X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Greenpoint Lodge

95 Norman Ave, Brooklyn, New York, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


79%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 81%Sijainti
  • 79%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 69%Palvelut

Kääntäjä: Google 95 Norman Ave
Brooklyn, NY 11222

Anna lasin läpi spa oven.

Metrolla:
G junalla Nassau Ave, Norman Ave exit.
L junalla Bedford Ave, kävele pohjoiseen Bedford loppuun, sitten vasemmalle, ensimmäinen oikealle, vasemmalle.

Autolla:
BQE to McGuinness Ave exit (alkaen etelä / Williamsburg Bridge) tai Morgan Ave exit (North / Queens). Itään McGuinness Blvd, Vasemmalle Norman Ave, kautta 2 valot, oikealla kello paloposti.
Pysäköinti kadulla on melko helppoa, mutta tarkista merkkejä hyvin katujen puhtaanapito päivää.

LaGuardian lentokenttä
Taksi on helpoin ja on yleensä noin 25 dollaria ja kestää 15 minuuttia.
Autolla: Ota BQE yli Kosciuszko Bridge Meeker / Morgan Ave exit. Jatka Meeker Ave muutaman korttelin, sitten oikealle McGuinness Ave. Jatka muutaman korttelin, sitten vasemmalle sivulle Norman Ave. Käy läpi kaksi valoa, niin se on aivan paloposti. Siinä sanotaan "Sparrow Salon" edessä.

JFK taksi on noin 35 dollaria - 45 dollaria ja kestää 20-30 minuuttia.
Autolla: Ota BQE yli Kosciuszko Bridge Meeker / Morgan Ave exit. Jatka Meeker Ave muutaman korttelin, sitten oikealle McGuinness Ave. Jatka muutaman korttelin, sitten vasemmalle sivulle Norman Ave. Käy läpi kaksi valoa, niin se on aivan paloposti. Siinä sanotaan "Sparrow Salon" edessä.
Metrolla: Voit ottaa AirTrain Jamaikalle, kytkin E metro kohti Manhattan, jää pois 23rd St / Queens Plaza-viimeinen pysäkki ennen Manhattan, ja vaihtaa G juna kohti Brooklyn. Mene 3 pysähtyy ja jää pois Nassau Ave pysäkki. Ottaa Norman Ave exit, cross Manhattan Ave, ja olemme ensimmäinen talo etupiha vasemmalla. Siinä sanotaan "Sparrow Salon" edessä. Tämä on melko helppo matka, ja kestää noin 75 minuuttia.

Newark Airport:
Pick-up: Helpoin on järjestää etukäteen autoni palvelu noutaa sinut 55 dollaria plus tietullien ja kärki (noin 75 dollaria yhteensä). He tietävät myös minun osassa, joten se on etu. Tarvitset matkapuhelin heille soittaa sinulle, tai se maksaa $ 10/hour heille pysäköidä ja tavata sisältä merkki. Jos sinun täytyy mennä tullin läpi kerro heille ja järjestää myöhemmin pickup aikaa, joten ne eivät tarvitse odottaa liian kauan. Lähetä sähköpostia minulle yhteystiedot.
Taksilla: säännöllinen Taksi Newark on 90 dollaria. Mennä yli Williamsburg Bridge keskellä ajorata on Mcguinness Ave exit. Jäi väylälle McGuinness. Muutaman korttelin Vasemmalle Norman Ave. Käy läpi 2 valot, olivat aivan paloposti.
Mieluummin bussilla Bryant Park tai Grand Central (vain poistua lentokentältä, ja bussit tulevat heti edessä. Kysy mitä tahansa bussilla Manhattan ja se on noin 12 dollaria) ja sitten taksin sieltä, mikä on noin 15 dollaria - ottaa 59th St silta, alempi ajorata, sitten oikealle Jackson Ave. Jäljellä Pulaski Bridge, jatkaa McGuinness, aivan Norman Ave kautta kaksi valoa, ja olivat aivan paloposti. Siinä sanotaan Sparrow Salon pois edestä.
Muuten voit junalla Grand Central, ja sitten saada 7 junalla G junalla Nassau Ave stop, Norman Ave exit. On olemassa runsaasti portaita kiivetä siirtää 7 G juna, joten se ei ole paras tapa edetä, jos sinulla on paljon matkatavaroita.

Jos olet ajo tai tulossa muulla tavoin ei ole lueteltu, on niin monia tapoja tulla New Yorkiin. Google Maps on hyvä sivusto löytää, miten saada missä tahansa NYC.

Pysäköinti kadulla ei ole vaikeaa - voit melkein aina löytää paikan muutaman korttelin. Lukekaa merkkejä hyvin.