X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Green Culture Eco Hostel

Rua Dr. João Guerra, Chapeu Mangueira, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


85%Arvosana

  • 87%Rahanarvoinen
  • 85%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 93%Ilmapiiri
  • 74%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Vuodesta Airport Bussilla etelään alue (Zona Sul) bussi maksaa 13 BRL, kerro bussikuski päästää sinua pois Avenida Princesa Isabel (lähes Hotel Windsor) Sieltä voit kävellä meitä, mutta suosittelemme ottaa taksi, koska ensimmäistä kertaa tänne voi olla hieman vaikea tai voit vain soittaa meille ja me tavata sinut.

Jos haluat kävellä kysyä Rua Gustavo Sampaio kanssa Rua Anchieta, käänny vasemmalle Rua Anchieta vain välillä Bakary ja hedelmiä ostoksia. (Olet nyt 10-5 min päässä hostellista) Kysy Chapeu Mangueira tai Ladeiran Ari Barroso.

Mene tietä kunnes risteys tulee ja käänny oikealle.
Kävele 20 metriä ja sinulla on maalattu portaiden vasemmalla.
Mene maalattu portaat, siirtää bar (Bar do Mangue) sinulle oikealla puolella ja käännä ensimmäinen katu vasemmalle. Sen metallinen ovi valkoinen rakennus summeri.

Älä ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.
Jos haluat meidän tavata sinut, soita kun olet lähellä. Dial 9090 (kerätä puhelu) mistä tahansa julkinen puhelin Rio ja sitten 22957676 tai 983740777.


Taxi- Kerro taksikuski ajaa Ladeira Ari Barroso Leme (myös tiesi by Chapeu Mangueira). Kun taksi ajaa ylös Ladeira Ari Barroso Cross Road tulee. Kerro kuljettaja kääntyä oikealle ja voit pois etupihan maalattu portaat (noin 20 m risteyksestä) .Go ylös maalattu portaita ja siirtää bar (Bar do Mangue) sinulle oikealla puolella ja käännä kuusien kadun vasemmalle. Sen metallinen ovi valkoinen rakennus. Jos sinulla on vaikeuksia löytää meidät vain kysyä "Casa do Pablo" Ihmiset täällä ovat erittäin ystävällisiä niin älä epäröi kysyä.

Toivomme, että olet ihana loma!
Puhelin: +55 (21) 22957676 Cell: (21) 983740777

Kaikki parhaat, terveisin
Pablo Gomes