X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marokko

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 90%Sijainti
  • 84%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 93%Palvelut

Kääntäjä: Google Kolmen minuutin kävelymatkan päässä Djemaa el-Fna sydämessä basaareja, Equity Point Marrakech on jalo osa Medina: Mouassinen.

Se ei ole vaikeaa päästä hostellissa, mutta olemme keskellä vanhan Medina Marrakech, ja tämä tarkoittaa: kadut, paljon lefts ja oikeuksia, ja kunnes tottuu, useimmat kadut saattavat näyttää hyvin keskenään samankaltaisia.

Uskomme, että nämä merkinnät se on helppo löytää meidät, mutta jos sinusta tuntuu menetetty, voit aina kysyä jonkun liikkeen (tai kaduilla, mutta he saattavat pyytää pientä kärki 20Dhm). Kaikki tietävät meitä: kysy Equity vaiheessa Mouassinen ja ihmiset auttavat. Lopuksi voit aina soittaa meille, ja hyvin hakemaan sinut.

OHJEET:

Alkaen Djemaa el-Fnaa:

Helpoin tapa päästä hostellissa on päässä kuuluisasta Djemaa el-Fnaa neliö. Kysy taksikuski jättää sinut, mitä tunnetaan Caf Argana vaikka katos lukee Ravintola Argana. Nimi Argana on kirjoitettu suurin kirjaimin katolla tiloissa. Jos saavut bussilla tai neliön on suljettu autoja, etsiä tätä kahvila, tai pyydä jotakuta näyttämään tapa se. Sen sijaitsee yksi neliön kulmista.

Päin kahvila, ottaa kadun heti vasemmalle. Hyvin pian saat avoin tila. Ylitä ottaen kadun vasemmalla puolella alla holvikäytävä. Kulkevat kaaren ja voit olla Mouassinen kadulla. Tämä on melko leveä katu (varten Medina-standardit), kauppoja vasemmalle ja oikealle. Kävele suoraan alas tällä kadulla. Pian oikealla näet pieni lähikauppa nimeltään "Fnaque berberi" seurasi toinen kaari, kävellä suoraan läpi. Noin 100 metrin pääset pieni avoin tila (tai paikka, jossa katu levenee), kun annat tällä alueella löydät pienen kaaren taakse ja oikealla. Tämä on hieman u-käännöksen, mutta älä huoli, koska meidän kadulla alkaa siellä! Voit lukea sen nimen yläosassa kaari: "Derb Laghnaiz Lamouassine". Kulkevat kaaren ja kävellä kolme vaihetta. Olet melkein siellä. Tämä katu ei ole kauppoja ja suurimmassa osassa on katettu. Kävele ja älä jätä seinän vasemmalla. Jälkeen 50-60 metriä kävelee tämän purkamisesta kadulla, löydät oven nimemme siihen: "Equity Point". Tervetuloa!

Lentokentältä voit joko bussilla tai ohjaamon, bussi jättää sinut Djemaa el-Fna neliö, ja jos tulet junalla ONCF rautatieasemalta, bussilla numero 8 Djemaa el-Fnaa neliö.

Klo 10 kaksikymmentäyksi, taksit tai autoja ei saa ajaa läpi Djemaa el-Fna neliö, neliö on valtava, joten voit valita ylittää sen ja noudata merkkejä edellä tai muuten kysyä taksikuski jättää osoitteessa Bab Ksour.

Alkaen Bab Ksour:

Kun olet siellä, läpi kaari, ja noudata kadulla Rue Side el Yamani aikana aprox. 5 minuuttia, tämä on rauhallinen katu, jossa ei ole paljon kauppoja. Hetken kuluttua kuitenkin kauppoja alkaa, ja hyvin pian huomaat kadun oikealla, se Mouassine kadulla, älä ota sitä. Aivan oikein, kun olet jättänyt tämän kadun takana, sinun katu alkaa olla katto, pitää kävely ja muutaman askeleen eteenpäin näet sisäänkäynnin moskeija oikealla, pitää kävelyä suoraan eteenpäin. Muutaman askeleen sinun tulee olla avoin tila, nyt olet melkein perillä. Vasemmalla siellä kadulla, älä ota sitä. Oikealla siellä kaari, tämä on alku meidän kadulla: Derb el höyrysauna, näet merkin oikeassa kaari.

Voimme myös tarjota sinulle kuljetuspalvelu Menara Airport Marrakechissa. Hinnat per siirto ovat:

Alkaen 1-4 matkustajaa:
Päivän aikana (7a.m-20p.m) - 120 DH-12 euroa.
Yöllä (20 pm-7a.m) -170 DH-17 euroa.

Vuodesta 5-7 matkustajaa
Päivän aikana (7a.m-20p.m) - 180 DH-18 euroa.
Yöllä (20 pm-7a.m) -250 DH-25 euroa.

Yli 7 matkustajaa ja ryhmät
Ota meihin infomarrakech@equity-point.com

Tällä kadulla ei ole kauppoja:
- Kun olet läpi kaari suoraan eteenpäin 45 vaiheet (aprox) ja käänny vasemmalle.
- Kävellä 20 askelta enemmän ja käänny oikealle
- 7 useampia vaiheita ja tehdä se lähti
- 50 askeleen ja käänny oikealle
- 30 askeleen ja olet siellä. Ovi numero 80. Tervetuloa!