X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Ericeira Villa

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, Ericeira, Portugali

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

0 Arviot
  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Päästä ERICEIRA päässä Lissabonin lentokentältä:

1) Bussi: bussikuljetus kulkee Lissabonin lentokentän ja kaupungin keskustan ja pysähtyy sen käynnissä "Campo Grande", tai voit ottaa taksin Campo Grande. Bussit menevät täällä tunnin välein Ericeira päivisin. Busline kutsutaan Mafrense ja pysäkki on lähellä portaita metro, on toisella puolella stadion Alvalade XXI. Määränpää linja on Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra ja Ericeira. Sinun täytyy laskea noin 2 tunnin matkan, jos päätät käyttää tätä menetelmää.

2) TAXI Saatat kuitenkin löytää sen käytännöllisempää tilata taksin meitä ottamaan sinut lentokentältä Ericeira. Taajuusmuuttajan vie vähemmän kuin 1 tunti. Olemme neuvotelleet etuustullin siirtoa varten. Katso oman hinnastossa.
Taksinkuljettaja odottavat sinua, kun tulet ulos tullin ja hän on pintansa paperille nimesi, hän antaa sinulle avaimet lomamökki ja pääset sinne suoraan, jos se ei kuulu virka-aikana. (Älä kirjoita taksin kuljettaja, joka ei ole sinun nimesi hänen hallussaan.)
Vaihtoehtoisesti voit saada taksi lentokentälle listalla tai vuokrata auton meiltä.
Jos tulet toimistoon taksilla, jota ei ole tilattu kauttamme, älä tyhjennä taksi matkatavarat kun menettelee taksissa loma-asunnolle, kun olet noutanut avaimet. Meillä ei valitettavasti ole jakelupalvelu toimiston ja oman huvilan.

3) vuokra-autolla (Katso myös hintojamme). Tulossa ulos parkkipaikalta rakennuksen käännytään oikealle heti, alamäkeen suuntaan "Parque das Naçoesin". Mene poikki pyöreän noin (Ponte Vasco da Gama - A2), asema 50 m ja läpäisi alle sillan käänny vasemmalle liikennevaloissa. Olet nyt moottoritiellä. (Jos et vaihteessa tulossa ulos parkkitalo saatat päätyä eri, paljon suurempi pyöreän noin. Varmista, että otat vuoro Norte / Ponte / Vasco da Gama ja wil päätyä samaan moottoritien ).
Sen jälkeen 1,8 km ottaa käännös oikealle allekirjoitettu IC17/Outros Destinos ja heti ottaa vasemmalla kaistalla "Outros Destinos".
Jälkeen vielä 3,8 km sinun tulee tunnelin pysyä oikealla kaistalla, joka vie sinut A8/Malveira/Leiria. Varmista, että noudatat merkkejä Leiria / Malveira. Moottoritie jakaa, seuraa opasteita Malveira / Mafran. Lopeta Mafra ja olet 13 kilometrin päässä Ericeira.
Ericeira tulet T-risteykseen allekirjoittivat Lissabonin ja Sintran vasemmalle ja Ericeira oikealle, käänny vasemmalle. (Älä anna kaupungin keskustassa.) 200 m edelleen tulet risteykseen, allekirjoitettiin oikea "centro".
Park täällä, toimisto on nurkassa tämän kadun, päälle lennon näkyvä vaiheita.

Päästä ERICEIRA Autolla
1) Jos tulet Mafran / Malveira tulet Ericeira on T-risteykseen allekirjoittivat Lissabonin ja Sintran vasemmalle ja Ericeira oikealle, käänny vasemmalle. (Älä anna kaupungin keskustassa.) 200 m edelleen tulet risteykseen, allekirjoitettiin oikea "centro". Park täällä, toimisto on nurkassa tämän kadun, päälle lennon näkyvä vaiheita.

2) Jos tulet Torres Vedras / Ribamar, pysyä päätien kerran Ericeira. Jälkeen palolaitoksesta jatkaa 300 m (tai 200 m jälkeen merkki Mafra) ja tulet risteykseen, allekirjoitettiin oikea "centro". Park täällä.

3) Jos tulet Sintran pysyä päätiellä toinen 200 m jälkeen huoltoaseman "Galp", joka on alussa kaupungin. ja tulet risteykseen, allekirjoitettu vasemmalle "centro".
Park täällä, olet saapunut.