X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Guest House Civico16

Via San Pietro a Maiella, 16, Napoli, Italia

Kartta ja saapumisohjeet


ei arvioita

0 Arviot
  • Vain kiinteistöjä arvosteluja viimeisten 12 kuukauden aikana saada arvosanan.

Kääntäjä: Google Autolla: moottoritiet, kun Napolin tulliasema, ottaa kehätien (Tangenziale) ja poistu Capodimontessa. Seuraa ohjeita "Centro Citta 'Corso Amedeo di Savoia Duca d'Aostan, jatkaa Via Santa Teresa degli Scalzi ja jälkeen noin puolitoista kilometriä, myöhemmin noin kilometri ja puoli Piazza Dante, josta löydät meidän ratkaistu parkkipaikalla ja saat tietoa päästä rajan meille kävelykaduilla historiallisessa keskustassa.
Junalla: päärautatieasemalle Napolissa Piazza Garibaldi, ottaa metrolinja 2 kohti Pozzuoli ja jää pois ensimmäisellä pysäkillä Cavour. Ota mobiili jalkakäytävä museon pysäkillä linja 1. Ota metrolinjan 1 kohti Dante ja jää pois ensimmäisellä pysäkillä Piazza Dante. Portalba Relais on 20 metrin päässä Via Port'Alba 33 ja seuraa via San Pietro Maiella jopa Civico 16
lentäen: Napoli Capodichino lentokentältä ottaa Alibus shuttle ja jää pois Piazza Municipio pysäkki. Sieltä bussilla 24 ja jää pois Piazza Dante: Portalba Relais on 20 metrin päässä Via Port'Alba 33 ja jopa Civico 16.
Voit myös ottaa taksin, joka pitäisi saada sinut Relais 10 minuuttia vastaa noin 18 euroa.