X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen HI-Baltimore

17 West Mulberry Street, Baltimore, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


86%Arvosana

  • 88%Rahanarvoinen
  • 88%Turvallisuus
  • 88%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 84%Ilmapiiri
  • 80%Siisteys
  • 85%Palvelut

Kääntäjä: Google Yleistä tietoa Joukkoliikenne
** Tutustu uuteen HOSTEL HIKER ovelta ovelle bussikuljetus, että sukkulat välillä matkustaville alueella hostellit. Siirry www.hostelhiker.com reiteille, hinnoittelua ja aikataulutiedot!
• yksisuuntainen pass on 1,60 dollaria ja koko päivän rajoittamaton pass on 3,50 dollaria. Koko päivän pass on hyvä kaikissa liikennevälineissä - bussi, metro, raide. Tarkista MTA verkkosivuilla tietoa siitä, miten päästä hostellissa mistä tahansa. Katso: www.mtamaryland.com
• Voit ostaa kevyen raideliikenteen ja metro ohituksia kennot lähellä pysähtyy. Sinun ei tarvitse tasaraha kevyen rautatie-ja metro kulkee.
• Voit ostaa bussi kulkee, kun bussiin. Tarvitset tasaraha.
• On ilmainen bussikuljetus "Charm Kaupunki kiertovesipumppu", joka menee useimpia matkailukohteista Baltimore City. Lisätietoja www.charmcitycirculator.com
** Tutustu uuteen Hostel Retkeilijä hostel-to-hostelli bussikuljetus. Siirry www.hostelhiker.com lisätietoja.

Ohjeet
• BWI Airport:
1.. Light Rail:
 Täydellinen aikataulu ja toiminta-aikoja katso:
http://www.mtamaryland.com/services/lightrail/
 Light Rail on nopea ja halpa, 1,60 dollaria yksi tapa, 3,50 dollaria koko päivän rajoittamaton pass (hyvä kaikkien joukkoliikenne). Se lähtee suoraan BWI terminaaliin. Keskimääräinen kyydin Centre Street Lopeta kestää noin 30 minuuttia. Voit ostaa lippuja lipunmyynneistä sisäpuolella BWI, josta juna lähtee.
 Kun maa seuraa kylttejä Maaliikenne ja Light Rail (juna symboli) klo BWI. Kaikki Light Rail junia BWI vie sinut keskustaan ​​Baltimore. Ottaa kevyen raideliikenteen BWI kohteeseen Centre Street Light Rail Lopeta. Walk in suuntaan juna menee ja tee ensimmäinen oikealle MONUMENTTI STREET. Kävele kahden korttelin ja tehdä oikealle Cathedral Street. Kävele kolmen korttelin ja tehdä vasempaan MULBERRY STREET. Hostelli toinen rakennus oikealla. Olemme sijaitsee kolme tarina Brownstone kartano. Kokonaismatka on ½ kilometrin tai noin 10 minuuttia.
• kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Washington Monument, Enoch Pratt Free Library, ja Baltimore basilika.
2. Taxi:
 ottaa taksin lentokentältä seuraa kylttejä maakuljetusten ja taksit (auton symboli). Keskimääräinen päässä BWI hostellissa maksaa noin 30,00 dollaria.
3. Shuttle:
 BWI Super Shuttle tarjoaa matkustaa Downtown 24 tuntia vuorokaudessa. Voit tehdä varauksen puhelun 1-800-258-3826 tai katso www.supershuttle.com
 Lentokenttäkuljetus tarjoaa palvelun 3am keskiyöhön. Voit tehdä varauksen puhelun 1-800-776-0323 tai katso www.theairportshuttle.com
• Dulles International Airport:
Päästä Baltimore päässä Dulles International Airport se vie yksi yhteen ja puoli tuntia autolla, tai jopa kolme tuntia julkisilla liikennevälineillä. Jos mahdollista, lentää BWI olisi paljon parempi vaihtoehto.
1.. Julkinen liikenne
 Ota Washington Flyer Service (http://www.washfly.com/flyer_bus_schedule.htm) päässä Dulles International Airport West Falls Church metroaseman (10,00 dollaria yhteen suuntaan).
• reittivaihtoehto viikonloppuisin MARC junaa ei on ottaa DC West Falls Church L'Enfant Plaza pysäkki. Siirto vihreää linjaa kohti Greenbelt. Ota Green Line Greenbelt Lopeta ja poistu metroasemalta. Hanki bussi B30 kohteeseen Baltimore Washington International Airport (BWI). Klo BWI päästä Light Rail keskustaan ​​Baltimore. Seuraa ohjeita Light Rail edellä. Kokonaiskustannukset olisivat noin 10,00 dollaria.
 Hanki Metro ja ottaa Orange Line (kohti New Carrollton) ja Metro Center.
 At Metro Center voit siirtyä Red Line (kohti Glenmont) ja jää pois Union Station. Kokonaiskustannukset metro on noin 2,35 dollaria (hinnat saattavat vaihdella tai tiedoista on saattanut muuttua).
 At Union Station ottaa MARC juna Penn Line (maanantai - perjantai VAIN Amtrak lauantaina ja sunnuntaina) Northbound Baltimore - (http://www.mtamaryland.com/services/marc/schedulesSystemMaps/penn_Sept08% 20.pdf).
 Jää pois Penn Station ja seuraa ohjeita päässä Penn Station alla.
• Kokonaiskustannukset MARC juna on 7,00 dollaria yksi tapa. Amtrak vaihtelee $ 14.00 30,00 dollaria.
2. Taksi
 taksi maksaa yli 100,00 dollaria ja ei ole realistinen vaihtoehto. Dulles on yli tunnin (jopa kaksi tuntia liikennettä) päässä Baltimore City.
3. Super Shuttle
 Kuljetuspalvelu päässä Dulles maksaa 90,00 dollaria ensimmäinen henkilö ja 10,00 dollaria jokaista henkilöä. Etsi Super Shuttle osastolla lentokentällä käyttää tätä menetelmää kuljetuksen.

