X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Feetup Yellow Nest Hostel Barcelona

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Catalonia, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 81%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 88%Siisteys
  • 89%Palvelut

Kääntäjä: Google Alkaen Estacio del Nord linja-autoasema:
Metrolla punainen viiva (L1) menossa suuntaan Hospital de Bellvitge, muutos Placa de Sants, ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroasema ja seuraa ohjeita alla.

Vuodesta Sants Estacio rautatieasema:
Ota metro sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre ja jää pois Badal metroasema ja seuraa ohjeita alla.

Gironan lentokentältä:
Ole erityisen bussilla keskustaan ​​(matka-aika on 1h20 ja se maksaa noin 10). Se jättää sinut Estacio del Nord, linja-autoasemalta. Metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; muutos Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre ja jää pois Badal Station ja seuraa ohjeita alla.

El Prat, Barcelona Airport:
... Junalla (nopein vaihtoehto):
Junalla Sants asemalle (20 minuuttia). Kun siellä metrolla sininen viiva (L5) menossa suuntaan Cornella ja jää pois Badal asemalla (se on kaksi pysäkkiä) ja seuraa ohjeita alla.
... Aerobus:
Ota Aerobus, joka tuo suoraan Barcelonan keskustassa Plaza Catalunya, tai voit myös pysähtyä Placa Espanya. On parempi pysähtyä Placa Espanya koska se on lähempänä hostellissa. Sieltä metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; muutos Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroasema ja seuraa ohjeita alla.
Huom: Aerobus menossa kohti lentokenttää on pysäkki Sants Estacio, kahden pysäkin päässä hostellista.

Plaza Catalunya:
Metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; muutos Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) menossa suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroasema ja seuraa ohjeita alla.

Alkaen Badal Station:
Tämä on neljän minuutin kävelymatkan jos noudatat ohjeita.
Kerran asemalla, mene vasemmalle kautta Carreras I Candi exit. Se on kaksi ovea, saat yhden oikealla (Sortida Sants). Kun kadulla, kävele suoraan eteenpäin seuraavaan kulmaan ja käänny oikealle Arizala Street. 100m jälkeen pääset käsiksi Avenida Madrid, ylittää tien ja kävellä ensimmäisen pienen kadun vasemmalle. Tämä on Passatge del Regente Mendieta, josta löydät meidät N 5. Tässä on hostelli!