X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Guest Rooms Elizabeth

Worcella 10/12, Krakova, Puola

Kartta ja saapumisohjeet


97%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 100%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 100%Ilmapiiri
  • 100%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google Huoneet ovat on vain 200 metrin päässä rautatieasemasta. Miten saada siellä:

1.TRAIN Station: Olet laiturilla. On kolme portaat johtavat kolme eri saapumista salia alle alustan. Kumpi ottaa säästää aikaa? Ota keskimmäinen. Seuraa joukosta! Kävele alas portaita, näet upouusi, remontoitu rautatieasemalle kauppoja, kahviloita, etc.Head ostoskeskuksen kutsutaan Galeria Krakowska, joka on jatkoa maanalainen tuloaulan. Ota liukuportaiden 0 tasolle sitten jättää kauppakeskuksessa ja mennä kadun, käänny vasemmalle ja kävele noin 100 m. Meidän kiinteistö sijaitsee vastapäätä ostoskeskus, juuri kun ohitat ostoskeskus näet oikealla puolella vanha rakennus, siellä on myös pieni pysäköintialue, ja vastapäätä rakennuksessa on open24 tunti Exange.Just ylittää kadun, ja huoneistot ovat Tässä vanhassa rakennuksessa, lähellä pysäköinti.

2Muista linja-autoasema: linja-autoasemalta ja päärautatieasemalta sijaitsevat vierekkäin! Jätä linja-autoasemalta. Ottaa liukuportaita alas niin näet sisäänkäynnin uusi rautatieasemalle.
Kävellä suoraan aivan lopussa maanalainen tuloaulassa ja näet ostoskeskuksen edessä. Suuntaa ostoskeskus nimeltään Galeria Krakowska, joka on jatkoa maanalainen tuloaulan. Ota liukuportaiden 0 tasolle sitten jättää kauppakeskuksessa ja mennä kadun, käänny vasemmalle ja kävele noin 100 m. Meidän kiinteistö sijaitsee vastapäätä ostoskeskus, juuri kun ohitat ostoskeskus näet vanha rakennus on myös pieni pysäköintialue, ja vastapäätä rakennuksessa on open24 tunti Exange. Vain ylittää kadun, ja meidän asunnot ovat tässä vanhassa rakennuksessa, lähellä pysäköinti.

3.FROM AIRPORT: Helpoin tapa ja halvin tapa päästä omaisuus on ottaa kaupunkiliikenteen linja ei 292 (yö bussi nro. 902). Lippu maksaa noin 5 zlotya ja voit ostaa sen linja-autossa tai bussipysäkillä. Voit löytää bussipysäkki edessä Airport Terminal.

Kun saat pääjuna / linja-autoasema, noudata ohjeita pääjuna / linja-autoasemalta jakso edellä.

Voit myös soittaa halpaa "ICAR" taksi, joka voi viedä sinut meidän omaisuutta noin 42 zlotya.