X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Four Courts Hostel

15/17 Merchants Quay, Christchurch (Adjacent to Temple Bar), Dublin, Irlanti

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 89%Sijainti
  • 91%Henkilöstö
  • 83%Ilmapiiri
  • 81%Siisteys
  • 81%Palvelut

Kääntäjä: Google Lentokentältä:
Taxi: On taksiasema ulkopuolella tuloaulassa. Se maksaa noin 25.

Bussi: Hop nro 747 bussilla suoraan lentoaseman ulkopuolella ja pyytää saada tulla pois Merchant Quay. Se maksaa 6 €. Hän luultavasti päästää sinut ulos Vahtimestari Quay, joka on vain ohi meidän hostellissa. Kun bussista, käänny vasemmalle ja kävellä takaisin hostellille ohi liikennevaloihin.

On myös 24 h linja-autoliikenne, AirCoach Express Bus, joka vie sinut O'Connell Streetin € 7.

Halvempi vaihtoehto on säännöllinen linja # 41 tai # 16A joka vie sinut O'Connell Street. Tämä bussi maksaa € 2,20. Voit sitten ottaa Luas (raitiovaunu) Abbey street suoraan alas Four Courts pysäkki. Cross joen yli ja sinun pitäisi nähdä meidät.
Vaihtoehtoisesti lyhyen kävelymatkan pitkin joen O'Connell Street vie sinut meille.

Kävely O'Connell Bridge:
Käänny oikealle, kun ylität sillan niin, että joki on oikealla puolella. Kävele pitkin joen kunnes olet läpäissyt neljä siltaa. Kun ohitat neljäs silta me on vasemmalla puolella, välissä se ja seuraava silta. On iso merkki niin et menetä sitä.

Linja-autoasemalta: o 90 maksaa vain 1,10 €, tai taksilla pitäisi maksaa noin 6 €. Voit myös ottaa Luas (raitiovaunu) (1,50 €) ja jää pois Four Courts stop.We ovat joen toiselta puolelta.

Rautatieasemalta: o 90 bussi kulkee välillä sekä Heustonin ja Connollyn asemat ja se kulkee aivan ovellamme! Raitiovaunu kulkee myös Heustonin ja Connollyn mutta sinun täytyy ylittää joen Four Courts pysäkki.

Alkaen Dublin lauttaliikenteen satama: sataman ulkopuolella saat nro 53 tai 53A bussilla, joka jättää sinut kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä Four Courts Hostel. Jos ajat seuraa tienviittoja kaupungin keskustassa, joka johtaa sinut etelärannalla Liffeyjoen siirtää neljä liikenne sillat ja olemme vasemmalla!

Hyvä vaihtoehto suurille ryhmille on pyytää meitä järjestämään yksityinen minibussi kerätä sinua ja jättää sinut ovella. Tämä maksaa € 8 per henkilö tai 15 € paluumatkalle.

Saaminen hostellissa takaisin Airport:
Onko sinulla naurettavan aikaisin lento Dublinista?
Meillä on Airport bussikuljetus, joka lähtee meidän hostellissa joka tunti 03:30-06:30.
Matka kestää 30 minuuttia ja maksaa 7 € per henkilö.
Precious nukkuva ajansäästö! Yaaahh.