X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Happy Hostel

Kurzgasse 2, Wien, Itävalta

Kartta ja saapumisohjeet


78%Arvosana

  • 79%Rahanarvoinen
  • 81%Turvallisuus
  • 85%Sijainti
  • 81%Henkilöstö
  • 69%Ilmapiiri
  • 73%Siisteys
  • 76%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten löydät HappyHostel?

Kun saavut junalla länteen rautatieasema (Westbahnhof) näet edessä "Grtel" street. Ylittää sen ja sitten käänny oikealle ja ajetaan noin 200 metriä, kunnes korkea rakennus Hotelli Ibis. Juuri ennen Hotel käännyt vasemmalle Kurzgasse. Seuraa sitä noin 50 metriä ja näet vasemmalla puolellasi HappyHostel (talon nr. 2, nurkkaan Aegidigasse).

Väliaikaiset paljon kansainvälistä junat saapuvat asemalle Meidling. Ota maanalainen mitään. 6 suuntaan Floridsdorf, 4. asemalla on Westbahnhof.

Jos saavut junalla etelään rautatieasema (uusi: Hauptbahnhof), ottaa raitiotien 18 edessä - suuntaan Urban-Loritz-Platz - ja mene Marihilfer Grtel pysäkki. Ylittää tien ja seuraa Kurzgasse vuonna vasemmalla Hotel Ibis noin 50 metes asti n 2.

Jos saavut autolla, seuraa merkkejä "Grtel", "Grtel lännen ja Westbahnhof". On Mariahilfer Grtel suunta länteen rautatieasema käänny heti Hotel Ibis juuri ennen Hotel Leonardo. Tulet Aegidigasse ja seuraavan kulman oikealle näet Kurzgasse.

Huomio: on maksullinen pysäköinti edessä rakennuksen ja koko alueella (työpäivää klo 9 kaksikymmentäkaksi). Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ovat ilmaisia.

Apollo autotalli on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Jos saavut lentäen Wienin lentokentälle Schwechat ottaa lentokenttäkuljetukset bussilla länteen rautatieasema (Westbahnhof) ja sitten seuraa ohjeita yllä.

Jos saavut lentäen lentokenttä Bratislava ottaa bussikuljetus Wien / Erdberg ja mennä metrolla U3 Westbahnhofia ja seuraa ohjeita yllä.

Jos saavut kansainvälisten busstation Wienin Erdberg, ota U3 Westbahnhofia ja noudata sitten edellä.