X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HBC Hostel

VI. Nagymezo u. 49, Budapest, Unkari

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 91%Rahanarvoinen
  • 89%Turvallisuus
  • 87%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 78%Ilmapiiri
  • 82%Siisteys
  • 84%Palvelut

Kääntäjä: Google Keleti (itä) rautatieasemalta:
- Take johdinauto No.78 ja saada pois yhdeksäs asema (Bajcsy-Zsilinszky t).
- Kun saat pois, päälle vastakkaisella puolella katua ja käänny heti vasemmalle, sitten suoraan seuraavaan kadulle. Se on meidän kadulla. Olemme numero 49, ensimmäinen kerros. Ovikello: 20


Alkaen DELI (Southern) rautatieasemalta:
- Ota punainen metro (metro, maanalainen) tai metrolla ei. 2 ja jää pois kolmantena asema (Kossuth Lajos tr / neliö). Mene ulos metro jaksossa ja ottaa johdinauto mitään. 70 tai 78 ja jää pois toisella asemalla (Bajcsy-Zsilinszky ut).
- Kun saat pois johdinauto, sinun tulee olla edessä meidän paikka. Olemme numero 49, ensimmäinen kerros. Ovikello: 20


Alkaen Nyugati (Länsi) rautatieasemalta:
- Jos saavut Nyugatin, olet 5 minuutin päässä meistä. Voit kävellä; et tarvitse mitään kuljetusta tavoittaa meidät.
- Kun saat ulos rakennuksesta, käänny vasemmalle, kävele 30 metriä ja seuraavan kulman / lohko käänny oikealle tien toisella liikennevaloissa.
- Sitten mene 150 metriä suoraan. Kahden kulmat tulet risteykseen ja käynnistä vastakkaisella puolella katua, sitten taas käänny vasemmalle seuraavaan kadulla, ja se tulee olemaan meidän kadulla. Olemme numero 49, ensimmäinen kerros. Ovikello: 20


Alkaen Nepliget - Kansainvälinen linja-autoasema:
- Ota sininen metro (metro, maanalainen) tai metrolla ei. 3 Ujpest-Központ suuntaan ja saada pois kahdeksas asema (Nyugati Palyaudvar).
- Jätä metro osassa ja kun olet edessä Nyugati (Länsi) rautatieasemalta; olet 5 minuutin päässä meistä. Voit kävellä; et tarvitse mitään kuljetusta tavoittaa meidät.
- Jos olet edessä rautatieasemalta rakennus ja katsot iso ostoskeskus rakennus yleinen ja raitiovaunu Staton, käänny vasemmalle, kävele 30 metriä ja seuraavan kulman / lohko käänny oikealle tien toisella liikennevaloissa.
- Sitten mene 150 metriä suoraan. Kahden kulmat tulet risteykseen ja käynnistä vastakkaisella puolella katua, sitten taas käänny vasemmalle seuraavaan kadulla, ja se tulee olemaan meidän kadulla. Olemme numero 49, ensimmäinen kerros. Ovikello: 20


Ferihegy lentokentältä:
- On olemassa paljon tapoja tulla kaupunkiin. Ole varovainen eivät käytä tiettyjä virastojen Airport, joka veloittaa paljon rahaa turhaan (esim. puhelun varaus maksaa 10 euroa!).
- Voit käyttää Lentokenttä minibussi, joka ei ole kallista, jos olet yksin. Jos on kaksi tai useampia ihmisiä, paras tapa on soittaa meille ja me ohjaamme sinut hostelli halvin hinta Budapestissa!