X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Gap Year Hostel

322 Lavender Street, Singapore, Singapore

Kartta ja saapumisohjeet


76%Arvosana

  • 78%Rahanarvoinen
  • 79%Turvallisuus
  • 84%Sijainti
  • 77%Henkilöstö
  • 72%Ilmapiiri
  • 71%Siisteys
  • 72%Palvelut

Kääntäjä: Google Juna Ajo Airport:

Ottaa MRT junan itä-länsi-Line (Green Line). Avalo Tanah Merah asemalla edetä Platform B ja mennä suuntaan Joo Koon. Jää pois Outram MRT Station (EW16) siirtää Koillis-Line (Purple Line). Ottaa junan Koillis-Line kohti Punggol ja avalo Boon Kengin MRT Station (NE9). Matka kestää noin tunnin ja maksaa vähemmän kuin SGD3.00. Junat kulkevat päivittäin aamulla noin 6 ja lopettaa toimintansa noin 12 keskiyöllä.

Käänny C (Boon Keng Road) klo Boon Kengin MRT-asemalta ja käänny vasemmalle jälkeen tulossa liukuportaita. Kävele avoin nurmikenttä oikealla ja huoneistoa (Block 4,5 ja 6) vasemmalla. Käänny vasemmalle päätielle (Lavender Street) nähdä rivi shophouse. Kävele toiseen 30m eteenpäin ja olemme toinen shophouse.

Vaihtoehtoisesti (halvempi vaihtoehto, mutta enemmän kävely), voit avalo Lavender MRT Station (EW11) ja ottaa Exit B (Kallangin Rd). Käänny vasemmalle jälkeen liukuportaiden ja käänny vasemmalle uudelleen portaita. Kävele suoraan (pitämällä V Hotel vasemmalla) kohti Tai Pei buddhalainen keskus ja käänny vasemmalle rajat risteyksestä Lavender Street. Kävele Lavender Street (noin 15 min) ja näet arvoisista Plaza vasemmalla ristillä risteyksessä. Cross over kohti "SpellSpa", joka on viistosti oikealla sinua. Kävele suoraan (pitkin Lavender Street) polulla ja olemme toinen viime shophouse (ennen kenttä).

Juna Ajo Harbourfront:

Ottaa junan Koillis-Line (Purple Line) kohti Punggol ja avalo Boon Kengin MRT Station (NE9).

Käänny C (Boon Keng Road) klo Boon Kengin MRT-asemalta ja käänny vasemmalle jälkeen tulossa liukuportaita. Kävele avoin nurmikenttä oikealla ja huoneistoa (Block 4,5 ja 6) vasemmalla. Käänny vasemmalle päätielle (Lavender Street) nähdä rivi shophouse. Kävele toiseen 30m eteenpäin ja olemme toinen shophouse.

Ajo Golden Mile (Malesia Bus):
Kävele 20 min. Kävele Beach Road ja käänny vasemmalle Crawford Street, josta tulee Lavender Street. Näet Tai Pei Buddhalainen keskus oikealla ja V Hotel vasemmalla jälkeen kun ristillä risteyksestä, jatka kävellä Lavender Street. Pian näet arvoisista Plaza vasemmalla ristillä risteyksen ja ylittää yli kohti "SpellSpa", joka on viistosti oikealla sinua. Kävele suoraan polulla ja olemme toinen viime shophouse (ennen kenttä).

Tai bussipysäkki 01421 vastapäätä Golden Mile, bussilla 961 2 pysäkin Lavender Street (bussipysäkki 07371), sitten bussilla 13, 67, 133 tai 145 2 pysäkin Eminent Plaza (bussipysäkki 07351). Keeping Eminent Plaza vasemmalla, kävellä pitkin Lavender Street noin 5 minuuttia ja sinun pitäisi nähdä meidät vastakkaisella puolella tien lähellä rajat risteyksessä Serangoon Road ja Lavender Street.

Taxi Ohjeet:

Ilmoitettava ohjaamon osoitteemme '322 Lavender Street "(lähes Boon Kengin MRT).

Matka lentokentälle kestää noin puoli tuntia ja maksaa noin SGD25.00 - 30,00 riippuen kellonajasta.