• Keskusta Greyhound Bus Station:
1.. Julkinen liikenne
 Valitse Greyhound linja-autoasema ottaa # 27 bussi pysähtyy lähellä Saratoga Street. Kävele itään Saratoga Street (numerot menossa alaspäin) kolmen korttelin. Käänny vasemmalle Liberty Street ja kävellä korttelin. Käänny oikealle Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi oikealla, 17 West Mulberry Street.
 Emme suosittele kävelymatkan päässä keskustan linja-autoasema. Linja-autoasema on juuri muuttanut hieman ulos kaupungista ja on teollisuusalueella. Kävely on helppoa, mutta sinun tulee kävelemällä alueilla, joilla on paljon vanhoja teollisuusrakennuksia eikä paljon ihmisiä kadulla.
2. Taksi
 Taksi Greyhound maksaa $ 8.00 12,00 dollaria riippuen liikenteestä.

• Travel Plaza (Greyhound, China Town Bussit):
1.. Julkinen liikenne
 Otetaan # 20 bussi keskustaan ​​päin. Jää pois risteyksessä Fayette ja Charles Streets. Kävele pohjoiseen (jossa liikennevirran) Charles Street 3 korttelin. Käänny vasemmalle Mulberry Street. Hostelli sijaitsee lähellä risteyksessä katedraali ja Mulberry Streets tien vasemmalla puolella. Bussimatkan päässä Travel Plaza kestää noin 40 minuuttia.
• Jotkut China Town bussit tarjoavat pudota pois palvelun 323 Park Avenue. Tämä sijainti on korttelin päässä hostellista. Miten se toimii on tulet Travel Plaza ja 15 matkustaja van sitten vie 323 Park Avenue pysäkki. Siitä pysäkki voit kävellä ½ lohko liikenteen sujuvuutta Mulberry Street. Käänny oikealle Mulberry Street ja kävellä korttelin Cathedral Street. Hostelli on toinen ovi oikealla jälkeen Cathedral Street.

