X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Feetup Garden House Hostel Barcelona

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 78%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 93%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Estacio del Nord linja-autoasema:
Ottaa punainen viiva (L1) metromatkan päässä Arc de Triomf suuntaan Hospital de Bellvitge. Jää pois Catalunya asemalle ja siirtää vihreän linjan (L3). Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, pitää kävelyä samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla kädellä.

Sants Estacio rautatieasema:
Ottaa vihreä linja (L3) metro suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, pitää kävelyä samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla kädellä. Se on vain 20 minuuttia! Se maksaa 2.

El Prat Barcelona Airport:
... Junalla: On juna lentokentältä kaupungin keskustaan. Se kestää vain 25 minuuttia. Jos ostat T-10 tai T-päivän (katso hyödyllistä tietoa alla), voit käyttää sitä tähän junaan. Jos ei, se maksaa 2,60.
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Nopeampi reitti on saada junasta Passeig de Gracia. Sieltä toteutettava metrolinja 3 suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Valldaura Station.
Toinen vaihtoehto on saada junasta Barcelonan Sants ja sitten ottaa metrolinja 3 suuntaan Trinitat Nova ja sitten jää pois Valldaura Station.
Kun saat pois asemalta, pitää kävely samaan
suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla kädellä.

... Aerobus:
Ulkopuolella jokaisen terminaalin löydät sininen bussi nimeltä Aerobus, joka vie sinut Barcelonan keskustassa. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 5,30. Jää pois Plaza Catalunya ja rajat pääaukiolle. Edessäsi on rakennus nimeltä El Triangle ja Caf Zürich. Vastapäätä Caf Zurich näet metroaseman jossa joudut ottamaan vihreän linjan (L3) suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Klo exit, jatka kävelyä samaan suuntaan lähdet asemalta ja käänny oikealle toinen katu (Calle d'Hedilla). Olemme numero 58, joka on tien vasemmalla puolella.

... Taksilla:
Ottaa Taksi lentokentältä maksaa noin 20 tai 25, mutta se riippuu taksinkuljettaja.

Hyödyllistä tietoa:
On olemassa useita erilaisia ​​matkakorttien voit ostaa, riippuen siitä kuinka kauan olet oleskelevat Barcelonassa. T-10 on 9,25 10 matkan. T-Dia on 6,95 yhden päivän rajoittamattoman matkoja.

Yhden metro lippu maksaa 2 ja voit siirtää asemien välillä sisällä 1h15mins. Nämä liput ovat saatavilla metroasemien, linja-terminaalit, arpajaiset kauppoja, FCG asemat ja kioski kioskit.
Huomaa, että voit käyttää T-10 ja T-Dia on bussi, metro, junat, Rodalies Renfe ja yöbussilla.