X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Fabric Hostel & Club

Via Bellucci Sessa 22, Portici, Napoli, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


83%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 87%Turvallisuus
  • 73%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 80%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 78%Palvelut

Kääntäjä: Google Pääset hostelli monin tavoin: päässä Central Station on kaksi metrolinjaa, Circumvesuviana (säännöllisimpiä, 10 minuutin välein) ja Trenitalian (nopeampi mutta harvemmin). Sitten voit ottaa bussi (suositeltavaa vain, jos saavut välillä kaksikymmentäkolme ja 5am, koska liikenne) tai taksi.

Circumvesuviana (suositeltua):
junalla suunnattu Pompeji / Sorrento / Poggiomarino kautta Scafati (lippu 1,60 - ei junia merkitty DD ajasta merkkejä siitä, että ei lopu tähän!), ja lopettaa Portici Via Libert.
Kun ulos että asemalta, käänny oikealle ja kattavat lyhyt tapa till Via Libert, käänny vasemmalle ja mene alas kunnes iso neliö nimeltään Piazza San Ciro. Meidän kadulla, Via Bellucci Sessa, on ensimmäinen oikealla iso kirkko: 20meters ja saat meidän pääsisäänkäynnin oikealla (talon numero 22).
Cicrumvesuviana junat lähtevät 10-15 minuutin välein, 5am asti kaksikymmentäkolme.

Trenitalia rivi:
ottaa junan Portici (lopullinen suunta voi vaihdella) sitten jää pois Portici-Ercolano (yksi tai kolme askelta riippuen juna). Kun poistut asemalta, vain mennä suoraan edessäsi kunnes tulet iso neliö nimeltään S.Ciro. Meidän kadulla, Via Bellucci Sessa, on ensimmäinen oikealla iso kirkko: 20meters ja saat meidän pääsisäänkäynnin oikealla (talon numero 22).

Jos saavut myöhemmin kuin kaksikymmentäkolme, voit ottaa yöllä bussilla lähtevät Napoli Central Station Square (vastapäätä asemalta sisäänkäynti), linja # 455 tai 457, heillä pysähtyvät aivan Piazza San Ciro. Meidän kadulla, Via Bellucci Sessa, on ensimmäinen oikealla iso kirkko: 20meters ja saat meidän pääsisäänkäynnin oikealla (talon numero 22). Ole kärsivällinen, koska joskus nämä bussit voivat kulkea myös 30 min kaukainen toisistaan.

Jos saat autolla, kun saapui Napolin lähellä ottaa moottoritien Salerno ja jätä se Portici exit. Ensimmäisessä haarukka käänny vasemmalle, ja mennä ympäri alamäkeen nimeltään Via Diaz kunnes hänen loppu, käynnistä uudelleen vasemmalla: saat Piazza San Ciro, jättää auton ja ottaa ensimmäisen kadun oikealla puolella iso kirkko: 20meters ja saat meidän pääsisäänkäynnin oikealla (talon numero 22).

Varo Taksit! Ne ovat erittäin kalliita ja ne aina yrittää huijata turisteja, kysyy uskomatonta hintoja, ja tekee tyhmiä pitkiä matkoja. Ennen kuin annat siihen, pyydä saapuu "Portici Piazza San Ciro" ja kuinka paljon se maksaa: päässä päärautatieasemalta se ei saisi olla enempää kuin 30 euroa yöllä lentokentältä enintään 35 euroa, yhteensä . Jos he pyytävät paljon enemmän, sanoa EI, ja kokeile toista. Jos sinulla ei ole valinnanvaraa, uhkaa häntä soitat Police (112. tahansa mobiili).

ottaa "Alibus" bus (lippu 3) ja jää pois Central Station Square, noudata yllä olevia ohjeita.