X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Equity Point London

Westbourne Terrace 100-102, Paddington, Lontoo, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


80%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 86%Henkilöstö
  • 75%Ilmapiiri
  • 73%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Heatrow AIRPORT
Seuraa merkkejä lentokentällä kunnes tulet Heathrow Express lennolle alustalla. Hallituksen Heathrow Express (lauta Heathrow kytkeä myös halvempi vaihtoehto). Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.
Gatwickin lentokentälle
Seuraa merkkejä Gatwick Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Victorian asemalta. Vaihda Lontoon metro ja nousta Bakerloo linja. Jää Paddingtonin asemalta. Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street.
Päässä Stanstedin lentokentältä
Seuraa merkkejä Stansted Express-junalla. Ota tämä juna kunnes tulet Liverpool Street Station. Vaihda Lontoon metro ja nousta Central Line juna ja jää pois Lancaster Gate Station. Poistuminen asemalta vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street.
Päässä Lutonin lentokentältä
Kun maa on London Luton Airport, saalis ilmainen Luton Airport bussikuljetus terminaalin ulkopuolella Bay 1. Tämä vie sinut Luton Airport Parkway asemalle noin 10 minuuttia; sieltä voit saalis First Capital Connect junalla etelään Lontooseen First Capital Connect rautatieasemalta. Junassa ja pysyvät aluksella, kunnes tulet Lontoon Kings Crossin Station.Transfer Lontoon metroon ja nousta länteen Circle Line juna ja avalo Paddingtonin asemalta. Poistu asemalta päälle Praed STREET. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Muut vaihtoehdot ovat kirjassa (etukäteen) bussikuljetus Victoria tai Baker Street. Lontoosta Rautatieasemat tai MITÄÄN

Metroasema: Central Line: metrolla ja jää pois Lancaster Gate asema. Poistuminen asemalta vasemmalle, käänny vasemmalle Westbourne Street. Westbourne Street tulee Sussex Gardens sitten Westbourne Terrace. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.
Circle Line / District Line / Bakerloo / Hammersmith / Kaupunki: metrolla ja jää pois Paddingtonin asemalta. Jos poistut asemalta päälle Praed STREET, käänny oikealle ja jatka suoraan. Praed STREET tulee CRAVEN ROAD. Käänny oikealle Westbourne Terrace ja mennä suoraan, kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace. Jos poistut kanaalin exit kävellä portaita ylös. Käänny vasemmalle ja kävele kunnes tulet Westbourne terassilla. Siirry suoraan kunnes numero 100-102 Westbourne Terrace.