X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen HI San Francisco - Downtown

312 Mason Street, San Francisco, Yhdysvallat

Kartta ja saapumisohjeet


89%Arvosana

  • 85%Rahanarvoinen
  • 91%Turvallisuus
  • 95%Sijainti
  • 90%Henkilöstö
  • 87%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 88%Palvelut

Kääntäjä: Google *** Huomaa: On toinenkin hostelli, joka sijaitsee myös Mason Street, vain 2 korttelin etelään meille. Meillä on ollut useita vieraita erehdyksessä lähtöselvityksen väärässä hostellissa. Muista olet oikeassa paikassa - 312 Mason Street (välillä Geary ja O'Farrell). Etsi SRM logot ulkopuolella sisäänkäynnin.

Lentokentältä:
: Bart: Ota BART junalla lentokentältä Powell asemalle. (Junat liikennöivät 4 keskiyöhön arkisin, 6 keskiyöhön lauantaisin, ja 8 keskiyöhön sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.) Kävele kahden korttelin pohjoiseen Powell Street, käänny vasemmalle O'Farrell Street, käänny oikealle Mason Street . Hostelli on oikeassa reunassa.

By Shuttle: Lorrie n Airport Service tarjoaa alennettuun hintaan 14 dollaria per henkilö bussikuljetus välillä San Franciscon kansainväliseltä lentokentältä ja HI-San Francisco hostellit. Yhteyttä hostelliin lisätietoja ja varaukset.

Taksilla: On yleensä paljon yksityisiä takseja saatavilla lentoasemalla. Etsi virallista Taksiaseman ulkopuolella matkatavaroiden. Päässä SFO hostellin asettaa sinut takaisin noin 50 dollaria.

Vuodesta Greyhound asemalta:
Vuodesta Greyhound Station San Franciscon Väliaikaiset Transbay Terminal, poistu ja käänny oikealle Folsom. Ota ensimmäinen oikealle Beale ja kävele 1 korttelin. Cross Howard, ja löytää muni bussi # 38 pysähtyvät koillisosassa Howard ja Beale. Ota muni bussi # 38 Geary ja Powell. Jatka kävelyä länteen Geary 1 lohko, käänny vasemmalle Mason. Hostelli on ensimmäinen lohko vasemmalla.

Alkaen Amtrak:
Lähin Amtrak rautatieasema on Emeryville, mutta Amtrak tarjoaa liität bussiyhteys San Francisco. Kun ostat junalipun, valitse "San Francisco - Westfield Shopping Center" kuin määränpäähän. Vuodesta Shopping Center bussipysäkille, kävele kahden korttelin pohjoiseen Powell Street, käänny vasemmalle O'Farrell Street, käänny oikealle Mason Street. Hostelli on oikeassa reunassa.

Autolla:
Van Ness Avenue (US 101), aja itään Post Street. Käänny oikealle Mason Street. Hostelli on kahden korttelin alas, vasemmalla puolella katua.

Puisto kuormausalueella edessä hostellissa; Vastaanoton henkilökunta ohjaa sinut pysyvään pysäköinti. Odottaa maksaa noin 20 dollaria päivässä lähellä paljon.