X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Florida Hostel & Hotel

Vico Primo Rota, Sorrento, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 89%Rahanarvoinen
  • 92%Turvallisuus
  • 77%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 90%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google "Florida" sijaitsee keskellä Sorrento Coast, perinteinen Etelä-Italiassa pieni katu, pois kiireisestä ja liikennettä teillä.

Kävelymatkat:
Bussipysäkki Port / Sorrento Centre: 2 minuuttia;
La Marinella Beach: 5 min.;
Rautatieasema: 10/15 min.

Hyvä laatu / hinta ravintoloita ja pizzeria ympärillä.

Ohjeet:
JUNALLA
Se kestää noin tunnin päässä Napolin Piazza Garibaldi "tai" päärautatieasema "päästä Sorrento.
Catch paikallisjunalla (Circumvesuvianan) löydät alakerrassa aseman ja etsiä linja Napoli - Sorrento (suuntaan Sorrento). Jää pois päätepysäkille ja kävellä alas asemalle, kun saavut päätielle "Corso Italia" neliön "Piazza Lauro" edessä. Täältä voit päättää tavoittaa meidät Kävely (noin 10 min.) Tai bussilla (junalippu edelleen voimassa).
Kävely: aseman kanssa selkääsi, käänny oikealle ja aloittaa kävely Corso Italia samassa autojen suuntaan. Risteykseen, jatka suoraan Corso Italia. Jälkeen 500 mt. käänny vasemmalle pieni pikkuruinen katu nimeltä "Vico Primo Rota (juuri ennen Hotel Girasole), kävellä ja löydät Florida oikealla.
Bussilla: aseman kanssa selän takana, muutaman askeleen sinun oikeassa löytää bussipysäkki (vain edessä kontatto Bar). Junalippu on voimassa 3 tuntia ja se on hyvä kaikkien julkisen liikenteen, mukana EAV BUS. Ota linja C tai linja, hetken kuluttua, kun näet Hotel Central vasemmalla puolella tietä, soita pysäkki. Jää pois, siirtää tie ja käänny vasemmalle pieni pikkuruinen katu nimeltä "Vico Primo Rota (juuri ennen Hotel Girasole), kävellä ja löydät Florida oikealla.

AUTOLLA
Mihin suuntaan tahansa olet lähtöisin, ottaa A3 Napoli - Salerno.
Seuraa reittiä Salerno / Reggio Calabria - Peninsola Sorrentina niin pitkälle kuin Castellammare di Stabia exit. Aja SS 145 ja käydä läpi Sorrento, Meta Di Sorrento, Piano di Sorrento ja S. Agnello. Seuraa päätie "Corso Italia", siirtää kirkko S.Agnello ja sen voi jättää vasemmalle, sitten oikealle Via Crawford, kun 500 metriä. käänny vasemmalle Via Cocumella ja löydät Florida pienen kadun vasemmalla (Vico Primo Rota), aivan vieressä "Sorrento" decourated kyltti katu seinä.

Lentokentältä
Napolin Capodichino Airport, aivan saapumista exit, bussilla (Curreri Viaggi bussi) suuntaan Sorrento ja se saapuu Sorrento rautatieasemalta. Sieltä noudata löydät edellä (junalla).