X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Gramsford Lodge

237 Promenade, Blackpool, Blackpool, Englanti

Kartta ja saapumisohjeet


73%Arvosana

  • 76%Rahanarvoinen
  • 68%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 80%Henkilöstö
  • 72%Ilmapiiri
  • 68%Siisteys
  • 68%Palvelut

Kääntäjä: Google Sijaitsee aivan Blackpool Promenade, kaksi minuuttia etelään Central Pier kello 237 Promenade, Gramsford Lodge avaa ovensa sinulle.
Lähin raitiovaunupysäkki: Manchester (1 min)

Blackpool North-rautatieasema.

Jätä pohjoiselta rautatieasemalta kävellä rinnettä Talbot Road. Cross Road linja-autoaseman. Mene bussipysäkki merkitty ylös numero 11 bussilla. Kysy ohjain Rigby Road / Manchester Square seis. Maksaa n.. 1.50. Jätä bussi Rigby Road / Manchester Square pysäkillä, joka on hotellin takana, on Lytham Road. Cross Lytham Road ja kävele kohti rantakadulle. Liikennevaloissa, kävele (vasemmalla) noin Manchester pub merenrantaan.
Gramsford Lodge on kirkkaan vihreä ja valkoinen rakennus vieressä, mutta yksi Manchester pub, merelle päin.

Blackpool South rautatieasemalta.
Jätä Blackpool Etelä-asemalta ja ylittää Waterloo Bridge Lytham Road. Cross Road ja saalis numero 11 tai 68 Rigby tie, - Manchester pub. Maksaa n.. 1. Jää pois pysäkillä Manchester hotellissa ja kävele kohti liikennevaloja ja ympäri Manchester.Gramsford Lodge on vihreä rakennus vieressä, mutta yksi Manchester pub

Blackpool Pleasure Beach-asemalta.
Jätä asemalla ja kävele promenade / raitiovaunu. Catch numero 1 bussilla tai raitiovaunulla Manchester Square / Rigby Road. Cross Road ja Gramsford Lodge on vihreä rakennuksen vieressä, mutta yksi Manchester pub.

Blackpool lentokentälle.
Jätä Blackpool lentokentälle ja suunnata Squires Gate Lane. Catch numero 7 bussilla Starr Gate. Saalis raitiovaunulla tai numero 1 bussilla Rigby Road / Manchester. Gramsford Lodge on vihreä rakennus vieressä, mutta yksi Manchester pub.

Lonsdale Road linja-autoaseman.
Jätä kautta Lonsdale Road ja kävele toisella puolella Lytham Road. Saalis numero 11 tai 68 bussilla Manchester hotellissa maksaa n. 1. Irti bussi ja kävellä kohti liikennevaloja ja kävellä ympäri Manchester hotellissa. Gramsford Lodge on vihreä rakennus vieressä, mutta yksi Manchester.

New Bonny Street linja-autoaseman.
Jätä valmentaja ja kävellä New Bonny Street Promenade. Käänny oikealle kävellä tornin. Catch bussi numero 1,10 tai 11 Tower tai raitiovaunulla. Jätä bussilla tai raitiovaunulla Rigby Road / Manchester. Gramsford Lodge on vihreä rakennuksen vieressä, mutta yksi Manchester pub.