X

Maailman parhaiden hostellien koti

30 000 majoituspaikkaa, 180 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HI - San Francisco - Downtown Hostel

312 Mason Street, San Francisco, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


88%Arvosana

  • 84%Rahanarvoinen
  • 90%Turvallisuus
  • 94%Sijainti
  • 88%Henkilöstö
  • 85%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 87%Palvelut

Kääntäjä: Google *** Huomaa: On toinenkin hostelli, joka sijaitsee myös Mason Street, vain 2 korttelin etelään meille. Meillä on ollut useita vieraita erehdyksessä lähtöselvityksen väärässä hostellissa. Muista olet oikeassa paikassa - 312 Mason Street (välillä Geary ja O'Farrell). Etsi SRM logot ulkopuolella sisäänkäynti.

Lentokentälle:
Bart: Take BART junalla lentokentältä Powell asemalle. (Junat kulkevat 4 keskiyöhön arkisin, 6 keskiyöhön lauantaisin ja 8 keskiyöhön sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.) Kävele kaksi korttelia pohjoiseen Powell Street, käänny vasemmalle O'Farrell Street, käänny sitten oikealle Mason Street . Hostelli on oikeassa reunassa.

Shuttle: Lorrie n Airport Service tarjoaa alennettuun hintaan 14 dollaria per henkilö kuljetuspalvelun San Franciscon kansainväliseltä lentokentältä ja HI-San Francisco hostellit. Yhteyttä hostelliin lisätietoja ja varaukset.

Taksilla: On yleensä runsaasti yksityisiä takseja lentoasemalla. Etsi virallista taksitolppa ulkopuolella matkatavaroiden. Päässä SFO hostellin asettaa sinut takaisin noin +50 dollaria.

Alkaen Greyhound asemalta:
Alkaen Greyhound Station San Franciscon Väliaikaiset Transbay Terminal, Lopeta ja käänny oikealle Folsom. Ota ensimmäinen oikealle Beale ja kävele 1 lohko. Cross Howard, ja löytää muni bussi # 38 pysähtyvät koillisosassa Howard ja Beale. Ottaa Muni bussi # 38 Geary ja Powell. Jatka kävely länteen Geary 1 lohko, käänny vasemmalle Mason. Hostelli on ensimmäisen lohkon vasemmalla.

Alkaen Amtrak:
Lähin Amtrak rautatieasema on Emeryville, mutta Amtrak tarjoaa yhteyden bussiyhteys San Francisco. Kun ostat junalipun, valitse "San Francisco - Westfield Shopping Center" kuin määränpää. Alkaen Shopping Center bussipysäkille, kävele kahden korttelin päässä Powell Street, käänny vasemmalle O'Farrell Street, käänny sitten oikealle Mason Street. Hostelli on oikeassa reunassa.

Autolla:
Van Ness Avenue (US 101), ajaa itään Post Street. Käänny oikealle Mason Street. Hostelli on kahden korttelin alas, vasemmalla puolella katua.

Park lastaus-alueella hostellin edessä; Vastaanoton henkilökunta ohjaa sinut Säilytysasentoa. Odottaa maksaa noin 20 dollaria päivässä lähistöllä paljon.