X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Florentine Backpackers Hostel

10, Elifelet Street, Tel Aviv, Israel

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Suuntiin ja miten saada:
Ben Gurionin lentokentälle: (Tel Aviv Keski-linja-autoasema)
- Bussilla tai junalla - Ota bussi tai juna Tel Aviv keskustassa linja-autoaseman (Ha-Hagana rautatieasema-joka on hyvin lähellä linja-autoasemaa).
Keski-linja-autoasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä hostellista (Elifelet Street) voit joko kävellä Salame (Solomon / Shlomo - se on eri nimet) katu (länsi-suuntaan beach) kunnes ylität Elifelet katu ja käänny oikealle Elifelet kunnes tulet Elifelet 10. Tai bussilla numero 41 alkaen 4. kerroksissa on linja-autoaseman ja pyytää kuljettajaa pudottaa teidät lähin asema Elifelet kadulle. (Pyytää häneltä suuntiin ... ne ovat yleensä mukava ja haluan auttaa). Myös alkaen Har Tzion avenue (lähellä Central Bus Station) bussi numero 42 vie sinut pois kulmassa Salame (Solomon) katu ja Elifelet kadulla. Sitten vain kävellä Eliefelet (pohjoinen) kunnes tulet Elifelet 10.
Joskus vain odottaa bussi vie kaksi kertaa niin paljon aikaa kuin vain yksinkertaisesti kävellä ..
- TAXI --- päässä keskustasta linja-autoasemalta Elifelet st ei pitäisi maksaa enemmän kuin 30 sekeliä (8 dollaria, 5 euroa)
Taxi-be luotettava taksinkuljettajat .... ne yleensä hyödyntää turisteja ja lisämaksu, joten vain osaa tinkiä, tai asettaa hinnan etukäteen. Päässä lentokentältä mihin tahansa kaupungin Tel Aviv pitäisi maksaa noin 150 sekeliä! (Noin 40 dollaria tai 30 euroa), ehkä 10-20 sekeliä enemmän, jos se on yöaikaan.

Florentine Hostel
10 Elifelet St
Tel Aviv.
Florentine Seudun
*) Voit aina soittaa mt kännykkään tai suoraan hostelliin, jos saat ongelmia saada täältä.