X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Globetrotter Hostel

Aleja (Avenue) Wyzwolenia 10/127, Varsova, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


82%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 84%Turvallisuus
  • 78%Sijainti
  • 82%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 84%Siisteys
  • 82%Palvelut

Kääntäjä: Google Menee Plac Zbawiciela löydät Globetrotter Hostel vasemmalla puolella Alejan Wyzwolenia. Etsi vain 3rd oven pitkän vuokratalossa. On hissiä vasemmalla puolella!

alkaen Dworzec Centralny, Varsovan rautatieasema:

bussilla:
# 131 - päässä linja-autoasemalta (Dworzec Centralny), joka on vieressä rautatieaseman on 4 bussipysäkeiltä "Metro Politechnika" bussipysäkki.
# 501 & 519 - päässä linja-autoasemalta on 3 pysäkin "Metro Politechnika" bussipysäkki.
Yöllä linja N37 ja N81 lähtevät päärautatieasemalta linja-autoasemalta. Etsi vain pysäkillä "Metro Politechnika" ja muistaa, että yöllä linja pysähtyy vain tarvittaessa.

raitiovaunulla:
# 10 - pysäkki sijaitsee Al. Jana Pawla II (läpi metrolla rautatieasemalle etsiä suuntaan "Mokotowin"), on 4 pysäkin "Metro Politechnika" raitiovaunupysäkin

Jos haluat lähteä kävelylle suosittelemme myötäillä Aleje Jerozolimskie ja kytkemällä suoraan ul. Marszalkowska Kävele kunnes Plac Zbawiciela. Sitten sinun täytyy kääntää vasemmalle Alejan Wyzwolenia. Kävely vie noin 20 minuuttia

Varsovan Chopin Airport (WAW) lentokenttä:

bussilla:
# 188 - tämä bussi vie sinut bussiterminaali lentokentällä "Marszalkowska" bussipysäkille, jossa sinun täytyy saada pois. Se kestää noin 22 minuuttia (ei raskasta liikennettä). Kun saat pois vain kävellä portaita ylös ja käänny oikealle. Sitten kävellä Plac Zbawiciela ja käänny oikealle.