X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Green Frog Hostel

Str. G-ral Dona nr.11, Bukarest, Romania

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 96%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 86%Sijainti
  • 96%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 87%Siisteys
  • 84%Palvelut

Kääntäjä: Google Osoite:
Str. G-ral Dona No.11,
Bukarest Mobil: +40 769886104 e-mail: green.frog.hostel @ gmail.com

Sijainti on lähellä kaikkia julkisia liikennevälineitä, 15 min kävelymatkan päässä on Gara de Nord (North Railway Station) ja kävelymatkan päässä useimmista Bukarestin kriisipesäkkeisiin.

* Junalla: Jos tulet rautatieasema (Gara de Nord - Lopeta vasemmalla puolella asemarakennuksen) jatkaa straigh päässä Calea Grivitei keskustaa kohti suuntaan kulkevat edessä Ibis Hotel oikealla puolella, jatka suoraan pois CALEA Grivitei juuri ennen risteystä DACIA avenue (bvd.) Kun näet risteyksessä edessä, ennen kuin tämä risteys, tee heti aivan pieni katu, siirtää ensimmäinen katu (Vulcanescu) ja anna samalla suuntaan suoraan pois THEODOR AMAN kadulla. Kuin toinen katu oikealle. Meidän katu on pieni ja yleensä ihmiset ei tiedä sitä. Sinun täytyy kysyä Calea Grivitei (Ibis) ja jos kävelet vain heti keskustan suuntaan näet risteyksessä. Pian CALEA Grivitei keskustan suuntaan ja tehdä aivan Theodor Aman ennen risteystä Dacia avenue (blvd.) Yleensä se on 15 min kävelymatkan hidas heti Calea Grivitei ja kuin suoraan Theodor Aman ja toinen oikealle meidän kadulla G- ral Dona No.11.
* LENTÄEN. Jos saavut lentäen, ottaa 783 bussilla lentokentältä P-TA ROMANA (ROMANA Square). Sieltä ottaa 133 bussilla (suuntaan Gara Basarab) 2 pysähtyy tai kävellä B-dul DACIA (Dacia Avenue) heti ja kuin sen jälkeen toinen risteys (jossa Calea Grivitei) tehdä jäljellä Theodor Aman kadulla ja kuin toinen Oikealla on meidän kadulla G-ral Nicolae DONA no.11. (Puhelin +40 211 46 42)