X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Green Bridge Hostel and Apartments

22-24 Molnar utca, District 5, Foldszint 7, 1054 Budapest, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


91%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 86%Turvallisuus
  • 96%Sijainti
  • 94%Henkilöstö
  • 91%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta rautatieasemille Keletin tai DELI ottaa Red metrolinja vartiointiliikkeeseen DEAK TER ja muutos Blue Metro ja mennä kaksi pysäkkiä Kalvin ter.

Kun tulet ulos metro käänny oikealle yläreunassa liukuportaiden ja pää alaspäin maanalainen käytävä tavalla lopussa josta suuntaamme joitakin portaita. Jatka suoraan tiellä (kutsutaan Vamhaz Korut) 180 metriä kohti Green Bridge Tonavan.

Aivan kun lähestyt Tonavan näet pienen viheralue asfaltti polku menee läpi keskellä oikealla. Vain kävellä 20 metriä alas polku ja tulet alkuun Molnar utca (rinnakkain Riverfront). Kävele Molnar utca kahden korttelin ja löytää Corner House, työnnä vihersilta painiketta.

Vuodesta Nyugati rautatieasemalta, ja Nepliget (kansainvälinen bussiterminaali) mennä alakertaan Blue Metro ja mennä kaksi pysäkkiä Kalvin ter. Kun tulet ulos metro käänny oikealle yläreunassa liukuportaiden ja pää alaspäin maanalainen käytävä tavalla lopussa josta suuntaamme joitakin portaita. Jatka suoraan tiellä (kutsutaan Vamhaz Korut) 180 metriä Tonavan. Kun saavutat Tonavan näet pienen viheralue asfaltti polku menee läpi keskellä oikealla. Vain kävellä 20 metriä alas polku ja tulet alkuun Molnar utca (rinnakkain Riverfront). Kävele Molnar utca kahden korttelin ja löytää Corner House, työnnä vihersilta painiketta.

Lentokentältä kiinni 200 bussilla päätepysäkille, joka vie sinut suoraan päähän Blue metrolinja nimeltään Kőbánya-Kispestin. Sieltä toteutettava sininen Metro Kalvin ter. Kun tulet ulos metro käänny oikealle yläreunassa liukuportaiden ja pää alaspäin maanalainen käytävä tavalla lopussa josta suuntaamme joitakin portaita ja jatka suoraan tiellä (kutsutaan Vamhaz Korut) 180 metriä Tonavan.

Kun saavutat Tonavan näet pienen viheralue asfaltti polku menee läpi keskellä oikealla. Vain kävellä 20 metriä alas polku ja tulet alkuun Molnar utca (rinnakkain Riverfront). Kävele Molnar utca kahden korttelin ja löytää Corner House, työnnä vihersilta painiketta.

Myös jos päätät ottaa taksin ota Zona Taxi. Ne vie sinut kaikkialle kaupunkiin. Lentokentältä meille (keskusta) on 5200 (21 euroa) forintti per taksi. Näin voit välttää overcharged.

Jos olet yksin Lentokenttäkuljetus Minibussi maksaa 2990 forinttia per henkilö lentokentältä keskustaan.