X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21000000 varaukset

Kulkuohjeet kohteeseen Grha Sindoro

Salemba Tengah No.7, Jakarta Pusat(Central Jakarta), Jakarta, Indonesia

Kartta ja saapumisohjeet


87%Arvosana

  • 86%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 80%Sijainti
  • 97%Henkilöstö
  • 86%Ilmapiiri
  • 86%Siisteys
  • 83%Palvelut

Kääntäjä: Google Terveisiä Jakarta!

Pahoitteli, meillä ei ole lentokenttäkuljetuksen.

Soekarno-Hatta International Airport Jakartassa, ottaa taksin (yrittää löytää Blue Bird taksi); kertoa kuljettajalle Jalan Salemba Tengahin, joka sijaitsee Salemba alueen poikki School of Medicine yliopiston Indonesiassa.

Hinta - perustuu mittari - maksaa noin IDR100k-150k, jossa ajoaika noin 40-50 minuuttia. Sinun täytyy maksaa lisämaksu taksikuski, ja maksullisten tien liput.

Jos täytyy pitää kiinni tiukasti talousarviossa on bussikuljetus Soekarno-Hatta International Airport. Ota DAMRI Bus, suunta Gambirin Stationl hinta on IDR25k yksi tapa matkustajaa kohden. Se kestää noin 40-50 minuuttia lentokentältä Gambirin rautatieasemaa, riippuen liikenteestä.

Sitten Station, ottaa taksin (yrittää löytää Blue Bird taksi), ja se kestää noin 15 minuuttia Jalan Salemba Tengahin; maksu on noin IDR20k-25k perustuva mittari.

Myös tuk-tukit (paikallisesti kutsutaan bajaj) hinta on noin IDR20k (kannattaa tinkiä). Kerro kuljettaja mennä Jalan Salemba Tengahin, kadulla, joka sijaitsee vastapäätä Medicine School of University of Indonesia.

Kun kirjoitat Jalan (Street) Salemba Tengahin, joka on ennen 7-Eleven on nurkassa, tarkista talon numero 7 (seitsemän) ja se ei ole kaukana päätieltä.

Se sijaitsee vasemmalla puolella, vastapäätä Bank Mandiri ATM, ja vieressä Kodak E-Studio. On musta portti ja pieni, mukava puutarha edessä. Käänny vasemmalle polku guest house.

lähellä:
> Salemba UI TransJakarta / Busway turvakoti
> School of Medicine - University of Indonesia
> Centre Culturel Franais (CCF)
> MH Thamrin Hospital
> St.Carolus Hospital
> Cipto Mangunkusumo Hospital
> Kenari Mall
> McDonalds
> KFC
> Paseban perinteiset markkinat


Jalan Salemba Tengah nro 7, Jakarta 10440.