X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Feetup Garden House Hostel

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 73%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 92%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta Estacio del Nord linja-autoasema:
Ota punainen viiva (L1) metrolla Arc de Triomf suuntaan Hospital de Bellvitge. Jää pois Catalunya asemalle ja siirtää vihreän linjan (L3). Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, kävele samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla.

Vuodesta Sants Estacio rautatieasema:
Toteutettava vihreä linja (L3) metro suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Kun saat pois asemalta, kävele samaan suuntaan ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla. Se on vain 20 minuuttia! Se maksaa 2.

El Prat Barcelona Airport:
... Junalla: On juna lentokentältä kaupungin keskustaan. Se kestää vain 25 minuuttia. Jos ostat T-10 tai T-päivän (katso hyödyllistä tietoa alla), voit käyttää sitä tähän junaan. Jos ei, se maksaa 2,60.
Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Nopeampi reitti on saada junasta Passeig de Gracia. Sieltä metrolla rivi 3 suuntaan Trinitat Nova ja jää pois Valldaura Station.
Toinen vaihtoehto on saada junasta Barcelonan Sants ja sitten toteutettava metrolinja 3 suuntaan Trinitat Nova ja sitten saada pois Valldaura Station.
Kun saat pois asemalta, kävele samaan
suunta ja käänny oikealle toinen katu, Calle dHedilla. Olemme numero 58, vasemmalla.

... Aerobus:
Ulkopuolella jokaisen terminaalin löydät sininen bussi nimeltä Aerobus, joka vie sinut Barcelonan keskustaan. Matka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 5,30. Jää pois Plaza Catalunyalla ja ylitä pääaukiolle. Edessäsi on rakennus nimeltä El Triangle ja Caf Zürichissä. Opposite Caf Zurich näet metroaseman jossa joudut ottamaan vihreän linjan (L3) suuntaan Trinitat Nova. Jää pois Valldaura asemalla. Exit, jatka kävelyä samaan suuntaan lähdet asemalta ja käänny oikealle toinen katu (Calle d'Hedilla). Olemme numero 58, joka on tien vasemmalla puolella.

... Taksilla:
Ottaa taksi lentokentältä maksaa noin 20 tai 25, mutta se riippuu taksinkuljettaja.

Hyödyllistä tietoa:
On olemassa useita erilaisia ​​matka-kortteja voi ostaa, riippuen siitä, kuinka kauan olet oleskelevat Barcelonassa. T-10 on 9,25 10 matkan. T-Dia on 6,95 yhden päivän rajoittamattoman matkoja.

Yhden metro lippu maksaa 2 ja voit siirtää asemien välillä sisällä 1h15mins. Nämä liput ovat saatavilla metroasemien, linja-terminaalit, arpajaiset kauppoja, FCG asemat ja kioski kioskit.
Huomaa, että voit käyttää T-10 ja T-Dia on bussi, metro, junat, Rodalies Renfe ja yöbussi.