X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Grandio Party Hostel

Nagy Diofa Utca 8, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 95%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Keletin kansainväliseltä rautatieasemalta:
Poistu rautatieasemalta ja kävele Rakoczi Ut kunnes tulet Nagy Diofa Utca oikealla puolella. Käänny oikealle ja jatka suoraan. Grandio on hieman yli ensimmäisen lohkon vasemmalla puolella. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella merkki "Grandio", se ei ole. 8.

Vuorotellen, helpoin tapa on tarttua linja. Saada mitään. 5, tai ei. 7 tai ei. 173 kolme askelta. Jää pois Urania pysäkki. Sieltä käänny oikealle ja sitten vasemmalle Nagy Diofa utca. Olemme ruskea portin vasemmalla puolella merkki "Grandio", se ei ole. 8. Sinun pitäisi ostaa lippu ja vahvistaa on 320 hufs tai saatat saada kiinni ja sakko on 6000 hufs!

Alkaen Nepliget Kansainvälinen linja-autoasema:
Osta metrolipun (320 hufs) ja vahvista se. Mene metrolla pohjoiseen kohti Ujpest Kospont. Vaihda Deak Ferenc ter päälle punainen metrolinja ja poistu yhden luukun Astoria. Kun olet keksiä liukuportaat, käänny oikealle, toteutettava Lopeta Rakoczi Ut. Kävele kadun ja ottaa vasemmalle alas Nagy Diofa Utca. Grandio on vasemmalla puolella hieman yli ensimmäisen lohkon ilman. 8.

Alkaen Liszt Ferenc Airport:
Hanki 200E bussikuljetus (lippu 320 hufs) ja Köbánya Kispestin. Sieltä metrolla pohjoiseen kohti Ujpest Kospont. Vaihda Deak Ferenc ter päälle punainen metrolinja ja poistu yhden luukun Astoria. Kun olet keksiä liukuportaat, käänny oikealle, toteutettava Lopeta Rakoczi Ut. Kävele kadun ja ottaa vasemmalle alas Nagy Diofa Utca. Grandio on vasemmalla puolella hieman yli ensimmäisen lohkon ilman. 8.