutonin lentokentältä
Kun maa on London Luton Airport, saalis ilmainen Luton Airport bussikuljetus terminaalin ulkopuolella Bay 1. Tämä vie sinut Luton Airport Parkway asemalle noin 10 minuuttia; sieltä voit saalis First Capital Connect junalla etelään Lontooseen First Capital Connect rautatieasemalta. Junassa ja pysyvät aluksella, kunnes tulet Lontoon Kings Crossin Station.Transfer Lontoon metroon ja nousta länteen Circle Line juna ja avalo Paddingtonin asemalta. Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street. Lontoosta Rautatieasemat tai MITÄÄN

Metroasema: Central Line: metrolla ja jää pois Lancaster Gate asema. Poistuminen asemalta vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.
Circle Line / District Line / Bakerloo / Hammersmith / Kaupunki: metrolla ja jää pois Paddingtonin asemalta. Jos poistut asemalta päälle Praed STREET, käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Jos poistut kanaalin exit kävellä portaita ylös. Käänny vasemmalle ja kävele kunnes tulet Westbourne terassilla. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.
 • Rahanarvoinen 7.3
 • Turvallisuus 7.6
 • Sijainti 8.6
 • Henkilöstö 7.5
 • Ilmapiiri 6.5
 • Siisteys 6.7
 • Palvelut 6.0
Lue kaikki arvostelut VARAA NYT

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.