Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI Baltimore

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hinnat
kartta
Arviot
 • Rahanarvoinen 9.0
 • Turvallisuus 9.1
 • Sijainti 9.1
 • Henkilöstö 8.9
 • Ilmapiiri 8.5
 • Siisteys 8.8
 • Palvelut 8.5

Sijainti

17 West Mulberry Street

Ajo-Ohjeet Kohteeseen

Kääntäjä: Google
Yleistä tietoa Julkinen liikenne
** Tsekkaa uusi hostelli HIKER ovelta ovelle bussiyhteys, joka sukkuloi välillä matkustaville alueen hostellit. Siirry www.hostelhiker.com reiteille, hinnoittelua ja ohjelmointi tietoa!
Yksisuuntainen pass on 1,60 dollaria ja koko päivän rajoittamaton pass on 3,50 dollaria. Koko päivän pass on hyvä kaikkien joukkoliikenne - bussi, metro, raide. Tarkista MTA verkkosivuilla tietoa siitä, miten päästä hostellissa mistä tahansa. Katso: www.mtamaryland.com
Voit ostaa kevyt raideliikenne ja metro kulkee nimellä kennot lähellä pysähtyy. Sinun ei tarvitse tasaraha kevytraideliikennejärjestelmien ja metro kulkee.
Voit ostaa bussi kulkee, kun bussiin. Tarvitset tasaraha.
On ilmainen bussikuljetus Charm Kaupunki kiertovesipumppu joka menee useimpia matkailukohteita Baltimore City. Katso lisätietoja www.charmcitycirculator.com
** Tutustu uuteen Hostel Retkeilijä hostelli-to-hostelli bussiyhteys. Siirry www.hostelhiker.com saadaksesi lisätietoja.

Suuntiin
BWI Airport:
1. Light Rail:
 Täydellinen aikataulu ja toiminta-aikoja katso:
http://www.mtamaryland.com/services/lightrail/
 Light Rail on nopea ja halpa, 1,60 dollaria yksi tapa, 3,50 dollaria koko päivän rajoittamaton pass (hyvä kaikkien joukkoliikenne). Se lähtee suoraan BWI terminaalista. Keskimääräinen kyydin Centre Street Lopeta kestää noin 30 minuuttia. Voit ostaa lippuja lipunmyynneistä sisäpuolella BWI, josta juna lähtee.
 Kun maa seuraa kylttejä Maaliikenne ja Light Rail (juna symboli) klo BWI. Kaikki Light Rail junat lähtevät BWI vie sinut keskustaan ​​Baltimore. Ottaa kevyen raideliikenteen BWI kohteeseen Centre Street Light Rail Lopeta. Kävele suuntaan juna on menossa ja tee ensimmäinen oikealle MONUMENTTI STREET. Kävele kaksi korttelia ja tehdä oikealle Cathedral Street. Kävellä kolmen korttelin ja tehdä vasemmalle MULBERRY STREET. Hostelli TOINEN rakennus oikealla. Olemme sijaitsee kolmen tarinan brownstone kartano. Kokonaismatka on mailin, eli noin 10 minuuttia.
Kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat Washington Monument, Enoch Pratt Free kirjasto, ja Baltimore basilika.
2. Taxi:
 ottaa taksin lentokentältä seuraa kylttejä maakuljetusten ja taksit (autosymbolia). Keskimääräinen päässä BWI hostellissa maksaa noin 30,00 dollaria.
3. Shuttle:
 BWI Super Shuttle tarjoaa matkustaa Downtown 24 tuntia vuorokaudessa. Voit tehdä varauksen soita 1-800-258-3826 tai katso www.supershuttle.com
 Lentokenttäkuljetus tarjoaa palvelua 3 aamulla keskiyöhön. Voit tehdä varauksen soita 1-800-776-0323 tai katso www.theairportshuttle.com
Dulles International Airport:
Päästä Baltimore Dulles International Airport se vie yksi yhteen ja puoli tuntia autolla, tai jopa kolme tuntia julkisilla liikennevälineillä. Jos mahdollista, lentää BWI olisi paljon parempi vaihtoehto.
1. Julkinen liikenne
 Ota Washington Flyer Service (http://www.washfly.com/flyer_bus_schedule.htm) Dulles International Airport West Falls Church Metro Station (10,00 dollaria yhteen suuntaan).
Vaihtoehtoinen reitti viikonloppuisin kun MARC junaa ei on ottaa DC West Falls Church on LENFANT Plaza pysäkki. Siirto vihreää linjaa kohti Greenbelt. Take Green Line Greenbelt- Pysäytä ja poistu metroasemalta. Hanki bussi B30-Baltimore Washington International Airport (BWI). Klo BWI päästä Light Rail keskustaan ​​Baltimore. Seuraa ohjeita Light Rail edellä. Kokonaiskustannukset olisivat noin 10,00 dollaria.
 Hanki Metro ja ottaa Orange Line (kohti New Carrollton) Metro Centerissä.
 At Metro Center voit siirtyä Red Line (kohti Glenmont) ja jää pois Union Station. Kokonaiskustannukset metro tulee olemaan noin 2,35 dollaria (hinnat saattavat vaihdella tai tiedot ovat voineet muuttua).
 At Union Station ottaa MARC juna Penn Line (maanantai perjantaina oli, Amtrak lauantaina ja sunnuntaina) Northbound Baltimore - (http://www.mtamaryland.com/services/marc/schedulesSystemMaps/penn_Sept08%20.pdf).
 Jää pois Penn Station ja seuraa ohjeita Penn Station alla.
Kokonaiskustannukset MARC juna on 7,00 dollaria yksi tapa. Amtrak vaihtelee $ 14.00 30,00 dollaria.
2. Taksi
 taksi maksaa yli 100,00 dollaria ja ei ole realistinen vaihtoehto. Dulles on yli tunnin (jopa kaksi tuntia liikennettä) päässä Baltimore City.
3. Super Shuttle
 Kuljetuspalvelu Dulles maksaa 90,00 dollaria ensimmäinen henkilö ja 10,00 dollaria jokaista ylimääräistä henkilöä. Etsi Super Shuttle osastolla lentokentällä käyttää tätä menetelmää kuljetuksen.

