X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Feetup Garden House Hostel Barcelona

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 92%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 79%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Estacio del Nord linja-autoasema:
Ottaa punainen viiva (L1) metrolla riemukaarelle suuntaan Hospital de Bellvitge. Jää pois Catalunya asemalle ja siirtää vihreän linjan (L3). Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, pitää kävelyä samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla.

Sants Estacio rautatieasema:
Ota vihreän linjan (L3) metro suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, pitää kävelyä samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla. Se on vain 20 minuutin! Se maksaa 2.

El Prat Barcelona Airport:
... Junalla: On juna lentokentältä kaupungin keskustaan. Se kestää vain 25 minuuttia. Jos ostat T-10 tai T-päivä (katso hyödyllistä tietoa alla) voit käyttää sitä tähän junaan. Jos ei, se maksaa 2,60.
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Nopeampi reitti on saada junasta Passeig de Gracia. Sieltä metrolla Line 3 suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Valldaura Station.
Toinen vaihtoehto on saada junasta Barcelonan Sants ja sitten toteutettava metrolinja 3 suuntaan Trinitat Nova ja sitten jää pois Valldaura Station.
Kun saat pois asemalta, pitää kävelyä samaan
suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla.

... Aerobus:
Ulkopuolella jokaisen terminaalin löydät sininen bussi nimeltä Aerobus, joka vie sinut Barcelonan keskustassa. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 5,30. Jää pois Plaza Catalunya ja rajat keskusaukiolta. Edessäsi on rakennus nimeltä El Triangle ja Caf Zürich. Vastapäätä Caf Zurich näet metroasema, jossa joudut ottamaan vihreän linjan (L3) suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Tällä exit, jatka kävelyä samaan suuntaan lähdet asemalta ja käänny oikealle toinen katu (Calle d'Hedilla). Olemme numero 58, joka on tien vasemmalla puolella.

... Taksilla:
Ottaa taksi lentokentälle maksaa noin 20 tai 25, mutta se riippuu taksinkuljettaja.

Hyödyllistä tietoa:
On olemassa useita erilaisia ​​matkakorttien voit ostaa, riippuen siitä kuinka kauan olet oleskelevat Barcelonassa. T-10 on 9,25 10 matkoilla. T-Dia on 6,95 yhden päivän rajoittamattoman matkoja.

Yksi metro lippu maksaa 2 ja voit siirtää asemien välillä sisällä 1h15mins. Nämä liput ovat saatavilla metroasemien, linja-terminaalit, arpajaiset kauppoja, FCG asemat ja kioski kioskit.
Huomaa, että voit käyttää T-10 ja T-Dia on bussi, metro, junat, Rodalies Renfe ja yöbussilla.