• Megabus * Emme suosittele Mega Bus!
1.. Sinun täytyy kävellä Whitemarsh liityntäpysäköinnin kaupungin keskustaan ​​(parkkipaikalta käänny oikealle Honeygo Blvd, vasemmalle Campbell Boulevard, oikealle Town Center Dr)
2. Bussilla # 35.
3. Jää pois SARATOGA ja Cathedral kaduilla.
4. Kävele korttelin pohjoiseen Cathedral Street (liikennemelua vastaan) ja käänny oikealle Mulberry Street. Hostel on toinen ovi oikealla.
• Bolt Bus
1.. Bolt Bussilla pääsee pois Penn Station. Kun bussista sinun täytyy kävellä kohti Penn Station (jossa liikennevirran). Ilmainen kuljetus ja Bussipysäkki on nurkassa ennen kuin syötät ajotieltä Penn Station. Ole hyvä ja seuraa ohjeita päässä Penn Station päästä hostellissa.
• MVP Bus
1.. MVP Bussilla pääsee pois North Avenue ja Charles Street. Haluat kävellä etelään Charles Street (liikennemelua vastaan) kahden korttelin päästä Penn Station. Kävele edessä Penn Station kulmassa Saint Paul Street bussilla menossa kohti hostellissa. Seuraa suuntiin Penn Station päästä hostellissa.
• Penn Station
1.. Penn Station ottaa # 3 linja alas Saint Paul Street. Kun poistut rautatieasemalta käännytään vasemmalle ja kävele sisäänkäynnin asemaan. On bussipysäkki kulmassa ajaa ja Saint Paul Street. # 3 Bussilla pääsee pois vastapäätä hostelli kulmassa Mulberry ja Cathedral Streets. Linja on 1,60 dollaria tavalla tai 3,50 dollaria koko päivän pass. Bussimatkan päässä rautatieasemalta kestää noin 20 minuuttia.
2. Charm Kaupunki kiertovesipumppu on ilmainen bussikuljetus, joka kulkee koko kaupungin (www.charmcitycirculator.com). Voit noutaa sen Penn Station samassa paikassa voit poimia Bus # 3. Haluat saada pois risteyksessä Mulberry Street ja Saint Paul Street. Voit kävellä ylös mäkeä Mulberry Street (liikennemelua vastaan) vain noin kahden korttelin. Hostelli on toiseksi viimeinen ovi vasemmalla ennen kuin saat Cathedral Street.
 Kesä Aukioloajat (1/04-31/10)
Maanantaista torstaihin: 06:30-9: keskipäivä
Perjantai: 06:30 keskiyön
Lauantai: 09:00 keskiyön
Sunnuntai: 09:00-9: keskipäivä
 Talvi Aukioloajat (01.11.-31.03.)
Maanantaista torstaihin: 06:30-8: keskipäivä
Perjantai: 06:30 keskiyön
Lauantai: 09:00 keskiyön
Sunnuntai: 09:00-8: keskipäivä
3. Jos olet varten kävelylle Penn Station on 12 korttelin tai yhden mailin (1,6 km) päässä Hostel. Kävele etelään Charles Street (vasten liikennevirtaa). Kun aiemmin Washington Monument mennä kaksi korttelin ja käänny oikealle Mulberry Street. Hostelli on vasemmalla - 17 West Mulberry Street. Kävellä Charles Street on mukava kävellä ja saat nähdä useita kauppoja ja ravintoloita, jotka voit käydä myöhemmin.
4. Taksi Penn Station maksaa 5,00 dollaria 7,00 dollaria riippuen liikenteestä.
• Autolla
1.. Tulossa etelästä (Washington DC) haluat ottaa 95 Exit 53-395 North Downtown / Martin Luther King Blvd. Pysy vasemmalle kohti "Downtown". Kun poistut siirtyä oikealle ja mennä liikennevirran oikealle Conway Street. Tee ensimmäinen vasempaan Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasempaan Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street kiinni Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi sisään Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
 vaihtoehtoista tietä Washington DC on ottaa Baltimore Washington Parkway pois DC. Voit seurata tätä Baltimore. Kun aiemmin orioles Stadium haluat tehdä oikealle Pratt Street. Mene noin kolmen korttelin ja tehdä vasempaan Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasempaan Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street kiinni Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi sisään Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
2. Lähtöisin Pohjois (Philadelphia, NYC) kestää 95 etelään poistua 53 -53-395 North Downtown / Martin Luther King Blvd. Pysy vasemmalle kohti "Downtown". Kun poistut siirtyä oikealle ja mennä liikennevirran oikealle Conway Street. Tee ensimmäinen vasempaan Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasempaan Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street kiinni Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi sisään Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
3. Lähtöisin Pohjois (I83). Pysy 83 South kohti Baltimore City. Käänny 5 Maryland Avenue (exit on jyrkkä käännös oikealle ja jarruvalo). Käänny vasemmalle pois exit jarruvalo päälle Maryland Avenue. Jatka kaupungin Maryland Avenue 1 kilometri. Menet alas mäkeä (kulkee Walters Art Museum vasemmalla) ja sitten ylös jyrkkää mäkeä. Cross over Franklin Street ja tehdä seuraava vasempaan Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi sisään Cathedral Street (Maryland Ave. Muuttuu Cathedral Street), 17 W Mulberry Street.
4. Lähtöisin West (Pittsburgh, Ohio) kestää 70 East 695 South kohti "Essex". Seuraa 695-95 North. Saada kiinni 95 North ja noudata annettuja ohjeita, kun lähtöisin Etelä (numero 1)
• Pysäköinti
1.. Olemme rajoittaneet pysäköintialue takana hostelli 8 dollaria yö. Parkkipaikalla seurataan 24 tuntia vuorokaudessa ja videovalvonta. Pysäköinti on kaksinkertainen pysäköinti niin sinua pyydetään jättämään avaimet vastaanotossa tapauksessa meidän täytyy liikkua auton. Ajoneuvot suurempi kuin sedan (pakettiautot, suuret rekat jne.) veloitetaan kaksi parkkipaikkaa ($ 16).
2. Street pysäköinti on saatavilla 1 dollari tunnissa, vaikka ruuhka aikoina ei ole pysäköinti kaduilla. Jos pysäköit autosi kadulla olla tietoinen merkkejä. Hinaus pannaan täytäntöön keskustan alueella ja se tuo jyrkkä sakkoa 260 dollaria. Useita autotallit ovat saatavilla alueella ja ne vaihtelevat 8 dollaria 20 dollaria päivässä (maksat, että aina kun tulevat ja menevät). Sinun kannattaa varata pysäköinti jos haluat käyttää pysäköinti takana Hostel.