Keskusta Greyhound bussiasema:
1. Julkinen liikenne
 Vuodesta Greyhound bussiasema ottaa # 27 bussi pysähtyy lähellä Saratoga Street. Kävele itään Saratoga Street (numerot on menossa alaspäin) kolmen korttelin. Käänny vasemmalle sivulle Liberty Street ja kävellä korttelin. Käänny oikealle Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi oikealla, 17 West Mulberry Street.
 Emme suosittele kävelymatkan päässä keskustasta linja-autoasemalta. Linja-autoasema on juuri muuttanut hieman ulos kaupungista ja on teollisuusalueella. Kävely on helppoa, mutta kävelette läpi alueet, joilla on paljon vanhoja teollisuusrakennuksia ja ei paljon ihmisiä kadulla.
2. Taksi
 Taksi Greyhound maksaa $ 8.00 12,00 dollaria riippuen liikenteestä.

Travel Plaza (Greyhound, China Town Bussit):
1. Julkinen liikenne
 Otetaan # 20 bussilla kohti keskustaa. Jää pois risteyksessä Fayetten ja Charles Streets. Kävele pohjoiseen (jossa liikennevirran) Charles Street 3 korttelin. Käänny vasemmalle Mulberry Street. Hostelli sijaitsee lähellä risteyksessä katedraali ja Mulberry Streets tien vasemmalla puolella. Bussimatkan päässä Travel Plaza kestää noin 40 minuuttia.
Jotkut China Town bussit tarjoavat pudota pois palvelun 323 Park Avenue. Tämä sijainti on korttelin päässä hostellista. Miten se toimii on tulet Travel Plaza ja 15 matkustajan van sitten vie 323 Park Avenue pysäkki. Siitä pysäkki voit kävellä lohko liikenteen sujuvuutta Mulberry Street. Käänny oikealle Mulberry Street ja kävellä korttelin Cathedral Street. Hostelli on toinen ovi oikealla laidalla Cathedral Street.

