X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Galata West

Bereketzade Mah. Okcu Musa Cad, Savcibey Cikmazi Number:3, Galata/ Beyoglu, Istanbul, Turkki

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 91%Sijainti
  • 92%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 79%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Ajo Atatürkin kansainvälinen lentokenttä

Metrolla lentokentältä suuntaan Aksarayn.

Jää pois metron klo Zeytinburnu. (Zeytinburnu on vaihtoasema raitiovaunu linja)

Ottaa raitiovaunu Zeytinburnu suuntaan Kabatas

Jää pois raitiovaunu Karakoyn.

Alkaen Karakoyn asema on vain pieni kävelymatka hostellille. Alkaen raitiovaunupysäkki kävellä läpi Kemeralti katu ja käänny vasemmalle Bankalar Street. Tämä on katu, jossa lähinnä pankeilta. Jatka kunnes saat split, jossa on kaksi kadut nimeltään Sair Ziya Pasa ja Okcu Musa. Ottaa katu Okcu Musa, joka on vasemmalla. Jatka tätä tietä, näet, että se menee ylämäkeen. Jälkeen moskeija, näet oikealla on pieni umpikujaan tiellä, jossa näet neonvalo joka sanoo GALATA WEST. On ovi päästä hostellissa. Jos saavut yöllä ovi suljetaan. Vain soittaa kelloa ja avaamme sen sinulle.

Ajo Gokcenin kansainväliseltä lentokentältä ja TAKSIM

Ottaa Havatas Yksityinen bussikuljetus lentokentältä.

Bussista päätepysäkille, Taksim-aukio.

Metrolla päässä Taksim-aukiolta ja Sishanen.

Jälkeen saada pois metrolla klo Sishanen, kävele suuntaan Kasimpasa ja käyttää Refik Saydam Caddesi uloskäynti ulos. Sieltä se on vain pieni kävelymatka hostellille. Kävele läpi Refik Saydam kadulla kunnes saat split, jossa on kaksi kadut nimeltään Buyuk Hendek ja Okcu Musa. Ottaa katu Okcu Musa, joka on oikealla. Jatka tätä tietä, näet, että se menee alamäkeen. Toisessa vasemmalla näet on pieni umpikujaan tiellä, jossa näet neonvalo joka sanoo GALATA WEST. On ovi päästä hostellissa. Jos saavut yöllä ovi suljetaan. Vain soittaa kelloa ja avaamme sen sinulle.

Päässä Taksim-aukiolta kävely on myös toinen vaihtoehto. Se kestää 30 Minto saamme hostelfromTaksim Sqaure kävellen. Voit kävellä Istiklal Street koko matkan.

Tai taksilla päässä Taksim-aukiolta meidän hostellissa.

Toinen tapa tulla GALATA WEST Hostel Gokcenin AIRPORT

Bussilla E10 lentokentältä.

Bussista päätepysäkille, Kadikoyn.

Lautalla Kadikoyn ja Karakoyn.

Alkaen Karakoyn asema on vain pieni kävelymatka hostellille. Alkaen lossiaseman kävellä läpi Kemeralti katu ja käänny vasemmalle Bankalar Street. Tämä on katu, jossa lähinnä pankeilta. Jatka kunnes saat split, jossa on kaksi kadut nimeltään Sair Ziya Pasa ja Okcu Musa. Ottaa katu Okcu Musa, joka on vasemmalla. Jatka tätä tietä, näet, että se menee ylämäkeen. Jälkeen moskeija, näet oikealla on pieni umpikujaan tiellä, jossa näet neonvalo joka sanoo GALATA WEST. Jos saavut keskiyön jälkeen pääoven suljetaan. Vain soittaa kelloa ja avaamme sen sinulle.