X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HI Point Montara Lighthouse Hostel

16th Street, Highway 1, Montara, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


93%Arvosana

  • 90%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 100%Sijainti
  • 100%Henkilöstö
  • 95%Ilmapiiri
  • 85%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google AJO
Hostelli sijaitsee 25 kilometriä etelään San Francisco, aivan Coastal Highway One 16th Street, välillä pikkukaupungit Montara ja Moss Beach. Majakka ei ole helposti näkyvissä tien, ja sijaitsee käyrän tiellä.

Ajettaessa etelään valtatie 1, hostelli ajotieltä sijaitsee vain menneen loppuun Kaide - käänny oikealle ja ajaa läpi ketjun aita portti parkkipaikalla.

Ajettaessa pohjoiseen valtatie 1, suosittelemme kulkee hostellin sisäänkäynnin ja kääntyi Montara, syöttämällä sitten hostellissa pihatien päässä etelään kaistaa.

Ilmainen pysäköinti on saatavilla hostelli ensin tullutta palvellaan ensin perusteella.

Julkisten TRANSIT
Vuodesta Daly City BART-asemalta, ota SamTrans bussi 110 Linda Mar liityntäpysäköinnin Pacifica.

Arkisin ottaa SamTrans bussi 294 Pacifica Highway 1 ja 16th Street. Kerro kuljettajalle minne olet menossa, kuten 16th Street ei ole automaattinen pysäytys. Kävele pohjoiseen puoli korttelin valtatie 1; Hostelli on vasemmalla.

Viikonloppuisin ottaa SamTrans bussi 17 Pacifica Main ja 7th Streets. Kävele etelään Main (josta tulee jalankulkija polku) on 16th Street ja huolellisesti ylittää valtatie päälle hostellissa ajotieltä.

FROM AIRPORT
Bart: San Franciscon kansainvälinen lentokenttä ottaa BART Daly City ja seurata julkisen liikenteen reittiohjeet edellä.

Autolla: San Francisco International Airport kestää 101 North 380 West 280 North Highway 1 South (Pacifica exit). Aja etelään valtatie 1, hostelli on vain etelään pikkukaupungin Montara.

KÄYTTÖ AMTRAK
Ota Amtrak on Richmond (RIC) tai Oakland-Coliseum / Airport (OAC) asema, sitten ottaa BART Daly City ja seurata julkisen liikenteen reittiohjeet edellä.