Megabus * Emme suosittele Mega Bus !!
1. Sinun täytyy kävellä Whitemarsh liityntäpysäköinnin Town Center (parkkipaikalta Käänny oikealle Honeygo Blvd, vasemmalle sivulle Campbell Blvd, oikealle Town Center Dr)
2. Ota bussi # 35.
3. Jää pois SARATOGA ja Cathedral kaduilla.
4. Kävele korttelin pohjoiseen Cathedral Street (vastaan ​​liikenne) ja käänny oikealle Mulberry Street. Hostelli on toinen ovi oikealla.
Bolt Bus
1. Bolt Bus vie sinut pois Penn Station. Kun saat bussista sinun täytyy kävellä kohti Penn Station (jossa liikennevirran). Free Shuttle ja Bussipysäkki on nurkassa ennen annat ajotieltä Penn Station. Ole hyvä ja seuraa ohjeita Pennin asemalta päästä hostellissa.
MVP Bussi
1. MVP Bussilla pääsee pois North Avenue ja Charles Street. Haluat kävellä etelään Charles Street (liikennesäännöistä) kahden korttelin päästä Penn Station. Kävellä edessä Penn Station kulmassa Saint Paul Street bussilla menossa kohti hostellissa. Noudata ohjeita Pennin asemalta päästä hostellissa.
Penn Station
1. Penn Station toteutettava # 3 bussi alas Saint Paul Street. Kun poistut rautatieasemaa puolestaan ​​kohti vasenta ja kävele sisäänkäynnin asemaan. On bussipysäkki kulmassa ajaa ja Saint Paul Street. # 3 Bussilla pääsee pois suoraan vastapäätä hostelli kulmassa Mulberry ja katedraali Streets. Linja on 1,60 dollaria tavalla tai 3,50 dollaria koko päivän pass. Bussimatkan päässä rautatieasemalta kestää noin 20 minuuttia.
2. Charm kaupunki kiertovesipumppu on ilmainen bussikuljetus, joka kulkee koko kaupungin (www.charmcitycirculator.com). Voit noudettavaksi Penn Station samassa paikassa voisitte poimia Linja # 3. Haluat saada pois risteyksessä Mulberry Streetin ja Saint Paul Street. Voit kävellä ylös mäkeä Mulberry Street (vastaan ​​liikenne) vain noin kaksi korttelia. Hostelli on toiseksi viimeinen ovi vasemmalla ennen kuin saat Cathedral Street.
 Summer Aukioloajat (1/04-31/10)
Maanantaista torstaihin: 06:30-21:00
Perjantai: 06:30 keskiyön
Lauantai: 09:00 keskiyön
Sunnuntai: 09:00-21:00
 Talvi Aukioloajat (01.11.-31.03.)
Maanantaista torstaihin: 06:30-20:00
Perjantai: 06:30 keskiyön
Lauantai: 09:00 keskiyön
Sunnuntai: 09:00-20:00
3. Jos olet jopa kävellä Penn Station on 12 lohkoa, tai yhden mailin (1,6 km) päässä hostellista. Kävele etelään Charles Street (vasten liikennevirtaa). Kun ohi Washington Monument mennä kaksi korttelia ja käänny oikealle Mulberry Street. Hostelli on vasemmalla - 17 West Mulberry Street. Kävellä Charles Street on mukava kävellä ja saat nähdä useita kauppoja ja ravintoloita, jotka voit halutessasi käydä myöhemmin.
4. Taksi Penn Station maksaa $ 5,00 7,00 dollaria riippuen liikenteestä.
Autolla
1. leikkaa etelästä (Washington DC), jonka haluat ottaa 95 Exit 53-395 North Downtown / Martin Luther King Blvd. Pysy vasemmalle kohti "Keskusta". Kun poistut siirtyä oikealle ja mennä virran liikennettä oikealle Conway Street. Tee ensin vasemmalle Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasemmalle sivulle Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street päälle Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on 2 ovea päässä Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
