X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town

Svetog Simuna 15, Old Town, Dubrovnik, Kroatia

Kartta ja saapumisohjeet


90%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 90%Ilmapiiri
  • 92%Siisteys
  • 86%Palvelut

Kääntäjä: Google OHJEET raittiiseen * Lakanat HOSTEL DUBROVNIK vanha kaupunki, Kroatia:

Dubrovnik on mäkinen kaupunki. On portaat kaikkialla. Historiallinen Vanhakaupunki on täysin jalankulkijoiden eikä julkisilla ajoneuvoja. Tämä on osa sen viehätystä, mutta voi myös tulla melkoinen järkytys. Olla valmis.

Voit helpottaa elämääsi, tulosta nämä askel askeleelta ohjeet. Kadunnimet vanhassakaupungissa eivät ole kovin hyödyllisiä ja monet ihmiset eivät tunne nimet pienempiä katuja. Myös, saatat löytää se helpompi matkustaa reppu sijaan vetämällä matkalaukku yli mukulakivikatuja, soraa pihat, sekä ylös ja alas kaikki nuo portaat.

CAR:

Jos saavut auto, kaupungin äskettäin valmistunut valtava parkkihalli sijaitsee @ 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhan kaupungin portit. Se on luultavasti paras vaihtoehto ja turvallisempi kuin pysäköinti kadulla, jossa kaupungin poliisi ovat tunnettuja lipunmyynti ja hinaus autoja. Kun ajaa Dubrovnik, et voi olla huomaamatta sitä. On erittäin suuri merkki. Parkkihalliin, ottaa yhden ilmaisen kuljetuksen portit. Ohjeet löytää hostellin sieltä on lueteltu alla.

Laivan / bussin:

Matkustaja-alus ja bussit saapuvat satamaan Gruzin Dubrovnikissa. Vanhakaupunki on 10-20 minuutin ajomatkan päässä (liikenteestä riippuen). Päästä Old Town, voit joko ottaa taksin (@ 50 Kuna) tai ratsastaa bussilla (15 Kuna). Jos ostat bussilipun päässä sanomalehti kioski, se on halvempaa. Hop joko 1A tai 1B "Pile Gate" bus. Kun saat Vanhankaupungin ovesta Pile Gate (pääsisäänkäynti).

AIRPORT:

Saapuessaan, teidän halvin vaihtoehto on ottaa lentokenttäkuljetus (@ 35 Kuna), joka poimii matkustajia ulkopuolella tuloaulassa ja pudottaa sinut pois aivan Pile Gate (pääsisäänkäynti Old Town).

Airport taksit ovat saatavilla hyvin (@ 250 Kuna). Taksi linja on vieressä bussikuljetus. Jos mitään taksit ovat käytettävissä, voit pyytää sellaisen neuvonnasta.

VANHAKAUPUNKI:

Kun olet kirjoittanut "Pile Gate" (pääsisäänkäynnin Dubrovnikin vanhakaupunki), se on noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Fresh * Sheets.

(1) suuntaa suoraan alas pääkadun "Placa (Stradun) kohti Kellotorni. Korttelin ennen Clock Tower, käänny oikealle (vain kun suuri kahvila nimeltä "Cele" kanssa ulkona istuimet). Jos välität patsas Orlando edessä Pyhän Blaise kirkko, olet mennyt liian pitkälle. (@ 3-5 minuuttia)

(2) Kävele suoraan. Jos saavut aamulla, ohitat vanhat naiset myyvät hedelmiä ja vihanneksia Gundulic Square. Hinnat ovat kalliimpia kuin jos käyt Konzum supermarket aivan vieressä niitä, mutta jos voit tehdä heidät hymyilemään, ehkä sen arvoista. Illan aikana Gundulicin aukio on täynnä ruokapöydät. Jatka ohi neliö ja jopa melko pelottava johtavat vaiheet jesuiitta luostari. (@ 3 minuuttia)

(3) Kun olet kiivennyt "Espanjalaiset portaat", hengähtää. Oikealla on jesuiitta luostari. Valmistui vuonna 1725, se taloa vanhin kelloa Dubrovnik (valettu 1355 mennessä Vivencije ja hänen poikansa Viator). Kirkon vieressä on barokkityylinen rakennus entisen Collegium Dubrovnik. Kiinni hengitystäsi? :) Nyt kävellä vasemmalle läpi sora pihalle kunnes näet puinen kyltti, jossa lukee "kylmiä juomia With Most Beautiful View". (@ 30s)

(4) Käänny oikealle merkki kohti kallion puolella kahvila-baari "kylmiä juomia" (Buza). Tämä vie sinut pitkin polkua ja asteittain, joka seuraa ulompi aallonmurtajalle. Kun näet seuraavan "kylmiä juomia" merkki, olet lähes Fresh * Sheets. Saatat olla kiusaus lyödä takaisin kylmän oluen, mutta säästää rahaa, "tervetuloa" juomaa odottaa sinua! (@ 3 minuuttia)

(5) Jatka kävelyä suoraan viimeisen kahden pienen kujilla. Fresh * Sheets on nurkassa rakennus sijaitsee oikealla puolella. Se on vaaleansininen neljän kerroksinen rakennus, jossa keltainen lamppu roikkuu nurkassa (vastapäätä puutarha-alue). (@ 1 minuutti)

(6) Tervetuloa Tuore * Sheets!

Innolla loman!

Turvallinen Matkat!

Jon ja Sanja ja Fresh * Crew
Fresh * Sheets Hostel Dubrovnik Old Town
Svetog Simuna 15
Dubrovnik 20000