X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Grandio Party Hostel

Nagy Diofa Utca 8, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 93%Henkilöstö
  • 94%Ilmapiiri
  • 75%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Liszt Ferenc Airport:
Hanki 200E bussikuljetus (ostaa lipun metro / raitiovaunu 350 hufs kukin välttää hieno) ja Kőbánya Kispestin. Sieltä metrolla pohjoiseen kohti Ujpest Kospont. Jää pois Corvin Negyed metroasema, sieltä kiinni 4/6 raitiovaunulla suuntaan Moszkva ter 3 pysäkin joka on Blaha Lujza ter. Kävele alas Rakoczi Ut (Kaukana McDonalds), kunnes tulet Nagy Diofa Utcan oikealla puolella. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Grandio on hieman yli ensimmäisen lohkon vasemmalla puolella. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella kanssa merkki "Grandio", se ei ole. 8.

Vuodesta Keletin Kansainvälinen Rautatieasema:
Poistu rautatieasemalta ja kävele Rakoczi Ut kunnes tulet Nagy Diofa Utcan oikealla puolella. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Grandio on hieman yli ensimmäisen lohkon vasemmalla puolella. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella kanssa merkki "Grandio", se ei ole. 8.

Vaihtoehtoisesti helpoin tapa on napata bussi (Ulkoapäin Burger King). Hanki ei. 5, tai ei. 7 tai ei. 173 kolme pysähtyy. Jää pois Urania pysäkki. Sieltä käänny oikealle ja sitten sitten vasemmalle Nagy Diofa utca. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella kanssa merkki "Grandio", se ei ole. 8. Sinun pitäisi ostaa lippu ja validoida on 350 hufs tai saatat saada kiinni ja sakkoa enintään 15000 hufs!

Vuodesta Nepliget Kansainvälinen linja-autoasema:
Osta metro lippu (350 hufs) ja vahvista se. Sieltä metrolla pohjoiseen kohti Ujpest Kospont. Jää pois Corvin Negyed metroasema, sieltä kiinni 4/6 raitiovaunulla suuntaan Moszkva ter 3 pysäkin joka on Blaha Lujza ter. Kävele alas Rakoczi Ut (Kaukana McDonalds), kunnes tulet Nagy Diofa Utcan oikealla puolella. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Grandio on hieman yli ensimmäisen lohkon vasemmalla puolella. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella kanssa merkki "Grandio", se ei ole. 8.