 vaihtoehtoista tietä Washington DC on ottaa Baltimore Washington Parkway pois DC. Voit seurata tätä Baltimore. Kun ohi orioles Stadium haluat tehdä oikealle Pratt Street. Mennä noin kolmen korttelin ja tehdä vasemmalle Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasemmalle sivulle Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street päälle Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on 2 ovea päässä Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
2. Kotoisin Pohjois (Philadelphia, NYC) kestää 95 etelään poistua 53 -53-395 North Downtown / Martin Luther King Blvd. Pysy vasemmalle kohti "Keskusta". Kun poistut siirtyä oikealle ja mennä virran liikennettä oikealle Conway Street. Tee ensin vasemmalle Charles Street. Seuraa Charles Street 10 korttelin ja tehdä vasemmalle sivulle Franklin Street. Tee ensimmäinen jäi Franklin Street päälle Cathedral Street. Tee ensin vasemmalle pois Cathedral Street kiinni Mulberry Street. Hostelli on 2 ovea päässä Cathedral Street, 17 West Mulberry Street.
3. Kotoisin Pohjois (I83). Pysy 83 Etelä kohti Baltimore City. Käänny 5 Maryland Avenue (liittymä on jyrkkä käännös oikealle ja jarruvalo). Käänny vasemmalle pois exit jarruvalo päälle Maryland Avenue. Jatka kaupunki Maryland Avenue 1 kilometriä. Voit mennä alas mäkeä (kulkee Walters taidemuseo vasemmalla) ja sitten ylös jyrkkää mäkeä. Cross over Franklin Street ja tehdä seuraava vasemmalle sivulle Mulberry Street. Hostelli on 2 ovea päässä Cathedral Street (Maryland Avenue muuttuu Cathedral Street), 17 W Mulberry Street.
4. leikkaa lännestä (Pittsburgh, Ohio) kestää 70 East 695 South kohti "Essex". Seuraa 695-95 North. Saada kiinni 95 North ja noudata annettuja ohjeita tultaessa South (numero 1)
PYSÄKÖINTI
1. Olemme rajoittaneet pysäköintialue takana hostellissa € 8 yö. Parkkipaikka seurataan 24 tuntia vuorokaudessa ja videovalvonta. Pysäköinti on rinnakkaispysäköinti niin sinua pyydetään jättämään avaimet vastaanotosta tapauksessa meidän täytyy liikkua auton. Ajoneuvot suurempi kuin sedan (pakettiautot, suuret rekat jne) veloitetaan kaksi parkkipaikkaa ($ 16).
2. Street pysäköinti on saatavilla 1 dollari tunti, vaikka ruuhka aikoina ei ole pysäköinti kaduilla. Jos pysäköit autosi kadulle olla tietoinen merkkejä. Hinaus pannaan täytäntöön keskustan alueella ja se tuo jyrkkä sakkoa 260 dollaria. Useita autotallit ovat saatavilla alueella ja ne vaihtelevat 8 dollaria 20 dollaria päivässä (maksat joka aina tulee ja menee). Kannattaa varata pysäköintitilaa jos haluat käyttää pysäköinti takana Hostel.
 • Rahanarvoinen 9.0
 • Turvallisuus 9.1
 • Sijainti 9.1
 • Henkilöstö 8.9
 • Ilmapiiri 8.5
 • Siisteys 8.8
 • Palvelut 8.5
Lue kaikki arvostelut VARAA NYT

Hostelworld-mobiiliapplikaatio

Tee varaus matkan varrella uusien Hostelworld-matkapuhelinsovellusten avulla.

Voit etsiä ja tehdä varauksia yli 33 000 majoituspaikkaan yli 170 maassa mistä tahansa käsin.

Kirjaudu Uutiskirjeeseen

Lähetä tietosi

Kiitos kirjoittautumisestasi uutiskirjeeseemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat parhaat hostel-tarjoukset ja uutiset suoraan sähköpostiosoitteeseesi. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.