X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Feetup Yellow Nest Hostel

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Espanja

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 77%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta Estacio del Nord linja-autoasema:
Metrolla punainen viiva (L1) menossa suuntaan Hospital de Bellvitge, muutos Placa de Sants, ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroaseman ja seuraa ohjeita alla.

Vuodesta Sants Estacio rautatieasema:
Toteutettava metro sininen viiva (L5) suuntaan Cornella keskuksen ja jää pois Badal metroaseman ja seuraa ohjeita alla.

Gironan lentokentältä:
Ottaa erityinen bussi keskustaan ​​(matka-aika on 1h20 ja kustannukset noin 10). Se jättää sinut Estacio del Nord, linja-autoasemalta. Metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; vaihtaa Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella keskuksen ja jää pois Badal asemalta ja seuraa ohjeita alla.

El Prat, Barcelona Airport:
... Junalla (nopein vaihtoehto):
Junalla Sants asemalle (20 minuuttia). Kun siellä metrolla sinisen linjan (L5) menossa suuntaan Cornella ja jää pois Badal asemalla (se on kaksi pysäkkiä) ja seuraa ohjeita alla.
... By Aerobus:
Ota Aerobus, joka tuo sinut suoraan keskelle Barcelonan Plaza Catalunya, tai voit myös pysähtyä Placa Espanya. On parempi pysähtyä Placa Espanya, koska se on lähempänä hostellissa. Sieltä metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; vaihtaa Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroaseman ja seuraa ohjeita alla.
Huomautus: Aerobus menossa kohti lentokenttää on pysäkki Sants Estacio, kahden pysäkin päässä hostellista.

Plaza Catalunya:
Metrolla punainen viiva (L1) suuntaan Hospital de Bellvitge; vaihtaa Plaza de Sants ja ottaa sininen viiva (L5) menossa suuntaan Cornella Centre. Jää pois Badal metroaseman ja seuraa ohjeita alla.

Vuodesta Badal Station:
Tämä on neljän minuutin kävelymatkan jos noudatat ohjeita.
Kun asemalla, mene vasemmalle via Carreras I Candi exit. Siinä on kaksi ovea; saat yhden oikealla (Sortida Sants). Kun kadulla, kävele suoraan eteenpäin seuraavaan kulmaan ja käänny oikealle sivulle ARIZALA Street. Jälkeen 100m voit saavuttaa Avenida Madrid; ylittää tien ja kävellä ensimmäisen pienen kadun vasemmalle. Tämä on Passatge del Regente Mendieta, josta löydät meidät N 5 Tässä on hostel!