X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Guilin Oasis Inn

4th Floor of Wuzhou Mansion, No.6 Central Zhongshan Rd, Guilin, Kiina

Kartta ja saapumisohjeet


63%Arvosana

  • 80%Rahanarvoinen
  • 40%Turvallisuus
  • 60%Sijainti
  • 60%Henkilöstö
  • 60%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 60%Palvelut

Kääntäjä: Google Näin löydät meidät:

Näin löydät meidät:
Päässä rautatieasemalta: Ulos rautatieasema, ottaa suunnan keskustaan ​​(vasemmalla), tietä pitkin kävelemällä kaksi risteys, sitten toinen 200 metriä, (yhteensä kävely 10-15 minuuttia, ei tarvitse ottaa taksi ) jälkeen saapuvat pubissa. Bussipysäkki (Xichenglukou), etsii yli kadun, näet OASIS merkin neljännessä kerroksessa korkea rakennus, meidän Inn sijaitsee 4. kerroksessa; Voit myös ottaa nro 10, 11 tai 100 bussilla (1 yuania per henkilö) ja jää pois Xichenglukou Bus Stop, sitten katsoa ylöspäin 4. kerroksessa ulkopuolella BLD-löytää valtava "keidas" Kyltti Englanti.

Lentokentältä: Ota bussikuljetus lentokentältä CAAC BLD (viimeinen pysäkki), vaihda sitten taksilla meidän Inn. Taxi maksu: 8 yuania, 15 minuuttia. Taksi menee myös suoraan lentokentältä meidän Inn ja se maksaa noin 90 yuania. Mutta suosittelemme, että voimme noutaa sinut siellä, varsinkin kun tulet hyvin myöhään yöllä.

Vinkkejä: Suosittelemme, että voimme noutaa sinut lentokentältä, jos mahdollista, varsinkin kun tulet hyvin myöhään yöllä. Ole varovainen tahansa taksikuski matkalla meidän Inn, koska he voivat teeskennellä, että he eivät tiedä meidän paikka ja yrittää parhaansa ottaa sinut muihin Hostelli sijaan meidän. Joten, ota yhteyttä meihin suoraan hakupalvelu. Kustannukset hakupalvelu: 100 Yuan enintään 4 henkilöä, jos tulet Guilin päivällä. Jos iltana 24:00, veloitamme 120 Yuan enää, että 4 henkilöä.