X
HUOM: 9 tai enemmän vieraita pidetään ryhmävarauksena. Muuta yöpyjien määrä palataksesi normaaliin hakuun.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kulkuohjeet kohteeseen Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro, Brasilia

Kartta ja saapumisohjeet


94%Arvosana

  • 93%Rahanarvoinen
  • 93%Turvallisuus
  • 98%Sijainti
  • 99%Henkilöstö
  • 96%Ilmapiiri
  • 89%Siisteys
  • 90%Palvelut

Kääntäjä: Google Päässä kansainväliseltä lentokentältä, Tom Jobim (Galeão):

Bussilla: REAL bussilla Ipanema ja jää pois "Sol Ipanema Hotel" sijaitsee rannalla avenue. Kävele 3 korttelin ylös Rua Vinicius de Moraes tai Rua Farme de Amoedo kunnes Rua Barão da Torre missä olemme sijaitsee numero 175. Bussimatka kestää 1,5 tuntia ja maksaa R 12 dollaria

Taksi maksaa noin R $ 120 ja kestää noin. 45 minuuttia. Halvempi vaihtoehto on mennä ulos tuloaulassa ja saada taksi joko Aerotaxi tai Aerocoop yritykset, he menevät mittari ja perisivät max. R 70 dollaria.


Rio bussiasemalle (Rodoviária-Novo Rio):
Bussi AC (R $ 5), yritys REAL (n. 45 min), jää pois Ipanema Farme de Amoedo ja kävellä Rua Barão da Torre. Taksi on noin R $ 40 ja on helppo ottaa saapumisesta sali, jossa on järjestetty taksi palvelua edulliseen hintaan.

Kun tulet Rua Barão da Torre N: o 175 on portti, päivisin se on auki, joten vain laittaa kättäsi ja käännä nuppia, sitten kävellä taloon 18 alas vasemmalle ja soittaa ovikelloa, jos ovi on ole auki. Jos portti on lukittu vain rengas muun puhelimen vasemmalle (sanotaan Harmonia casa 18 sitä) ja tulemme ja avaa. Huomioi, että nykyään paljon kotona pysyy meidän pikku kadulla, kaikki on maa Flags roikkuu ulkopuolella, meillä on yksi lippu ja se on Ruotsin (sininen keltainen risti).
* Varmista, että olet saapunut meille ole yksi naapurit!