X

Maailman parhaiden hostellien koti

33 000 majoituspaikkaa, 170 maata Yli 3,5 miljoonaa asiakasarvostelua 21 miljoonaa varausta

Kulkuohjeet kohteeseen Happy Hostel

Kurzgasse 2, Wien, Itävalta

Kartta ja saapumisohjeet


66%Arvosana

  • 67%Rahanarvoinen
  • 74%Turvallisuus
  • 71%Sijainti
  • 71%Henkilöstö
  • 56%Ilmapiiri
  • 59%Siisteys
  • 64%Palvelut

Kääntäjä: Google Miten löydät HappyHostel?

Kun saavut junalla West Railway Station (Westbahnhof) näet edessä "Vyö" street. Ylittää sen ja käänny oikealla ja ajetaan noin 200 metriä, kunnes korkea rakennus Hotelli Ibis. Juuri ennen Hotel käännyt vasemmalle Kurzgasse. Seuraa sitä noin 50 metriä ja näet milloin vasenta HappyHostel (talo nr. 2, nurkkaan Aegidigasse).

Väliaikaiset joitakin kansainvälisiä junia saapuu asemalle Meidling. Ota maanalainen mitään. 6 suuntaan Floridsdorf, 4. pysäkki on Westbahnhof.

Jos saavut junalla päärautatieasemalle (Hauptbahnhof), ottaa raitiotien 18 edessä - suunta Urban-Mariahilfer - ja mene Marihilfer Gürtelin pysäkki. Tien yli ja seuraa Kurzgasse vasemmalla puolella Hotel Ibis noin 50 metes asti talo nr. 2.

Jos tulet autolla, seuraa merkkejä "Gürtelin ',' Gürtel West" ja Westbahnhof ". Mariahilfer Gürtelin suunta länteen rautatieasema käänny heti Hotel Ibis juuri ennen Hotel Leonardo. Tulet Aegidigasse ja seuraavan kulman luovuttaa näet Kurzgasse.

Huomio: Siellä on maksettu pysäköinti edessä rakennuksen ja koko alueen (työpäivinä klo 9 kaksikymmentäkaksi). Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ovat ilmaisia.

Apollo autotalli on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Jos saavut lentäen Wienin lentokentälle Schwechat ottaa lentokenttäkuljetus bussilla West Railway Station (Westbahnhof) ja sitten seuraa ohjeita yllä.

Jos saavut lentäen lentokentälle Bratislava ottaa bussikuljetus Wien / Erdberg ja mennä metrolla U3 Westbahnhof ja seuraa ohjeita yllä.

Jos saavut kansainvälinen Kivimaahan Wien Erdberg, ota U3 Westbahnhof ja noudata ohjeita yllä.